Ib Erik Söderblom

Kommentarer

Kommentar til Det helt centrale spørgsmål

Global stavnsbinding

Skriver man at den Thailandske konge repræsenterer en lige så syg tankegang som for det Danske Kongehus, at gøre repræsentanter for diktatur og et udemokratisk samfund til at være en naiv eventyrfortælling med særligt tildelte rettigheder og beskyttelse, og at manden er et godt eksempel på hvor g...

Er antal foresørgsler et kvalitetskriterium?

Så vil en totalitærstat sikkert score absolut højest. At Dansk politi ikke ukritisk selv udleverer til alle og enhver, synes jeg faktisk er positivt for befolkningens retssikkerhed. At politiet så er så formørkede, at de kun kan tænke i logning og udvidet overvågning af alt og alle, er til geng...
Kommentar til Slut med at geoblokere for streaming-tjenester på rejser i EU i 2018

Geoblokering er idiotisk

Udelukkende opfundet for at gøre indhold unødigt dyrere, til glæde for en meget lille gruppe gridske personer.

Re: Sandsynlighedsregning

Det er bare et stort NAS og dem findes der såmænd i DK i forvejen. At det er Facebooks er ikke noget specielt, andet end en eller anden besynderlig benovelse. En udviklende softwarevirksomhed med 100 ansatte, vil formentlig bidrage mere til væksten i Odense, men det giver jo så ikke de samme beg...
Kommentar til Ny justitsminister lover ændring af kontroversiel totalovervågning

Re: Hvor er vi på vej hen ?

Men deres politiske ophav er ikke just kendt for demokratisk respekt, individuel frihed og fravær af masseovervågning, så... En ting er hvad der ytres, fordi det kan være politisk opportunt at være "modsat", noget andet er hvad man støtter og hvordan der handles.
Kommentar til Ny justitsminister lover ændring af kontroversiel totalovervågning

Hvor er vi på vej hen ?

Hvor er de, som arbejder for at fri os fra unødvendig overvågning og sikre den enkelte uhindret adgang indsigt i de personlige data, der evt. måtte blive gemt af myndigheder og private ?
Kommentar til Søren Pind vil indføre totalovervågning af alle danskeres færden

Stop den udvikling,

jeg vil af ! Totalitærstaten tromler videre frem og "Jeg vil være Kalif i stedet for Kaliffen"-Pind tror muligvis han gør os alle en tjeneste..., eller...
Kommentar til DSB i kæmpeudbud: Vil bruge 186 millioner kr. på app-udvikling

Hvor mange millioner man bruger

Er IKKE et succes-kriterie !

Når krænkeren frygter krænkere

Som skaber af et af de mest invasive og krænkende medier i verden, så ved manden formentlig hvad han gør. Eksempel til efterfølgelse for alle de som ikke er dovne/naive/tilhængere af totalitær overvågning/"se mig - se mig"-typen.

Og kalot

og burka, så x Bureau of x hurtigere kan vide hvem der, efter tidens politiske lune, nu skal interneres. Og lige folks sko og tøj, så den sociale inddeling også er i orden, så man ikke risikerer at træde nogle af samfundsspidserne over tæerne.

Tynd kop the

Og på de par eksempler, indfører vi så Totalitærstaten i DK og smiler samtidig. Visse politikere og ledere i Politiet er ikke værdige at sidde på deres poster i et demokrati !
Kommentar til Rod i CPR-systemet: Hvem abonnerer på dine persondata?

Re: Dato for Statsborgerret ?

Tak Henrik. Beklager at jeg åbenbart var blevet blind på øjnene, men rart at få sagen opklaret. Efterhånden som vi som har den registrering uddør, forsvinder problemet jo. Indtil der skiftes system igen... Der er et par forsikringsselskaber jeg ikke har haft relation til i 20+ år, jeg lige skal ...
Kommentar til Første danske medie går i offensiven mod adblockers

Re: Hvem

Jeg er nok bare underlig, men jeg har det faktisk sådan, at jeg noterer mig hvilke produkter jeg IKKE skal købe, ud fra reklamerne. Så ingen Cillit Bang eller Bolia hér !
Kommentar til Første danske medie går i offensiven mod adblockers

Det gør de da bare

Går man glip af noget ?
Kommentar til Rod i CPR-systemet: Hvem abonnerer på dine persondata?

Dato for Statsborgerret ?

Som dansk statsborger hele mit liv (troede jeg da...) og født af Danske statsborgere i Danmark i 1963, hvordan i alverden kan min Statsborgerret så stå som værende fra : "23.09.1991 (Datoen er usikker)" ? Hvilken betydning kan det have, at dato'en er forkert ?

Faktaresistens hos Pind

For fuld udblæsning, eller er det virkeligt så ringe personligheder, der står bag ?

skammelige politikere

At det falder på et økonomisk aspekt, fremfor aspektet omkring respekten for borgernes privatliv er beskæmmende og viser desværre kun tydeligt, hvilke ringe personligheder, vi har siddende i folketinget og omgivende netværk.
Kommentar til Dansk VPN-udbyder: Netflix har blokeret tre af vores servere

Rettighedshaverne er old-school gridske

Der er ingen fornuftig begrundelse for en regionsindeling, der udelukkende blev opfundet udfra ønsket om unødvendig og forbrugerfjendsk profitmaksimering. Fjern regionsindelingen ved lov, når nu industrien ikke selv forstår det. Netflix bør støttes i deres kamp !

Desværre ligegyldigt

Hverken embedsmænd eller politikere har på noget tidspunkt udvist, at respektere individets frihed fra statstyrani, eller udvist lyst til åbenhed og demokrati, så selvfølgelig bliver dette svinske og krænkende tiltag, vedtaget. De kommende generationer får det svært !

Totalitære politikere

Og oven i Pinds forkærlighed for totalitær masseovervågning, fremturer Mette Frederiksen med et uintelligent og uigennemtænkt ønske om, at myndighederne skal kunne lukke hjemmesider, UDEN DOMMERKENDELSE !!! Hvorfor fremturer vores politikere med denne mistillid til vores retssamfund, at de ønske...