Erik Bachmann

Youtube lukker ned for al dansk musik: Kan ikke blive enig med Koda

Vælg som forbruger en tjeneste, der overholder lovgivning, betaler kunstnerne og ikke forsøger at smadre andre. Det starter der!

2. august 2020 kl. 08:03
Facebook laver sit eget operativsystem: »Vi har ikke tillid til vores konkurrenter«

Jamen kig på din mobil! Intet firma eller offentlig institution med respekt for sig selv har ikke sin egen fortryllende app. Hvorfor dog bruge en browser med sikkerhedsfunktioner, når man kan få snablen ned i alle dine private data på din mobil?

21. december 2019 kl. 11:18
Kommunerne: Det er altså ikke så nemt at digitalisere

Jeg bestilte for nyligt et ny kørekort hos Ballerup Kommune via borger.dk hjemmesiden. Af siden fremgår det, at man skal møde frem personligt - med en papirkopi af formularen. Da jeg mødte frem blev ALLE oplysninger manuelt indtastet igen af en kontordame - incl. adresse og andet som fremgår af CPR-registret. Jeg spurgte nysgerrigt hos Borgerservice, hvorfor man ikke kunne indsende den elektronisk til kommunen. Så kunne man allerede have kontrolleret data med fx. CPR registret. Kontordamen så MEGET strengt på mig og forklarede, at de virkeligt ikke havde tid til at skulle hente formularer fra et ringbind i arkivet (sic!). Når selve tankegangen er papirbaseret - så hjælper det ikke at lave elektroniske formularer. De SKAL jo skrives ud for at være "VIRKELIGE"

28. april 2011 kl. 16:21
Google vil slanke billed-formater: Klar med afløser for JPEG
  • Bedre komprimering
  • Metadata som fx. IPTC
5. oktober 2010 kl. 07:51
PAS PÅ: Virus-journalistik hærger!!

Det er en RIGTIG god ide at checke historien med en lidt mere seriøs kilde (på IT) end Politiken. Hvorfor mon der ikke er et link til http://www.f-secure.com 's artikel om dette virusangreb? Der er blot et link til deres online scanner og en forblommet udtalelse om at

der er en god chance for, at scanneren vil genkende virussen, selv om den ikke er endeligt identificeret endnu.

Min datter er alvorligt bekymret for hendes PC, som er gået i sort - men det er pga. en løs forbindelse.

Det kan man vist også sige om Politiken.... ;->

3. marts 2010 kl. 17:10
Fremtidens faneblade i Firefox er nu kåret

Det giver et rigtig godt indtryk med kildehenvisninger: http://tabviz.org/

23. juli 2009 kl. 09:49