Rico Wind

Microsoft kritiserer Googles Dart-sprog: Vi foretrækker Javascript

Men det vi gør når vi afvikler javascript effektivt i dag er at kompilere det til noget med statiske typer. Så man kan godt kører JS på en VM som f.eks. CLR, JVM eller LLVM, altså noget med optional garbage collection.

Hvad mener du med at vi oversætter det til noget med statiske typer? En Javascript VM kompilerer i dag direkte til maskinkode.

25. november 2011 kl. 07:16
Hvilke værktøjer anvender du? - undersøgelser på nettet

Du kan også meget nemt lave spørgeskemaer i google docs, "Opret et nyt"->formular Det giver dig data direkte ned i et regneark og automatisk generering af en grafisk rapport baseret på data.

7. september 2011 kl. 22:35
Nyt i Chrome 10: 66% hurtigere JavaScript og sandkasse til Flash

Det blogindlæg du linker til er fra december da crankshaft blev lanceret, der er sket væsentlige forbedringer siden dengang. Selve lanceringen af crankshaft var med de mest oplagte optimeringer som blev gjort muligt, der er stadig masser af ting som kan laves hurtigere (og er blevet det på de sidste 3 måneder).

9. marts 2011 kl. 16:05
Oracle ville malke Vejdirektoratet for millionbeløb

Google brugte i flere år en delvist modificeret MySQL til at styre AdSense (om de stadig gør det, ved jeg ikke). Men vi kan vist godt blive enige om, at AdSense er en ret vigtig del af Googles indtjeningsgrundlag?

Helt sikkert - mit indlæg var såmænd bare ment som en oplysning - en almindelig relationel database er jo ikke særlig velegnet til at håndtere web-indexering og keyword søgning.

11. december 2009 kl. 11:59
Oracle ville malke Vejdirektoratet for millionbeløb

Helt enig,
Man kan jo bare tænke lidt over at Google bruger MySQL og det køre fint.
MySQL kan optimeres så den til selv store projekter er en rigtig god løsning.

Hvis du mener Google som i deres web-søgning er du direkte fejl på den. Til dette og andre store projekter bruger de BigTable:http://labs.google.com/papers/bigtable.html

11. december 2009 kl. 11:01
Oracle ville malke Vejdirektoratet for millionbeløb

Måske fordi der også skal laves en helt masse data-mining på stor mængde opsamlet data (fra forskellige sensorer). Desuden har Oracle god support for spatiale datatyper og har haft det i mange år (SQL server er dog kommet med på vognen i seneste version).

11. december 2009 kl. 10:56
Er IT folk strategiske eller farlige ?

Man har nu altid kunnet gå ind og se hvad der stod på ens sp opsparing og bare nyheden omkring dette ville nok have fået folk til at gå ind og kigge under alle omstændigheder. Men ellers et godt indlæg!

21. august 2009 kl. 20:41
Fejl hos Google markerede alle links som skadelige

Se:http://googleblog.blogspot.com/

Der var åbenbart indsat "/" i listen over skadelige hjemmesider - og "/" giver positivt match på alle URLs.

31. januar 2009 kl. 19:38