Torkild Johansen

Elmålersagaen - kapitel 2: Ikke længere bare teori

Mange tak for at du kæmper denne kamp

6. maj 2021 kl. 22:12
Populær PDF-app fjernes fra Google Play efter malware-afsløring

Jeg kender ikke til andre apps der er lige så gode, men har heller ikke ledt efter det, da Camscanner opfyldt funktionalitetskriterierne.

Du kunne overveje "Office Lens" fra Microsoft.

28. august 2019 kl. 14:34
Ni ud af ti antivirusprogrammer til Android dumper i test

Nu citerer Version 2 en artikel fra DR, og der er link til DR i Version 2's artikel. I DR's artikel kan du finde linket til det, som du søger.

Kom ind i kampen, dette er ikke Facebook ;-)

15. marts 2019 kl. 10:47
Giv mig dit barns data

Dybest set må det være være ligesom en prøve - der er ikke pligt til at svare på et eneste spørgsmål i prøven, kun at man er til stede.</p>
<p>Karakteren bliver så derefter, men der er intet til hinder for at aflevere et blankt stykke papir - omend det sikkert også registreres i precrime systemet.

Det var også min tanke. Men undervisningsministeriet skriver "Trivselsmålingen gennemføres som en del af undervisningen. Eleven skal derfor deltage i undersøgelsen."

Jeg stiller spørgsmål ved :

  1. Er trivselsmålen faktisk en del af de lærings mål, som der skal opfyldes, og der med kan kaldes en del af undervisningen?
  2. Eller er der andre faglige grunde for børnenes indlæring til at lave en trivselsmåling, som falder inde for undervisningsministeriet kompetance, og som giver anledning til at opsamle personlige oplysninger?

Jeg er godt træt af myndigheder som selv finder på regel sæt som de vil have folk til at over, bare fordi at livet bliver lettere for dem.

Hvis de der ikke er en konsekvens, så kan de (undervisningsministeriet) da heller ikke have lovhjemmel (kompetence) til at befale som gør?

22. marts 2018 kl. 15:44
Giv mig dit barns data

Jeg spørger gerne igen. Kan der fremvises lovhjemmel for kravet om at børnene skal besvare? At påstå at det er en del af undervisningen kan ikke være rigtigt?

22. marts 2018 kl. 07:35
Dissektion af en business case – ANPG: Politiets skjulte guld-(nummer)plade

Jeg har altid lært, at en god handel er, hvor begge parter er lige utilfredse ;).

En god handel et hvor begge parter kommer ud så vinder.

21. marts 2018 kl. 11:51
Giv mig dit barns data

Med hvilken lovhjemmel kan undervisnings ministeriet forlange en elev at deltage? Kan kalde det en del af undervisningen, og der sige at der er deltagelse pligt er meget tyndt. Hvad er det barnet skal lære? Hvad er formålet? Formålet er staten vil have data, og formålet er ikke at lære barnet noget. Men derfor ikke sige at det er en del af undervisningen.

Hvis børnene skal lære at udfylde spørgeskema, som en del af deres undervisning, så kan det gøres under at børnene skal svare på noget personligt, og under at man gemmer svarene bagefter.

21. marts 2018 kl. 11:32
Fra kilometer til meter-præcision: Alarmcentral vil pejle nødstedte med SMS

Sæt telefonen på højttaler, afvent sms mens du følger andre instrukser for at hjælpe, og svar på sms når den kommer.

8. maj 2017 kl. 18:30
Molbonetværk

Stofa har en tendens til at lave afbrydelser i dagtimerne og af rent praktiske grunde er jeg nødt til at noget backup.</p>
<p>Desuden har konen en arbejdsforbindelse med fast IP

Du kan køre "real time" backup der hjemme, til andet udstyr, og dette kan så køres ud på nettet når der er forbindelse.

Hvad er dit problem? Konen har en arbejdsforholdene, kan du så ikke lave fail over til denne?

24. april 2017 kl. 16:37
Molbonetværk

Så er det nok bare mig der ikke kan læse hvilken leverandør af internet og hvilken teknologi der kan vendes af din leverandør.

24. april 2017 kl. 07:42
Molbonetværk

Hvad har du i føringsrøret? Er der allerede trukket fiber? Har du allerede trukket coax? Er der plads til mere i røret?

23. april 2017 kl. 22:13
Mystisk iPhone-trafik: TDC-kunde fik mobilregning på 20.000 kr.

Hvis man sætter sin telefon til at logge på sit WIFI og man er inden for rækkevide, så skal den absolut ikke bruge 3G! Det simpelhen en design fejl uden lige.

Apple burde betale ved kasse 1.

27. januar 2011 kl. 14:29
9 ud af 10 tager ikke backup

Jeg bruger crashplan og har i dag omkring 125GB af dokumenter og især billeder og video i backup på denne måde. Alt det HD video jeg filmer "backer" jeg up i orginal kvalitet. Billeder og video i dag fylder efter hånden meget, så jeg har købt mig plads uden grænse. Men det kræver en fornuftig upload at have en god oplevese med hastigheden, når det er meget store filer der laves backup af. Tak for fiber og 50/50mbit.

http://b5.crashplan.com/consumer/store.vtl

14. januar 2011 kl. 10:18