Steffen Gerved Arnholtz

Slut med "kodeord123": Nu kan du droppe adgangskoden på din Microsoft-konto

En søgning på det emne giver nogle hits på reddit omkring windows defender fjerner disse programmer og mener de PUP.

Jeg har kun oplevet at en opdatering til windows fjernede Dolby audio app, og det var ikke nemt at finde en ny version der virkede.

16. september 2021 kl. 15:16
Kontanter eller ej?

Hvis kontanter forsvinder og det er er elektronisk. Hvad skal vi så gøre når infrastrukturen i Danmark går ned? Det kan køres offline, men det ekstra arbejde der er i det koster vel også penge. Vi har jo set hvordan det går når f.eks. Nets går ned, og Dankortet ikke virker. Her er kontanter en dejligt betalingsmåde, der bare virker.

Og vil en ISP så få en anden status end bare internet leverandør, når de nu kommer til af være en vigtig infrastruktur. Det kommer vel også til af gælde teleselskaber. Hvis vi tænker f.eks. MobilePay eller Swipp. Det hele kræver jo du er online for at virke.

At have kontanter giver bare en førelse af at jeg faktisk har de her penge og de ikke bare er nogle tal i en database. Og jeg har flere gange oplevet at det går hurtigere at betale kontant end med Visa/Dankort.

Og det bliver da lidt kedeligt at give en kontant gave i et kort, når pengene skal overføres først. Og der bare står "Kik på din konto".

14. maj 2015 kl. 11:04
Politiet: Ubrugelige logningsdata er værdifulde

Men hvor lang tid må de have disse oplysninger og hvem må de dele dem med? Hvis politiet har dem, kan de vel give dem videre til andre myndigheder uden at de skal forbi en dommer først. Idéen er jo at de skal forbi en dommer før de kan få disse oplysninger, sådan har jeg da forstået det.

10. februar 2013 kl. 11:54
5 års logfiler af danskernes internetsurf er ubrugelige: Politiet kan ikke læse formatet

Hvorfor har de 5 års log filer? Var det ikke kun 1 år de skulle gemmes. Eller er jeg helt galt på den.

10. februar 2013 kl. 11:47
Ups, NemID! Ekspert anbefaler dig at slette Java fra din browser

Problemet ved Java (Applets(NemID)) er at de for de rettigheder som den pågældende bruger har, og kan tilgå alle filer(brugerens?) hvis de er signeret. Som NemID applet'en er.

Og en søgning på google, "Java Applet Exploit", giver en masse sider og artikler om at udnytte java. Så jo, java er usikkert. Som så mange andre sprog med stor sandsynlighed også er.

Men hvorfor mener du at JavaScript skulle være mere usikkert? Så vidt jeg ved, har flere banker benyttet det før NemID.

23. december 2011 kl. 12:07
PET installerer trojanere på mistænktes pc'er i stor stil

Og det bliver du i mere eller mindre grad allerede, via logningsbekendtgørelsen. :/ Men den er heldigvis nem at komme uden om :)

29. november 2011 kl. 12:32
Computere vil i fremtiden selv kunne trække nye ledninger

Skynet er da snart lige om hjørnet ;)

26. oktober 2011 kl. 18:54
Mystisk netværksproblem sender 3's kunder i sort

Det samme her, data forbindelsen funker som den skal, men opkald virker ikke. Håber dog heller ikke de mener kl 11 i aften, men det kunne godt minde om det. Deres driftinformation er ikke blevet opdateret siden kl 9.17 [*] Og den "inden for en time", holder vist ikke.

Det er så nu jeg er ret ked af at jeg ikke har en backup mobil med et andet selskab liggende.

[*] http://www.3.dk/Privat/Kundeservice/Driftsinformation/

19. oktober 2010 kl. 11:57
Microsoft-skatten tager en ny drejning med Windows7

Hej.

Nok lidt OT :)

Efter jeg læste indlæget fra Michael, ang. hans svar fra Lenovo, kom jeg til af tænke på det del af svaret hvor de skriver at en del af nøglen ligger i bios. Er det noget nyt de er begyndt på? For vil det ikke kunne være et problem, hvis man opdatere bios? Jeg synes ellers at kunne huske at Windows (XP, etc.) lage en fil på hdd'en om at den var aktiveret.

20. november 2009 kl. 10:55
Mozilla: Google vil også kidnappe Firefox med Chrome-plugin

Jeg kan endelig ikke se problemet, man kan selv vælge om man vil installere plug-in'et. Dog kan en web-udvikler jo anbefale at installere det eller Google Chrome. Så kommer det jo til af være op til brugeren om det skal installeres. Hvis brugeren vil bruge web-app'en. Men det er måske heller ikke den bedste idé at bruge en standart der ikke er vedtaget i nu. ;)

2. oktober 2009 kl. 09:02
Den er god nok: Første Google-mobil lanceres på tirsdag

Hvis det er muligt at udtrække rom'en, som med WM, så går der ikke lang tid før vi danskere har mulighed for at prøve det af. Der snakkes om at Android kan køre på f.eks. HTC Touch Diamond med flere.

18. september 2008 kl. 10:01