Casper Madsen

Computerspil og selvmord

Jeg fandt også over en anden interessant videnskablig undersøgelse: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/de/PiratesVsTemp%28en%29.svg/800px-PiratesVsTemp%28en%29.svg.png

Jeg ved ikke hvad ærinde du har Georg Strøm, har du tabt i det seneste multiplayer spil du har købt og nu skal computerspil bare have en overhaling? Men udfra det du skriver i dette blogindlæg og forrige ( http://www.version2.dk/blog/counterstrike-og-aflaering-53099 ), så virker det ikke som om at nogle af kommentarene bider på dig, så du forsøger bare igen.

31. juli 2013 kl. 11:30
En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Windows Phone 8

"Deres store såkaldte tiles, der i største format har samme størrelse som Bill Gates’ briller i 1980’erne, gør det fremragende. Og det er en helt anden retning at gå end det kiksede Android-styresystem, som ikke gør andet end konstant at bombardere mig med informationer, jeg ikke gider forholde mig til."

Har anmelderen testet en version af Android der kom før den første Android telefon blev udgivet? Man har altid(Altså med forbehold fra den første udgivne Android-telefon) kunne bestemme hvad der ligger på ens skrivebord af programgenveje, og hvilke widgets man har ville have liggende på skrivebordet. Jeg kunne hvis jeg havde lyst til det ikke have et eneste ikon på mit skrivebord. Alle mine programmer kan jeg se sorteret alfabetisk når jeg trykker på alle programmer-knappen. Jeg kan ikke se hvordan det er kikset? Men det kan anmelderen måske uddybe, jeg syntes faktisk det er lettere irriterende at jeg er tvunget til at have alle mine programmer liggende på "skrivebordet" på iOS, og ikke frit kan vælge hvilke jeg vil have fremme.

Udover det må jeg sige at jeg faktisk har overvejet at prøve en Windows Phone, netop fordi Microsoft i mine øjne har taget et modigt valg og lave noget radikalt anderledes design, for basalt set er Android og iPhones GUI jo stort set om der skal 1 tsk salt i maden eller 1 tsk plus en knivspids.

23. november 2012 kl. 08:11
Nu vil Google have dit fulde navn på YouTube

Fra Version2's oprettelsesbetingelser: "Benyt dit fulde, korrekte navn Du skal benytte dit fulde, korrekte navn, når du opretter en brugerkonto. Har vi mistanke om, at du bruger et andet navn, beder vi dig dokumentere dit navn. Ved manglende dokumentation lukker vi din brugerkonto. Du må ikke afgive nogen form for oplysninger om andre end dig selv."

Det er det ikke ligefrem særligt objektivt at kalde det "desperat". Udover det så er det vel ikke så underligt at Google gerne vil koble Google+ på så mange ting som muligt.

25. juli 2012 kl. 08:39
Derfor bør du bruge Twitter

Jeg kan stadigvæk ikke se hvad det smarte i Twitter er, og særligt udtalelse som "For det er verdens måske bedste sted til at finde information om lige nøjagtig de informationer, som du interesserer dig fagligt eller af andre årsager for." har jeg svært ved at se? Hvis jeg søgte informationer så kunne jeg jo enten bruge Google, eller hvis man fulgte nogle på Facebook, så kunne de nå at skrive lidt mere brugbart end 140 tegn hvor man også skal bruge tegn på linket. Det smarte ved Facebook er at du også godt kan skrive 140 tegn, men du kan også skrive flere hvis du har lyst.

Hvis det er informationer jeg søger så kan jeg også få dem ved at følge en på Facebook og dermed have muligheden for at læse mere om det, inden jeg trykker mig videre på et eller andet link. Plus Facebook også har preview af det link jeg trykker på, gerne med noget billede og beskrivelse fra siden der linkes til. Eller jeg kunne vælge at bruge et RSS-feed.

11. maj 2012 kl. 14:45
Dansk C++-opfinder: Sådan bliver du en god udvikler

Hvis man er interesseret i at læse mere om de famøse 10.000 timer så kan Malcolm Gladwell's bog Outliers: The story of success anbefales:http://www.amazon.co.uk/Outliers-Story-Success-Malcolm-Gladwell/dp/0141036257/ref=tmm_pap_title_0

Han gennemgår en masse emner omkring de 10.000 timer, softwareudvikling, men også sport, hvor det også har stor betydning for hvornår på året man er født. Det der er værd at bemærke omkring de 10.000 timer, så er det som Torben siger, hårdt arbejde. Jeg kan ikke huske om det er i denne at der også lægges vægt på at det i høj grad er selvtræning, hvor man ene og alene fokuserer på hvad man kan gøre bedre.

18. oktober 2010 kl. 20:30
3G i randzonen

Jeg skal igang med nogenlunde samme projekt, og ville derfor høre hvor du indkøbte delene henne? Og om de har en webshop :)

Har tænkt mig at udstyre en Huawei router med en ekstern antenne

22. august 2009 kl. 20:29
Sony dropper Linux-support i ny Playstation 3

Nej, det er efterhånden lang tid siden de gjorde det, selvom de gjorde det i starten.

Produktionsomkostningerne er reduceret med 70%. Produktionsprisen skulle ligge omkring $240 (£146) per maskine.

Men at Sony tjener mest på salget af spil er ingen hemmelighed.

Edit: Jeg glemte lige et link til artiklen om produktionsprisen :)http://www.edge-online.com/news/ps3-manufacturing-costs-down-70-per-cent-report

19. august 2009 kl. 14:45
Sådan redder du forsvundne filer med et snuptag

Der er allerede link til softwaren, det er bare skjult godt :) I bunden af artiklen, inden kommentarsektionen, der er en tab der hedder "Læs også", men hvis du i stedet trykker på tab'en "Eksterne links" så får du linket til softwaren

25. juli 2009 kl. 08:07
Morgan Stanleys kiksede twitter-dødsdom

Second Life

16. juli 2009 kl. 14:59
Test: HTC Magic ? Android i aktion

Hvordan kommer man til at "slette basal funktionalitet"?

Når jeg går ind i manage applications på min HTC Magic har jeg ikke mulighed for netop at "slette basal funktionalitet", der er ingen uninstall mulighed for de applikationer, men andre jeg har downloadet via Android Market har den mulighed.

10. juli 2009 kl. 08:30
Microsoft håner usikre Firefox og ustabile Chrome

Er der en eller anden amerikansk pendant til majkat som bare holdes en anden dag som jeg ikke er opmærksom på?

19. juni 2009 kl. 11:58
Du får, hvad du betaler for - øv

Og for at understrege din pointe så det som Ole skriver: "Er beholderen fuld og har jeg en ekstra pose, som jeg sætter ved siden at beholderen, så bliver den ikke taget med ......" er netop hvad der foregår i København med R98, så det er vi vant til :)

I øvrigt kan en flise med revne også udløse at de nægter at hente skrald, dog uden at informerer om det før 3 uger efter de er stoppet med at hente skrald.

10. juni 2009 kl. 11:02
Ny Laptop

Af interesse, endte valget så på en bærbar?(Jeg står nemlig og overvejer om min næste bærbar skal være en x301)

31. maj 2009 kl. 10:15
Selv en abe kan programmere

Det har intet at gøre med hvad der står nu, det handler om at der veksles imellem en masse ting, at du i første omgang kun har hørt om Kasper Jensen gennem en anden, for straks derefter kan du omskrive artiklen og tillægge ham et citat.

Derudover så skriver jeg selv nyheder på en side, og har gjort det i over 7 år, så hvis det er at skabe værdi for samfundet så gør jeg også det på den måde. Det er nemlig spørgsmål om det er værdi for samfundet at man udbreder en holdning om at selv aber kan lærer at programmerer som Torben skriver så skriger IT branchen efter folk som rent faktisk har en uddannelse der gør dem i stand til at skrive god kode.

13. maj 2009 kl. 20:45
Selv en abe kan programmere

"At nogle sætter spørgsmålstegn ved vores troværdighed og vores kilde, må, kan og vil jeg da kun grine meget højt af. Det er jo simpelthen til grin."

Du kan virkelig ikke se problemet? En kommentar i den første artikel fra skribenten bliver pludselig til et citat fra Kasper Jensen, som du i følge dig selv blev orienteret om foregik via telefon: " så vidt jeg er orienteret via telefon."

Samtidig så forsvinder der noget statistik ud af den første artikel om 40%.

Derudover så er der den næsten direkte kopi af tv2 artiklen som nævnt længere oppe, det skader din troværdighed, det er ikke personangreb, men derimod noget der gør det svært at tro på de påståede udtalelser og konklusioner.

Desuden kan jeg ikke se hvad jeg skulle få ud af at skrive en artikel til din side hvor du har masser af reklamer på.

Jeg fandt lige over et nyt eksempel: http://ungnyt.dk/?p=2681#more-2681

og

http://nyhederne.tv2.dk/roskilde/article.php/id-21758506.html

13. maj 2009 kl. 20:08
Selv en abe kan programmere

"Jeg kan umuligt se det som min opgave, at få Kasper til at uddybe sin kommentar. Jeg mener jeg har gjort mit arbejde herfra."

Hvis man sammenligner den cachede nyhed, som nu er slettet http://74.125.77.132/search?q=cache:1dbti297O-gJ:ungnyt.dk/%3Fp%3D2650&cd=2&hl=da&ct=clnk&gl=dk&client=firefox-a med den nye http://ungnyt.dk/?p=2667 så er følgende sætning "Grunden til denne nye “trend”, er at den computer styrrede verden, er blevet langt større end den var før i tiden."

Pludselig gjort til følgende citat: "“Grunden til denne nye ‘trend’, er at hjemmesideverdenen, er blevet langt større end den var før i tiden. Dette tolker jeg som, at befolkningen vil følge med i den moderne verden på nettet.”"

Desuden så røg følgende statistik i omskrivningen: "Man siger dog, at omkring 40% af den internationale befolkning, kender til mindst en programmerings form. Om dette er simpel HTML eller mere omfattende som c sharp, er vidt forskelligt. "

13. maj 2009 kl. 09:06
Selv en abe kan programmere

"...Derfor forstår jeg egentlig ikke at Torben Mogensen stiller os op som utroværdigt medie, og kommenterer på stavefejl og 'fejlinformationer'. Det er jo baseret på citater...."

Det gør Torben Mogensen så sandeligt ikke, det er mig der startede, og jeg står stadigvæk ved min kritik. Og hvis du læser det så er han netop ikke på nogen måde streng/grov i sit ordvalg.

13. maj 2009 kl. 08:52
Selv en abe kan programmere

"Det er der sådan set ikke noget galt i. Ungnyt.dk er "Nyheder skrevet for, og af unge", som de skriver. Det bekymrende er, at en person, der er uddannet fra DTU, kommer med den udtalelse, han gør."

Nej, så absolut ikke, jeg klikkede lidt videre og fandt bl.a. over: http://ungnyt.dk/?p=1351 og sammenlignede med http://nyhederne-dyn.tv2.dk/politik/article.php/id-14840281.html så det er nok begrænset hvor seriøst siden skal tages og om Kasper Jensen, uddannet fra DTU eksisterer må jeg sige jeg efterhånden er blevet lidt i tvivl om.

12. maj 2009 kl. 13:26
Selv en abe kan programmere

"Artiklen hævdede ikke bare, at de fleste kan lære at programmere, men at de fleste faktisk allerede kan det. Det er en væsentlig forskel."

Jeg klikkede mig lige lidt videre for at finde ud noget omkring ophavsmanden til artiklen, og det er altså en 12-årig dreng der har skrevet det: http://williamherrik.wordpress.com/about/

12. maj 2009 kl. 13:04