Claus Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Stem på IT-folk

Karen Melchior

Karen Melchior er ikke decideret IT uddannet, men har stort fokus på databeskyttelse. Stiller op i Østjyllands Storkreds til både Folketing og EU. https://www.altinget.dk/artikel/1-december-karen-melchior-vil-have-danma...
Kommentar til Google kigger væk mens svindlere malker virksomheders reklamebudgetter

Re: fin artikel..

for eksempel til danske Adsense Adsense er navnet for Adwords set fra mediesiden, altså dem der har annoncer på deres sites. Ved ikke hvad det er for en dansk annonceplatform i snakker om?
Kommentar til Har vi brug for iværksætter-programmer?

Ikke 2 minutter

Lige en kommentar til de 2 minutter, så er det jo kun den del vi ser på TV fordi det er klippet skarpt for at se spændende ud. De bruger jo ofte en time foran kamera og efter programmet kommer der en egentlig due dilligence hvor alle tal kommer på bordet for at se om det holder. For nogle tænke...

Re: Amazon Cloudfront

Cloudfront skiftede certifikater 1.feb. (i hvertfald på mine domæner) Chrome klager stadig i dev console over vores på https://d2wgp4u47gi6he.cloudfront.net/

Amazon Cloudfront

Amazons CDN - Cloudfront - bruger et af disse certifikater, så der kan være rigtig mange sites som indirekte gør brug af dem. Håber de snart skifter certifikatet.
Kommentar til Langt de fleste Gmail-brugere kører uden 2-faktor-autentifikation

Re: Godt, men..

Nej, men der er failover til sms og du kan gemme en liste af backup koder offline. Så der skulle være gode muligheder for at komme ind igen.
Kommentar til Langt de fleste Gmail-brugere kører uden 2-faktor-autentifikation

Re: 2-faktor-autentifikation

Det virker helt fint i f.eks. Outlook. Du skal bare danne en specifik kode til hvert program, som er en lang kode du kun bruger til det ene program.
Kommentar til Langt de fleste Gmail-brugere kører uden 2-faktor-autentifikation

Re: Hvad nytter det?

Det nytter virkelig meget. Vi har mange kunder (ferieboligejere) som er blevet narret til at udlevere koden til deres mail adresse, ved at hackere har sendt mails, der ligner at de kommer fra Google, til dem med et link til en falsk gmail side - hvor de så har tastet brugernavn og kode ind. Der...
Kommentar til Juleopgave del 2: Bedre WiFi

Rene access points

Synes ofte det fungerer bedre hvis det er rene access points som kan finde ud af at snakke sammen og overlevere brugerne til hinanden. På kontoret bruger vi Unifi access points, som kender hinanden. Herudover er de loftsmonteret og ser ikke helt forfærdelige ud, så de skal ikke sende gennem møb...
Kommentar til Praktikforløb for en datamatiker

Re: Eksisterende kode

Vores udfordring er dog, at vi som en mindre iværksættervirksomhed ikke har bemanding til at have en medarbejder allokeret til ham hele tiden - så der vil være behov for, at han i perioder kan sidde med sit eget projekt uden at skulle være afhængig af en anden medarbejder. Vi har heller ikke...
Kommentar til Praktikforløb for en datamatiker

Re: Eksisterende kode

Helt enig. Vi lader altid vores praktikanter indgå i vores daglige projekter. Dels giver det praktikanten en bedre idé om hvordan udviklingsprojekter reelt forløber, end hvis de sidder med deres egen lukkede opgave (som de jo også gør på skolen). Dels er det nemmere at give sparring, hvis ment...
Kommentar til Ny version af Skype slagtes af brugerne

Enig

Er rystet over deres forsøg på at gøre det til et socialt medie. Fatter ikke hvorfor de ikke har holdt fokus på det de var gode til. Fremragende voice og video telefoni og har gået efter at forbedre den del i stedet.
Kommentar til Især unge under 24 år glemmer at åbne Digital Post

Re: Vi arbejder på det :-)

Det skal være nemt at komme ind i appen. Tillad fx at fingeraftryksscanneren brugeres i stedet for NemID til at læse ting der ikke er meget følsomme. Skrive kræver fortsat NemID. Fingeraftryk til login virker allerede (Android).
Kommentar til Takker Trine Bramsen os nu ?

Re: Jamen...

Nej. Alene i en boks med en seddel og en blyant kan ikke gøres bedre af noget IT system. Og bestemt heller ikke billigere.

Re: Nysgerrig

Jeg overvejer af og til, om man mon alligevel skulle stille op i politik. Det synes jeg bestemt du skulle gøre. Der er brug for alle de kræfter der har lyst til at give den en skalle. Og der er meget få med IT kendskab.

Re: Hvad med at politiet hyrer externe specialister

Der blev ansat 11 IT-ingenører til at hjælpe med efterforskningen i politikredsene i 2015. https://www.jobindex.dk/vis-job/h527454?lang=da Hvordan det går med dem kunne måske være en historie for V2?

Tid

Lidt svært at sammenligne tidsforbruget på 2 forskellige projekter, og sige at det ene var hurtigere end det andet pga. teknologien. Hvad nu hvis man i stedet havde fokuseret alle kræfter på at løse opgaven og lod den køre som en helt traditionel (web)applikation? Umiddelbart lyder det som om m...
Kommentar til Juleopgave del 1: Find din adresse

Re: Nedlagte og ændrede adresser

Tjah min boligblok har fået fiber fra Fibia og de bruger carrier grade NAT. Jeg har ikke de store forhåbninger til at vi får IPv6 i dette årti. Fibia leverer IPv6 på deres erhvervslinjer. Vi er dog vist stadig de eneste der kører på det :)
Kommentar til Juleopgave del 3: Hvem er du?

Tak for godt indlæg

Tak for et, som altid, godt indlæg. Giver dig helt ret mht. rabatfelt. Det ser man alt for tit og jeg fatter ikke at de sites bliver ved. Det må koste kassen.
Kommentar til Søren Pind vil indføre totalovervågning af alle danskeres færden

Re: Dual SIM

Det ville dælme være dumt. Teleselskabet får også telefonens IMEI nummer og vil derfor ret let kunne koble at de 2 telefonnumre bliver brugt af samme person :)