Henrik K. Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Øhh...

"De forurettede i sagen kan gå rundt og vide, at fremmede kender til deres CPR-nummer,« siger Heidi Colbæk" Øhh, dar er da ikke noget mystisk i at fremmede kender mit CPR nummer, det er ret let at gætte eller opsnappe.

Re: Tid til at skrotte den gamle arkitektur

Første problem er at finde noget der ikke har huller, det bliver ikke let.

Hvad er der galt med en fysisk kontakt.

En smart chip som sikkert er software styret. Jeg ville nu have mere tiltro til en fysisk kontakt, som f.eks. kunne afbryde strømmen til mikrofon kredsløbet.
Kommentar til 20.000 Air Canada-brugere kan have fået tappet pasdata af hackere

Hvad er problemet?

Er det rigtig forstået at hakkere har stjålet password filen fra AC's server og løsningen på dette er at forlange længere og sværere at huske password fra brugerne, ikke at lave bedre sikring af deres system. Er der ikke også noget med at ham der i sin tid definere at sikre password skulle indeho...
Kommentar til Bølge af phishing-angreb binder danske forbrugere til abonnementer

Loven?

Der må være noget galt med vores love når man kan blive bundet af sådan et tilbud. Det burde være en ekspeditions sag at klage til banken over trækket og få det annulleret.
Kommentar til Chef for DKCert: Password på op til 64 tegn kan være nødvendigt

Længde på password

Hvis der er begrænsninger på antal login forsøg, enten antal gange eller hastighed, så kan selv den hurtigste computer ikke knække et forholdsvis kort password på fornuftig tid. Problemet opstår når en password fil bliver stjålet, så kan en hurtig computer afprøve mange kombinationer på kort tid....
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

Ikke sandt. Læs op på hvad Quick Charge gør. F.eks på Samsungs nyere ladere står der Adaptive Fast Charging, hvilket dækker over at de bruger QC version 2, som er version 3-kompatibel. Telefonen kommunikerer med laderen om hvor høj spænding og strømstyrke der skal lades med. Sker der ingen...
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

"På deres 61W usb-c lader har de foruden en USB-C controller også en 32 bit ARM processor. Det er ret meget computer kraft for en lader." Jeg gætter på at det har med at gøre at man lader forskelligt afhængig af lade tilstanden af batteriet, derfor er laderen "intelligent"....
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

Så vidt jeg ved bruger Apple rent faktisk den fælles standard, QT eller Quick Charge. Det understøtter laderen ikke, den kan kun håndterer PD (Power Delivery) og er faktisk en ret dårlig PD lader da den mangler nogle spændinger (Der kan selvfølgelig være nogle skjulte modes i den).
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

Er det ikke bare til at forestå forhandlingen ang. Power Delivery? I og med der er i nogen SD-kort er en ARM processor i stedet for en microcontroller, kan man nok går ud fra det ikke nødvendigvis er meget dyre at bruge ARM. USB-C controlleren formodes at håndterer dette, den har en indbyg...
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

USB-C standard?

Det at de bruger USB-C betyder ikke at alle USB-C ladere vil virker perfekt med en Apple. På deres 61W usb-c lader har de foruden en USB-C controller også en 32 bit ARM processor. Det er ret meget computer kraft for en lader.
Kommentar til Samsungs nyeste SSD kan lagre hele 30 terabyte

én fuld ‘drive write per day

Lyder flot, men er under 2000 skrivninger per celle

Sikkerhed?

Nu er det ikke statshemmeligheder der skal beskyttes på bibliotekets computer, der er intet sikkerheds problem i at folk tager deres dokumenter med hjem. Det kan være ret praktisk hvis de ikke selv har internet. Jeg er ret sikker på at du kan lægge begrænsninger på usb porten, så der kun kan tils...
Kommentar til Teenager dræbt af defekt iPhone 6-oplader

Sikker/farlig lader.

Jeg har kigget på omkring 150 usb ladere, hvor jeg både har målt ydelse, udsat dem for "højspænding" og lukket dem op for at se hvordan de var lavet, inklusiv sikkerhed: http://lygte-info.dk/info/ChargerIndex%20UK.html

Hvad har men brug for?

"»Du kan slet ikke få adgang til computeren. Det har du ikke brug for" Det er da rart at biblioteket ved at jeg ikke har brug for at downloaded dokumenter til en usb nøgle.

Hvad med skat?

Det er kun politiet der normalt bruger dommerkendelser, skat mener at de har krav på data uden. Hvordan stiller Rejsekort et A/S sig der?
Kommentar til Hacket bilvask kan angribe mennesker

Laves maskiner uden sikkerheds afbrydere/sensorer?

Hvad er problemet med internet opkobling, jeg mener mere problemet er at enhederne mangler sikkerheds afbrydere/sensorer. Og jeg forventer selvfølgelig ikke at en sikkerheds afbryder/sensor kan overstyres via fjernbetjening eller via en programopdatering.
Kommentar til Forsvarets Efterretningstjeneste søgte ulovligt i rådata i 2016

Hvad er straffen?

Hvad er straffen for at overtræde loven? Hvis det er private så er det selvfølgelig bøder eller fængsel, men når nu det er en stats styret organisation så er det nok ikke et stort problem at overtræde loven.
Kommentar til Typosquattede domæneindehavere kan nu købe squattede domæner

Hvilken udgift?

Jeg tvivler på at en database med domæne navne der ikke må bruges er nogen stor udgift. Men selvfølgelig vil der være gode penge i at få virksomheder til at købe nogle ekstra domæner for at undgå typosquatting. Hvor meget mon det bliver, 10-100 ekstra domæner per virksomhed?
Kommentar til Brugere ignorerer forkert designede sikkerhedsadvarsler

Formålet?

Hvis formålet var at forhindre brugeren, ville en blokering være mere korrekt end en advarsel. Formålet må være at oplyse om mulige risici, så brugeren kan afveje om det er værd at løbe dem. Det betyder også at det rigtige valg sagtens kan være at ignorer sådan en advarsel.