Jeg ved vi er på version2, men spørgsmålet kunne også være: Er IT godt (nok) til skoleledere?
Du har ret i at det nok ikke forsvinder tilfældig data fra diskene :-)
Det er mit indtryk at det er en blanding mellem at F2 er dårligt designet (fx. at hvis du er CC: på en mail, som du sletter, så slettes den hos alle, incl. modtager). Dette kombineret med en elendig søgefunktion i F2, gør at brugere oplevere sager og akter som "forsvundne".
Og selvom Cbrain siger "you are holding it wrong" *), så må der være bedre måder at gøre det på.
Jeg er sikker på at sagerne stadig er i systemet, men hvis man ikke kan finde dem igen vil de opfattes som forsvundne.
Når man har opgivet at genfinde en sag i F2, er det nemme at bladre gennem et ringbind efter sager/akter.
*) https://www.urbandictionary.com/define.php?term=You%27re%20Holding%20It%20Wrong
Mine kone arbejde også med Cbrain/F2 i det offentlige. Det er et kendt problem at sager forsvinder eller ikke kan findes igen.
Den måde de i hendes afdeling har løst problemet med at sager forsvinder i F2 er at print alt ud og sætte det i ringbind. Nemt og enkelt :-)
En skam de ikke prøvede med PyPy.
Jeg lavede en lille test, men med 600 i stedet for 4096.
Python3: 1m12.195s PyPy3: 0m2.135s
Speedup: 33 gange med ingen indsats.
Bemærk: Python er skrevet i C, PyPy er skrevet i Python. Her er Python altså 33 gange hurtigere end C
Jeg vil gerne sponsere én af de tre diske. Antager at det er noget i retning af https://www.proshop.dk/Harddisk/HP-E-Enterprise-Harddisk-24-TB-25-10000-rpm-SAS3-cache/2622861 i leder efter?
mvh /Rene
Siden 1989 har jeg kodet enorme mængder C, store mængder Java og en her del C#. Så jeg kender græsset på den anden side. I alle årene brugte jeg også Python "ved siden af" og jeg blev kun gladere for sproget...
Jeg blev så glad for Python at jeg for to år siden besluttede mig for kun at kode Python og siger nej til at lave andet. Livet er blevet for kort til ikke at være glad når man koder og jeg er glad når jeg koder Python.
Det føles faktisk lidt grønnere herovre :-)
Atom er en fed editor, men inden jeg vil overveje at bruge Atom igen skal de få styr på strømforbruget i Electon/Chrome, i tidligere versioner var det absurd højt.
Jeg gav op da Atom brugte 10% CPU usage, bare for a blinke med cursoren...
Jeg er selv en stor fanboy af Python/Django og kan derfor kun anbefale det, man bliver virkelig gladere af at udvikle i Python :-)
Jeg har lige været med til at udvikle et større bank produkt i Django. Teamet på 4 personer (3 dev, 1 design) gjorde det på under en måned, et job som jeg er sikker på at en bank IT afdeling nemt kunne have fået meget mere tid til at gå med i fx. Java.
For nogle år siden på en cloud konference gav jeg Thomas Watson, IBM ret i hans forudsigelse*) fra 1943 om at der var et behov for måske fem computere i verden.
Jeg mente det ville blive Amazon, Microsoft, Google, IBM og Salesforce.
Men, måske er to nok? :-)
*) Ved godt at det har han nok aldrig sagt
Som IBM's Thomas J. Watson (måske) sagde i 1943: "I think there is a world market for maybe five computers"
Det er svært for en person at forstå noget, når vedkommendes løn er betinget af at han ikke forstår det --Upton Sinclair
Husk at planlægge en paneldebat: "vi vs. emacs" :-)
Et godt bud er Python, det er nemt at komme igang og Python kan bruges til både små og store projekter.
Kig evt. på ipython (ipython.org) som er en interaktiv overbygning på python, der gør det endnu nemmere at lege med sproget.
Enig, da jeg fik en Kindle Paperwhite faldt det i hak for mig. Jeg har tidligere brugt både Kindle gen 1, PC og iPad, uden at være super glad for det...
Men den lille lette Kindle med baggrundslys og masser af batteritid finder jeg perfekt til at læse, især skønlitteratur.
Jeg er dog en smule tænksom over en anden ting: I August foreslog den (Amazon) mig at læse Enders Game, tre måneder før filmen har premiere, et tilfælde? :-)
Jeg havde en NeXTstation, men kan ikke huske hvad browseren hed, måske OmniWeb?
Diskussioner om hastighed i sprog - uden præmisser - kan kun blive en sludder for en sladder. (omend en god én af slagsen :-))
Den største forskel mellem Python og RPython, er at man ikke må re-assigne variable til andre typer. (a=10 må ikke bagefter blive a="Hello"). Så "meget begrænset" er jeg ikke enig i.
Til gengæld er det en gang grundig vrøvl at C-programmer kan JIT optimeres. JIT kan kun gøres i en VM. (Som PyPy, Java og CLR)
Men, jeg er med på at vi er OT og det snart er weekend, så lad os bare lade sladderen ligge for nu...
Måske kunne jeg godt gætte at nogle tænker hastighed som hvor hurtigt man kan afvikle en for-loop fra 0 til 1000000.
En gang imellem er der nok nogen der får værdi af at det går hurtigt, men hos mine kunder er der langt imellem nogen der tænker på det.
Stadig uden at drille, så tænk på at CPython (standard Python fortolkeren) er skrevet i C, alligevel er CPython på mange områder er langsommere end PyPy, der er skrevet i Python. Faktisk er både Jython (skrevet i Java) og IronPython (C#) ofte hurtigere end CPython.
Så både på den ene og den anden måde er det lidt for nemt/simpelt at sige at C er hurtigere end fx. Python.
Python er et af de hurtigste sprog jeg kender.
Fra forretningen får en idé til den er implementeret. Python udviklerne er færdige inden middag, medens C-kodere sidder og debugger til langt ud på natten. :-)
En 3. (eller 4.) mulighed er CFFI, det ser ret spændende ud...
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Side
- Næste side
Rene Nejsum