Kenneth Darling Sørensen

Rigspolitiet: ANPG-data skal slettes efter 30 dage - men ikke i backup-systemet

Bullshit!

Hvis der var tale om et papirarkiv hvor man fjernede papirer ældre end 30 dage og lagde i et arkivskab hvor der ikke var adgang for medarbejdere - ville man så sige at papirerne var destrueret?

Næppe...

15. november 2018 kl. 11:05
Med Windows 10 kan du bruge mobilen som pc

Jeg ser en anden use case (i hvert fald lige nu): Det giver mulighed for at tage sin private PC med over alt. Dock'en skal ikke stå fast på bordet - den skal med i tasken.

Jeg vil helst bruge min egen PC til browsing, for ikke at tale om de applikationer jeg har på privat PC som ikke er på arbejdets PC.

Men det kræver at mange applikationer til Win10 gøres Continuum kompatible.

18. december 2015 kl. 09:59
200 danske virksomheder i Datatilsynets søgelys for ulovlig dataoverførsel til USA

Jeg har ikke læst om emnet ud over artikler og kommentarer her på V2, men kom til at tænke på om websites der er hosted i EU men benytter CDN placeret i USA også vil blive underlagt reglerne? Nogen der har et bud?..

4. december 2015 kl. 11:14
Dansk Supermarked vil datamine hash-værdien på din Føtex-kvittering

Men er det det værd? Er problemet/risikoen stor nok til at begrunde besværet med at skulle hæve og gå rundt med kontanter?

Endelig én der vægter risiko over for indsats! Jeg er også bekymret om privacy men man bliver nødt til at stille sig selv ovenstående spørgsmål, ellers skyder man gråspurve med kanoner.

7. august 2015 kl. 11:05
Brugen af mobilt internet i Danmark eksploderer

..blev released 8. april

28. maj 2015 kl. 17:25
Når mit studium forhindrer mig i at få et job

Find et studiejob inden for et område af dit studie som interesserer dig. Praktisk erfaring i studietiden er (gen)vejen til et job efter studiet..

I øvrigt er jeg enig med Martin Jünkow - kombinationen af forståelse for forretning, økonomi og IT er vigtig for de fleste virksomheder. Du skal ikke være så bekymret for du kun kender til basis-niveauet - resten kommer i dine jobs hvis du er nysgerrig og vil lære mere :-)

7. november 2014 kl. 14:28
Hackersagen dag 9: Bruger-database kunne knækkes på minutter

Med hvilke ressourcer til rådighed blev de 811 krypterede passwords knækket på 40 minutter / 20.000 password på 14 dage? Standard PC eller "kun til FTE & NSA brug" maskine?

25. september 2014 kl. 13:09
Uden Lean får man ikke nok ud af ITIL

Det er et meget spændende emne, som man kan angribe begge veje... jeg mener at mange it-processer bedst egner sig til en ikke-helt-målfast tilgang - altså at man prøver sig frem...

Meget enig i at man skal prøve sig frem. Hvor mange sager en medarbejder kan håndtere afhænger jo af en række faktorer som er forskellige på tværs af organisationer, fx hvor komplekse er sagerne og hvor lang tid er kunderne om at svare tilbage.

4. marts 2013 kl. 12:13
Danske Lumia 920-kunder ramt af kamerasnavs og spontan genstart

Jeg har næsten samme problem på min Lumia 800 - jeg kan ikke afslutte et opkald med displayet, for det virker ikke under opkald. Workaround findes på http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Can-t-end-a-call-in-lumia-800/td-p/1237367/page/10 - jeg ved ikke om det virker på Lumia 920 men prøv at trykke hårdt øverst på skærmen lige under Nokia logoet (midtfor) - det får min skærm til at tænde igen hvorefter jeg kan afslutte opkaldet, mens jeg fastholder trykket..

5. februar 2013 kl. 22:24
Going 1st, 2nd, 3rd and 4th time (Lumia 920)

Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg det er lidt tyndt at himle op om problemer med støv på din Lumia 920 og så henvise til at det gav store problemer da din iPhone havde støj foran objektivet. Når du ikke har testet det, virker det mere som et princip end som et reelt problem.

Jeg forstår godt at det er surt med støj foran objektivet på en ny mobil. Men get real - du har lavet 3 indlæg om problemet på din version2 blog som burde handle om dokumentformater.. Er der ikke et bedre forum hvor du kan diskutere problemet?..

4. februar 2013 kl. 00:19
Going 1st, 2nd, 3rd and 4th time (Lumia 920)

Hej Jesper,

I denne kommentar (http://www.version2.dk/blog/three-strikes-and-youre-out-lumia-920-50169#comment-227232) skrev du "Der skal ikke særligt meget støv på linsen før billederne bliver grynede."

..så en eller anden form for erfaring med at dette støv giver dårlige billeder går jeg ud fra at du har? Kan du ikke vise os billederne?

1. februar 2013 kl. 23:46
Analyse: Derfor får du Windows 8 smidt i nakken

..hvis man har en gammel Windows XP computer, er det ikke sandsynligt at man opfylder systemkravene til Windows 8

http://support.microsoft.com/kb/314865http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/system-requirements

10. november 2012 kl. 20:43
Den optimale servicedesk

og dels et øget ledelsesmæssigt fokus, som vurderes at være lettere at opretholde, når servicedesken kun består af en håndfuld dedikerede personer og ikke en hel afdeling af it-folk, der roterer ind over servicedesken

Betyder ovenstående at performance i forhold til SLA ikke har været tilfredsstillende med rotationsprincippet?

15. maj 2012 kl. 10:45
Sådan blev Odsherred Kommune mere effektiv med unified communications

Android-klienten skulle som ventet ikke kunne noget som helst,

"skulle"? Har du prøvet den eller basher du uden at have reelle erfaringer?

Jeg har ikke selv Android, men du kan jo sammenligne features her: http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh691004.aspx

4. marts 2012 kl. 21:17
Sådan fik Region Hovedstaden styr på de kritiske nedbrud

Var der samme problem med sager med lavere prioritet - altså at de kunne gå fra team til team uden at blive løst?

19. september 2011 kl. 10:27
Danske it-chefer nægter medarbejdere frit computervalg

Jeg er enige i de tekniske og supportmæssige argumenter mod BYOD. Og hvem skal betale for den manglende arbejdstid når medarbejderens medbragte PC ikke vil på netværket i dag og medarbejderen ikke kan arbejde i en time? Det er meget mere komplekst end bare at sikre at der er styr på datasikkerhed (og det er ikke nemt i sig selv)

2. september 2011 kl. 12:35
Mindre offentlige it-projekter skal bryde mastodonters monopol

Er sikker på andre end mig, er bange for at det kunne ende med at skylden for forsinkelser i et projekt (som er delt op i flere mindre dele) bliver kastebold mellem 2 eller flere virksomheder, som giver hinanden skylden for leverancen fejler.

Jeg er enig i dit indlæg, men én leverandør giver ikke nødvendigvis en højere succesrate. Se bare på rejsekortprojektet, hvor Rigsrevisionen konkluderede at Rejsekort A/S ikke havde tilstrækkelig risikostyring, men bare overlod alt til leverandøren.

http://www.rigsrevisionen.dk/media(1851,1030)/09-2010.pdf

Uanset om et projekt deles op i mindre bidder eller ej, så kræver det god styring fra kunden. Når det er sagt vil mindre projekter som er mere overskuelige selvfølgelig være at foretrække.

22. august 2011 kl. 15:13
HP i drastisk kursskifte - vil droppe pc'erne og WebOS

http://www8.hp.com/us/en/software/enterprise-software.html#tab=3

De er rimelig store på IT Service Management software, hvilket er det område jeg primært kender dem fra..

19. august 2011 kl. 10:26