Thomas (bbb) Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Version2-læsere: Politiet er til grin i Popcorn Time-sagen

En tynd sag

Jeg synes nu også det er en lidt tynd sag. Men efter min mening ville det være en fordel at få sagen for en domstol. (jeg ville gerne give et støttebeløb) Men synes det er et problem at politiet ( Michael Hellensberg) på forhånd har "dømt" dem, uden at der ligger (mig bekendt) nogen...

Et usb

Det ligner da adgang igennem et usb kabel. Altså ikke over internettet.
Kommentar til Mozilla vil godkende alle udvidelser til Firefox

Re: har ikke opgraderet firefox længe...

DownloadHelper virker fint hos mig. Er du på nix system, så prøv med et shell script eller installere manuelt. xpi er bare zip filer.
Kommentar til Vil en kunstig intelligens udslette menneskeheden?

Hvad ville vi opnå med AI

Hvad ville vi opnå med AI? TM er lidt inden på det. Måske vi som mennesker skulle starte med at tænke før vi laver AI.
Kommentar til Endnu et projekt...

Hvad med den

Hvad med den oven på din computer. Hvad laver den?
Kommentar til Dokumentation: Her er domsafsigelsen i hackersagen

Re: Opsætning af egen computer.

Hvad skulle motivet dog være til at hænge Warg ud? aliens ( pga Danmarks indvandringspolitik ) vampyrer zompbies killer clowns killer clowns from outer space varulve Den liste er ikke blevet undersøgt endnu, så der er stadig meget at komme efter.
Kommentar til #møgsag/2

Under "Generelle bemærkninger" i sagen.

Generelle bemærkninger CSC's mainframe, som handlingerne har været rettet imod, befinder sig i Danmark. Da handlingernes strafbarhed påvirkes af, hvilke virkninger der indtræder eller tilsigtes at indtræde på CSC's mainframe, kan handlingerne straffes her i landet, uanset om de måtte være foreta...
Kommentar til #møgsag/2

Re: Hvordan dømmer man en hacker.

Det har jeg nu gjort. "Men langt mere skummelt er at retten udtaler sig om et ansvar der påhviler en mand der sidder i Cambodia og om et ansvars- eller pligtforhold der i givet fald skulle afgøres efter Cambodiansk lov og ret" Det er vel det afsnit PHK mener og henviser til.
Kommentar til #møgsag/2

Re: Hvordan dømmer man en hacker.

Men retten kan ikke stille nogen .. Så du mener ikke at fordi handlingen er foregået i et andet land, så skal man ikke kunne stille den "handlingen" til ansvar ved en dansk domstil.
Kommentar til #møgsag/2

Re: Hvordan dømmer man en hacker.

Uanset hvad dansk lov... Mener du fordi en handlingen er begået fra udlandet, så kan man ikke bruge det i en dansk retssag?? Selvom "forbrydelsen" er sket mod/på dansk jord.
Kommentar til It-professionelle: Vi vil have en transparenslog i det offentlige

Sundhed.dk / log

"Selvom man kan følge med i, hvilket personale der været inde og kigge på ens helbredsoplysninger på portalen sundhed.dk" Det er ikke helt rigtigt. Det er noget version2.dk burde undersøge. Jeg mener heller ikke man skal have blind tillid til e-journal.
Kommentar til #møgsag/2

Re: Hvordan dømmer man en hacker.

Det ligner at man har indstillet næsten al anden efterforskning der kunne implicere andre end Warg. Det er da kun godt. Saa har politiet faktisk gjort det rigtige, ved ikke at bryde andres retssikkerhed.
Kommentar til #møgsag/2

Tror

Tror budskabet fra PHK i dette blogindlæg er mere "lemfældige omgang med persondata" fra CSC siden end den retssag som er aktuel pt. Så lad os have fokus på PROBLEMET med CSC's "lemfældige omgang med persondata" fremfor om domstolen har gjort det rigtige. Eller om Danmark er en...
Kommentar til #møgsag/2

Re: Under "Dommenes længde"

Nej Så er det heller ikke relevant
Kommentar til #møgsag/2

Re: Under "Dommenes længde"

En idiot hos CSC lækker 900000 CPR numre (Robinsonlisten) Har det været ved en domsstol?
Kommentar til #møgsag/2

Re: Under "Dommenes længde"

PHK. Men du passende undgår mit spørgsmål: Hvad er en retsstat?? Og nej vi bruger ikke den franske. Vi bruger den danske. Men du(PHK) kender måske den rigtige opskrift på retspraksis??
Kommentar til #møgsag/2

Re: Under "Dommenes længde"

Sorry, men den tegneserieversion har intet med virkeligheden at gøre... ok
Kommentar til #møgsag/2

Under "Dommenes længde"

Under "Dommenes længde" argumentere du netop for at straffen skal være lang. I retsfilosofi tænkes en "dom/straf" også som et mål til at forebygge kriminalitet af samme art. Det er nok det budskab man ville sende. Retspraksis/retsstat Dansk retspraksis bygger på at man...
Kommentar til #møgsag

Skyldsspørgsmål

Hvis man er enig i skyldsspørgsmål, så har strafudmåling ingen betydning for sagen. Det er at blande pære og bananer. Selvom man ikke synes de skal have en straf for at vise et problem med CSC's sikkerhed, så er det bare sådan vores retssystem virker.FUBAR and TARFU. Ps jeg er ikke enig med PHK...
Kommentar til #møgsag

Prøv at se det

Prøv at se det oven fra. Det er hvad Jesper Lund Stocholm prøver at gøre. De fleste andre indlæg herinde, virker deres tankegang (fremgangsmåde til sagen) som et program der skal debugges. Sådan kan man ikke betragte en retsag eller en domstol/domstolsafgørelse. Nok psykologi for nu.