Thomas Toft

Kommentarer

Er en 3. part server farligere for Android enheder?

I hvert fald én app med tilsvarende funktionalitet er tilgængelig for Android, men vi kan ikke garantere for, at den er sikker at bruge. Men det kan i med iOS app'en? Eller hvor i ligger forskellen i omtalen mellem en app til Android og til iOS? Uanset hvad statestikken siger om de to...
Kommentar til Windows 10 vil snart kræve mere plads på disken

Re: Microsoft har altid krævet uenedelig meget plads 7 Giga

mere end 50 Giga 50!! Det er længe siden jeg har lagt Windows 10 ind og et hurtigt kig på min disk viser 24gb...
Kommentar til Dronerne kommer!

Re: Pest...

Illegale droner vil herefter blive skudt ned af bevæbnede kamp-droner, Bevæbnet autonome droner ved alle zoner hvor de kan komme tæt på fly? Du har læst for meget sci-fi. Det er altså ikke USA vi bor i. For øvrigt ville det udelukkende skabe større fare for terror. Hvad tror du der er fle...
Kommentar til Australien vedtager kontroversiel lov om bagdøre til krypteret data

Re: five eyes

Du glemte de lande der ikke deltager i arbejdet og modtager dataen men kun giver root adgang til deres samfunds data (14 eyes) og lader de andre suge lystigt løs. Det inkludere såmænd lille Danmark.

Referatet af det møde kan læses her

Hvor?

Skraldemand

Ville et renovationsfirma der arbejede hårdt for at få kvinder ind i branchen også ses som en evt. Årets arbejdsplads? Jeg kan ikke rigtig se hvad dette tiltag har med en bedre arbejdsplads at gøre. Ligestilling betyder ikke vi alle skal være ens og lave det samme.
Kommentar til FE: Nu er Huawei også på de danske sikkerhedsmyndigheders radar

Re: Hvis der skal skiftes - Ingen USA udstyr - Kun EU

Det bedste udgangspunkt til en sortliste ville være bedre at sætte ud fra hvem der giver USA root/admin/bagdøre til alt (aka. 14 eyes): Denmark Germany Belgium Italy Sweden Spain France Netherlands Norway United Kingdom Canada Australia New Zealand Israel Japan Singapore South Korea Hvem er d...
Kommentar til Microsoft er nu verdens mest værdifulde selskab takket være B2B-fokus

Re: Apples aktiekurs

sandsynligt at det primært skyldes frygt for handelskrig med Kina Microsoft er underlagt samme handelskrig.
Kommentar til Danmark prøver igen at bevare masse-logning: Vil have ny EU-dom

Re: Something rotten...

Måske noget der har med forpligtigelser over for allierede at gøre.... De har mange sagt i årvis men så bliver man straks kaldt sølvpapirhatsejer.
Kommentar til Tysk medie: Rusland har hacket Tysklands Forsvar

Re: årh kom igen...

Du er hermed sat på en liste hos PET og NSA. Klage kan sendes til devnull@venstre.dk eller spam@liberalalliance.dk

Re: Whistleblower.2 eller aflyttet.1?

Under alle omstændigheder gælder den gyldne regel stadig, at man aldrig nogensinde flytter fortroligt materiale over en grænse. Aldrig, niemals, never ever! Hvem siger han havde dem på sig? De kan være blevet printet ud. "Print eller ryk direkte i fængsel".
Kommentar til GDPR: Autentifikation af kamera-overvågede borgere volder problemer

Re: ikke gennemtænkt

Næ, det virker som overvågning der ikker er helt gennemtænkt.

Re: Patenter

En anden form for demokratisering kunne være et forbud mod patenter. Alle skal have ret til at bruge disse her teknikker uden at blive forfulgt af advokater. Sådan.

Re: NemID Dankort

NemId på mobiltelefon virker jo slet ikke på et hav af (ikke-rooted) telefoner, så det bliver da godt med mere end ét valg.

Re: Liberal kulturminister?

At en såkaldt "liberal" kulturminister ikke fejer den her ulækre overvågningsfascisme af bordet med det samme, vidner om, at man åbenbart sagtens kan kalde sig selv "fri", samtidig med at man på alle målbare parametre er en totalitær tosse. Det er nu engang det "...
Kommentar til Millionbøder til Apple og Samsung for sløvende systemopdateringer

Re: Sympatisk, men.. Angående Smart TV- CC Løsningen

Hvis din kone ikke kan finde ud af en Chromecast, hvordan finder hun så TV'et?

Re: Rent teknisk...

Jeg gentager gerne, det er ikke et teknisk spørgsmål, men et spørgsmål om tillid. Præcis. Men man kunne godt gøre begge dele. F.eks. er der ingen grund til at data fra opsamlingspunkt A sendes videre end til opsamlingspunkt B hvis ikke der skal udskrives en bøde. Et "lukket"...
Kommentar til Norsk ministerium skrotter udstyr efter spionafsløring

Re: Old news

Jeg ved godt hvad false flag betyder. Det var præcist det jeg skrev jeg mente. Spørg dig selv hvem der får noget ud af den falske historie? Propaganda eller clickbait? Bedøm selv.

Super

Det er godt at se de ikke er så nemme at få til at hoppe på propaganda som mange. Kommentar-feltet på Version2 var næsten 100 % folk der lå i hullet og kastede med mudder.
Kommentar til Fire år gammelt hul opdaget i libssh: total bypass af autentifikation

Clickbaity

OpenBSD's version er sikker. Linux bruger OpenBSD's. Det lugter af clickbait (LIB?!? UHA DET MÅ VÆRE LINUX!) Eller vil Version2 skrive samme info om alle andre huller der findes?