Tine Andersen

Facebook blokerer højtprofilerede profiler, der vurderes som farlige

Er jo stadig på Twitter, selvom han altid har overtrådt reglene.

At en eller anden rumænsk gut (hvem er han?!) har forudsagt, at de ultra højreorienterede måske ryger af i svinget, gør ham ikke til Gud, der ved alt. I øvrigtig er det ikke rigtigt. 4 ultrarigtwings er bannet, 4!

Måske skulle du prøve at læse tråden om Barr, på TheGuardian. Jeg har ikke indtryk af af at konspirationsteoretikerene nogensinde har opgivet idén om, at Clintonnerne- er mere skyldige i alt muligt- end Republikanerne.

De har vist tinfoil hatten trukket godt ned om øjnene!

Mvh Tine

5. maj 2019 kl. 23:58
Årets Bommert Prisen

Nu jeg er ved whatabuotteriet: Så er det da syndt for ing.dk og V2, at jeg har fravalgt reklamerne. BUUUH! Det bliver jeg da oplyst om, når jeg tænder min pc.

Men der er sku grænser for hvormange telte/garager og børnetøj, jeg orker at se på. Især når jeg lige har købt det...

Mvh Tine- min tablet synes, jeg skal se det!

5. maj 2019 kl. 22:44
Årets Bommert Prisen

Valgplakater, eftersom jeg så en i fredags (for Jens Chr. Lillholt). Den fynske minister! Ja joe, men hvad har han så gjort for Fyn?!

Men den stod nu også ude på en mark i form af en trekantet med halmballer indeni opsat figur. Jeg var lige ved at tro, at valget var udskrevet! Desværre kunne jeg ikke se, om han stiller op til EP, men selvom det var det- er plakaten sat for tidligt op- og under 2,30 meter. Eller noget.

Jeg så den, og tænkte at DR- måske ikke havde været galt på den med at udskrive valget i utide.

I ørigt har jeg ikke oplevet det interessante, da jeg gik stille og roligt fra Firefox til Chrome, da jeg fik tablet, smartfone og skiftede OS... Jeg holdt længe fast i Firefox! Men, det andet virkede mere smooth.

Mvh Tine

5. maj 2019 kl. 22:37
Fjernaflæste el-målere spionerer mod dig

Der eksisterer faktisk mindst éet parti, der går i mod og har forstand på borgerrettigheder, IT og økonomi. De stikker ikke op for bollemælk.

Beklageligvis bliver de nok ikke regeringsbærende indenfor de næste 20 år.

Mvh Tine

27. august 2018 kl. 22:06
Fjernaflæste el-målere spionerer mod dig

Men er man nu på kontanthjælp eller anden overførselsindkomst, så får man boligsikring og så kunne det jo være interessant at vide om du reelt set bor der.

Alle der bor til leje et sted med køkken og wc i lejligheden kan søge boligsikring! Om de bebor lejemålet eller ej.

Hvorfor denne hetz på folk på overførselsindkomster? Alle kan komme ud for uheld, blive syge eller ramt af en ulykke- og blive fyret efter 120 sygedage. Medmindre man har en privat sygeforsikring, så kan man meget let risikere at komme på kommunale sygedagpenge= overførselsindkomst. Hvis du så nu er på genoptræningsophold, og dermed ikke er hjemme, så kan kassen knaldes i pga dit strømforbrug.

At den så meget let knaldes i alligevel, er en anden side af sagen.

Og pensionister må ikke spise sammen ret tit, overnatte - eller lufte den andens hund. Dette gælder selvfølgelig KUN førtidspensionister! Og kontanthjælpsmodtagere- det samme.

Nu skal folk så overvåges via deres elforbrug!

I forvejen har jeg læst, at 155 personer er snuppet i lufthavnen på vej på ferie. Det fik staten så 1,5 mio ind på. FLOT! Men hvad kostede kontrollen? Og ministeren jubler. Flere af den slags tiltag. JUBII.

Mere kontrol over de svageste- selvom det er dyrt for samfundet og den enkelte svage person.

Det er jo nok ikke de stærke, det rammer. Ikke dem, der skal jages i udsigsløse praktikker, ikke dem, der skal stresses mere og mere gennem kontrol og kommunalt og nu statsligt dyneløfteri.

Det er fgm UANSTÆNDIGT!

Mvh Tine

27. august 2018 kl. 21:57
Kæmpe sikkerhedshændelse i staten: Passwords nulstillet på 10 systemer

Det lyder da meget betryggende... Ganske som vi plejer. Hvordan vil man så fremover beskytte passwords?

Og hvordan vil det så hjælpe almindelige brugere?

Mvh Tine

27. december 2017 kl. 23:26
Direktør for Region Sjælland: Patienter vil ikke mærke så meget til Sundhedsplatformen

Læs: du som patient skal køre, meget langt væk (og have et Falck abonnement, så du kan blive kørt endnu længere med andre patienter- og køre superstærkt på motorvejen, når du er ved at komme forsent!). Så synes jeg bare, at de sidste tre gange, jeg har været i kontakt med sundhedssystemet, har EDB-systemet været nede.

Men jeg kan jo så råbe mit cprnummer op! Nu vil de ikke se mit sygesikringsbevis eller det brev (i papirform), jeg også har med. Det er så i Region Syd- der har uforskammede 72 UGERS ventetid på høreapparater, hvorfor jeg valgte selv at købe mine egne.

Men at stå og råbe mit cprnummer op- når man skal have lavet en mammografi, syntes jeg ikke var så opportunt.

Mvh Tine- en knærøngten går det med...

2. oktober 2017 kl. 20:51
Hvad koster IT-sikkerhed ?

Jeg har meldt mig til Robinsonlisten. Det betyder, jeg har hemmeligt nummer og hemmelig adresse. Min mand har også gjort det.

Men det betyder uendeligt bøvl: Banken, Skat og NEMID. De kan pludselig ikke se vores adresse, så det er systemet ikke klar til! De har da ellers CPR-, telefonnumre og vores adresse ellers. Men nu er vi "Usynlige", jeg måtte sidst tale med min bank og besvare helt rimelige spørgsmål, men jeg er hørehømmet og sad med snot i kraniet, så det var nemmere, hvis min mand kunne ordne det. Mobilforbindelsen er oveni lavet af en dåse med en snor som ledning... Føles det som! Jeg kan ikke høre en meter.

Men jeg har ikke destomindre sat ting til salg på nettet: Så jeg bliver kimet ned af Telemarketingssider, dem, jeg gerne ville være fri for!

Så banken og NEMID, kan ikke finde min "hemmelige" adresse- altså finde den.

Hvorfor er systemerne ikke forberedte på dette?

Min mand var inde på Borgerservice i dag, de fortalte ham, at fordi, jeg er på "Robinsonlisten", så KAN det betyde, at jeg ikke får tilsendt et nyt NEMID-kort, når det gamle er udløbet. Så det skal jeg selv ind på NEMID*s side og rode med. Det lyder jo som om, at det har ingen tænkt på/at det skal implementeres.

Min bank- har jeg endda haft i 17 år...

Mvh Tine

16. august 2017 kl. 20:40
DIKU-professor: Internettet er ikke proportioneret til vores virkelighed

Og se hvor mange totalt irrelevante billeder, der så kommer op! Meget få -om nogen har noget somhelst at gøre med, hvad man leder efter.

Det er ihvertfald temmelig sært, at hvis man søger på planter, tehætter og det løse, så kommer der utrolig meget op, som er mærket af at folk liiige kan sælge dig et eller andet. Som ikke er spor relevant.

Og så er der jo de reklamer man bliver forfulgt af hele nettet rundt! Jeg kiggede for en 3 uger siden efter en kontorstol, men firnaet kunne også levere rulleborde, som jeg så uheldigvis også klikkede på. De forfølger mig over hele nettet og alle sider- og det bliver de ved med! Uanset genstarter og historiksletning.

GRRR! Dø dværg DØ!

Mvh Tine- og nej, Google ER ikke internettet

27. juni 2017 kl. 14:44
»Dit kodeord skal være på mindst 18.770 tegn« - vild fejlmeddelelse fra Windows 2000

Der får man ikke engang en fejlmelding, der er forståelig kun at den adresse du vil køre fra- eller den du vil køre til er ugyldig. Og så må du selv gætte, hvad, der er hvad. Og indtaste alt igen igen, og rutebilstationen i Bogense findes ikke- heller ikke med deres egne specialtegn - eller _. Indtaster man Vestergade 18, findes den heller ikke! Det viste sig at det var tidspunktet, der var galt! De kører først efter klokken 09:00 morgen. Men man får fejl på adressen!

Jeg var ved at rive store hårtotter ud før, det lykkedes- men da jeg skulle retur, hvor jeg ringede- vidste de stadig ikke, hvor rutebilstationen er. Chaufføren kom lidt forsinket for, han havde måttet ringe og finde ud af det.

Såe...

Det virker, bare du ved det med tiderene- og indtaster adresserne to gange hver. På nettet har jeg et kundenummer nu- før skulle jeg bare stå og råbe mit cprnr ind i telefonen, som ingen andre, der ventede på bussen kunne høre (håber jeg). Nu er det kun mit mobilnummer!

Men- det kører da bare... NOT.

Mvh Tine

15. juni 2017 kl. 02:17
Britisk premierminister vil eliminere 'terroristers trygge rum' på internettet

Jeg tænker stadig på de terrorister, der kommunikerede via en hotmail konto.; Alle havde samme login, der blev aldrig sendt noget fra den konto, og de kommunikerede via "draft" mails. Kan man overhovedet opdage den slags- selv nu? Det var en genialt simpel metode. Meget effektiv- desværre.

At Theresa May nu inddrager, at Menneskerettighederne skal kunne omgås, sætter i mine øjne hende og hendes regering i bås med USA, Guarantanamo og det fængsel i Irak, hvor soldaterne måtte lege med fangerne, som de lystede.

Det er ikke i orden!

Men god fornøjelse med at undergrave Tor-netværk mv. Der vil altid være nogen, der flyver under radaren- på en simpel måde. Eller går ind i kvindetøj...

Mvh Tine- og terroren virker- nu mere vi andre skal undersøges og testes des mere effektiv er den!

7. juni 2017 kl. 21:32
Boganmeldelse: Syv år for PET

Det der med Trine Bramsen linket, kunnne du have udeladt. Jeg kom til at genlæse tråden, og ak og ve. At kvindemennesket så siden er blevet retsordfører, uden at at have forstand på de dele heller, gør mig yderst trist.

Men: Nu har vi Trump. Og alternative sandheder. Det forekommer mig bare, at alternative sandheder har eksisteret i vores samfund- længe.

Mvh Tine- Men uff Bramsen! Vi kalder hende Sokke-Trine herhjemme,

23. januar 2017 kl. 19:58
Elev: Jeg blev tvunget til at bruge Facebook på mit gymnasium

Kunne min overskrift være. I et af mine utallige kurser i at blive en klog arbejdsløs, der kunne bruge en pc, skulle vi guddøde me' oprette en hotmail og MSN-konto.

Jeg obstruerede, da jeg havde min egen email (webmail), men begrundelsen var også dengang, at kommunikationen skulle ud fælles på en (for underviseren ) nem måde.

Jeg kedede mig et hul i hovedet! At sende folk med 10 års erfaring i IT tilbage til: "Dette er en mus!"-niveauet var for mig at se spild af tid (min) og penge (kommunens).

Okay, jeg kunne hjælpe folk lidt med password-opretning, men ellers...

Mvh Tine

4. januar 2017 kl. 20:59
Spiludvikler fordømmes bredt for at sagsøge skribenter bag brugeranmeldelser

Fik rent faktisk alvorlige forbrændinger på et meget ømfindligt sted. 3. grads forbrændinger. Det er jo sjovt, at man på nettet kan gøre grin med at "kaffen er varm!"- advarsler.

Kaffen var forresten for varm, og McD ændrede adfærd.

4. januar 2017 kl. 16:53
Sådan får du et arbejde - og beholder det!

Ha ha ha, ja HK's mindsteløn er billig for arbejdsgiveren.

Jeg fik da mindre end Jord & Betons- eller Prosas.

Mvh Tine

4. januar 2017 kl. 16:41
Viborgs Borgmester på Herrens Mark

Da vores lille lokale skole skulle lukkes, der mente vores kære V-borgmester, at folk fra Odense var vilde efter at flytte herud på Lars Tyndskidsmark, og hvis ikke kunne vi sælge vores huse som:- TADAA! Sommerhuse. Yep!

Skolen genopstod som friskole. Men vores busser kører ikke ret meget. De kørte som skolebusser. Og V-borgmesteren har fået 4 ruter ud af de 2, der var engang... Men de er køres af Arriva!

Sidst jeg skulle til noget fysioterapeutisk træning, kørte det pludselig privatiseret, og en enten blev man ikke hentet, kom forsent eller de kunne ikke finde adressen. Det var prøvet før, og sidst kostede det kommunen en milion.

Men Venstre ved bedre!

Det er jo dybt godnat at chauffører fra Kerteminde eller Nyborg skal køre i Nordfyn. Desuden var der dataproblemer- forbindelsen til Flextafik og udbudsvinderens central- tilbage til chaufførene gik i ged mere end ofte!

Det gik da kun ud over borgerne- og de børn med "særlige behov", der også blev kørt.

Helt ærligt: Jeg bliver spurt om et vejnummer i Søndersø af chaufføren? Jeg bor ude i en nordfynsk flække! Hvor skulle jeg vide det fra? Jeg gik til fys i 16 uger, og folk skiftede tit! Nogen gik desuden til varmtvandstræning om tirsdagen!

Jeg var ikke særlig tilfreds med privatiseringsudbuddet, som det vist fremgår.

Mvh Tine

4. januar 2017 kl. 16:24
Bibliotekarer brugte falsk låner til at redde 2.361 bøger fra kasseringsalgoritme

Jeg lånte for år tilbage samtlige Svend Fleurons værker (Undtagen "Fasandyret" den havde de vist ikke)- mit bib var ret så mopsede over, at jeg ikke lånte/bestilte fra kun et bib. Men, det var ikke muligt.

Nu er det ved at være nogen år siden, jeg har været på et fysisk bibliotek. Jeg savner det, men dengang kunne jeg køre dertil med bus. Nu- kører jeg på mukkebikken, og har som regel to tons varer med.

Ereolen er okay, men jeg savner sommetider "rigtige bøger".

Mvh Tine- og reserveringer er lavet af nederen!

4. januar 2017 kl. 16:03
Juleopgave del 1: Find din adresse

Nu har jeg Falck's dyreabonnement: Og jeg har kørt i alle mulige køretøjer, og i taxa- og alle mulige omveje til Otterup. Og mine katte vræler og kradser hele vejen. Derfor er den korteste vej, den allerbedste.

Men, det har ikke noget, med net at gøre..!

Mvh Tine- der vil foretrække at fiberet- tager den korteste omvej. I sidste uge havde vi ustabilt/ingen net i to dage fordi, TDC skulle lappe på kobberet. Det kunne Telenor- iøvrigt ikke oplyse om!

8. december 2016 kl. 01:46
Juleopgave del 1: Find din adresse

Men jeg har fået Kasper Wiltons kloakrensning, hans breve/postkort- og engang næsten hans blomster. Han boede L...H..Vænget. Vi bor L...H... Kasper Wilton var dengang leder af Odense Teater.

Sidst jeg kørte fra dyrlægen (i Otterup), var taxachaufføren også ved at køre ned om stranden fordi, vores adresse ikke er på alle GPS-guides. Det er lidt bedre!

Men selv en unik adresse- er svær at finde. (Ok, vejforløbet er mærkeligt. Men jeg bor nede af den blinde vej- og man kan vende på min nabos gårdsplads)

Mvh Tine Der måske får fiber- via Wao. Der er da 70 %, der vil. Men jeg stemmer ikke i i begejstringen- endnu. Der skal jo lige falde nogen gysser fra det offentlige.

8. december 2016 kl. 01:37
Ny afgangsprøve i dansk: Nu skal eleverne lære en kritisk tilgang til internettet

Hvad er dette? Jeg har god tno lært modalverber (både i dansk og tysk), men multimodale?

Så flere skal skulle, kunne og ville?

You lost me there!

Mvh Tine

25. oktober 2016 kl. 17:07