Jesper Utoft

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

µBlock Origin i Firefox

Firefox på mobilen understøtter extensions som på en almindelig desktop. µBlock Origin samt flere andre er understøttet.
Kommentar til En lille bandit kaprer amerikansk agenturs Twitter-konto

Re: Lås skærmen vanen er ikke heelt på plads

Jeg sidder med min datter på skødet en gang i mellem. Det kan da også blive til noget uforståeligt java :)
Kommentar til Ny forskning: Mobiler sender data til Google og Apple hvert 4,5. minut

De andre gør det også

"En talsperson fra Google sammenligner smartphones med biler, der også indsamler data og sender til producenterne. Apple har ikke ønsket at kommentere på sagen." Bare fordi det også sker i biler gør det vel ikke acceptabelt.
Kommentar til Ny Microsoft-app skal transskribere møder i realtid

Re: Sproget...

Til klinisk brug er ordbrugen ikke så varierende, Region Midtjylland har vist noget nær den samme løsning fra Max Manus som er baseret på nuance. https://www.maxmanus.se/kampanj2019/ https://web.archive.org/web/20201029125400/https://www.maxmanus.dk/kunde...

Re: Så håber vi bare

Mail bliver vel aldrig teknisk sikker da transporten til modtager næppe er sikker. Men der er en liste med erstatninger for mange af googles produkter. Signal er nævnt under google hangouts https://restoreprivacy.com/google-alternatives/
Kommentar til Decompiling Smittestop

Re: Interessant decompilering - nye spørgsmål

Jeg har skimmet googles exposure notifications api. 1. En app kan bede om at få de nøgler som har identificeret telefonen. Disse kan fås for de sidste 14 dage. Det sidste døgn forbeholdes specifikke apps. Før information returneres af api'et bliver brugeren promptet af Google Play services for at...
Kommentar til Tre fysiske enheder eller en app låser op for fremtidens MitID

u2f

Skal artiklen forstås sådan at man kan anvende sin egen yubikey til MitID? Eller er der snak om en lignende men isolet løsning?
Kommentar til Britisk teleudbyder sender klartekst-passwords – med posten

el regning

Plejer der ikke også stå login på vores el regninger? Nu siger artiklen ikke hvad password giver adgang til, men inden for nogle brancher er det da mere eller mindre normal praksis.

Single signon

En enkelt løsning på problemet ville være at alle skulle bruge den samme single signon side. På det samme domæne. Det kan Google, Microsoft med flere finde ud af. Men for nemid er det nok for sent. Men mitId må forventes at fungere på en sådan måde.
Kommentar til Linux-veteran vil frigøre Android fra Google

Re: Jamen hvorfor opfinde den dybe tallerken igen?

Det lyder for mig mere som noget lignende Lineageos eller måske AmazonFire os.

Hyklerisk

"Nu kæmper de imod loven (Google, Facebook) gennem alle mulige stråmænd og skuffeselskaber." - Tyv tror hver mand stjæler Kunne man interviewe nogen på den modsatte side og ikke kun Anders?

Fjerner sidste sikkerhed i nemid

Så røg den eneste reelle tilbageværende sikkerhed i nemid. Uden to-faktor splittet fra anvendelsen, så giver kode-appen ikke den store værdi.

Løsning på vej

Der er en løsning på vej kaldt Taler som giver kunden anonymitet men hvor sælger/modtager ikke kan omgå skattesystemet. Se: https://taler.net/en/
Kommentar til ATV: Nationalbanken bør udvikle en kryptovaluta

Anonym løsning som alternativ til dankort/visa, taler.net

Kryptovalutaer er vel mest til for at omgå skattevæsenet, jeg kan ikke se den reelle samfundsværdi når en transaktion i gennemsnit koster 3-6 USD . https://blockchain.info/charts/cost-per-transaction Jeg tror at en løsning som taler.net vil fungere bedre i et udviklet samfund end blockchains.

Fejlmeddelse fra mail server

En mail server kan sættes til at ignorere/droppe mails til forkerte mailadresser på domænet, eller den kan lave catch all.
Kommentar til Google-chef bakker forsigtigt op om Apples ulydighed

Kryptering på Android

'At tvinge selskaber til at muliggøre hacking kan kompromittere brugeres privacy,' lyder det blandt andet fra chefen for it-giganten. Google gør det ikke muligt på android at have en anden passphase til pryptering end den til oplåsning af skærmen, det ligegyldiggør i sig selv krypteringen da de ...
Kommentar til Estisk startup opnår 1 Gbps trådløst internet over lys

Re: 1Gbps

Derfor er det vel ikke 100 gange højere end wifi teknologi?
Kommentar til Estisk startup opnår 1 Gbps trådløst internet over lys

1Gbps

"Estiske udviklere har påvist, at trådløst internet over lys kan overføre data med op til 1 Gbps, hvilket er 100 gange hurtigere end de velkendte wifi-teknologier." Skal der ikke stå 224 Gbit/s eller hvad?
Kommentar til Kontanter eller ej?

Anonymitet, Pris & Skat

Der er en del problemer ved både DanKort og BitCoin. Anonymitet Dankortet er overvåget af NETS og er derved ikke anonym Ved BitCoin er alle transaktioner offentlige så den er heller ikke garanteret anonym. Transaktions pris Prisen for en Dankort transaktion er 0,73 DKK og for BitCoin omkring 52...
Kommentar til Beskyt din smartphone med et 'USB-kondom'

Re: Det burde jo være indbygget i telefonen

Problemet på Android er lige så meget adb adgangen som er et problem.