Henrik K. Jensen

Kommentarer

Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

Ikke sandt. Læs op på hvad Quick Charge gør. F.eks på Samsungs nyere ladere står der Adaptive Fast Charging, hvilket dækker over at de bruger QC version 2, som er version 3-kompatibel. Telefonen kommunikerer med laderen om hvor høj spænding og strømstyrke der skal lades med. Sker der ingen...
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

"På deres 61W usb-c lader har de foruden en USB-C controller også en 32 bit ARM processor. Det er ret meget computer kraft for en lader." Jeg gætter på at det har med at gøre at man lader forskelligt afhængig af lade tilstanden af batteriet, derfor er laderen "intelligent"....
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

Så vidt jeg ved bruger Apple rent faktisk den fælles standard, QT eller Quick Charge. Det understøtter laderen ikke, den kan kun håndterer PD (Power Delivery) og er faktisk en ret dårlig PD lader da den mangler nogle spændinger (Der kan selvfølgelig være nogle skjulte modes i den).
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

Re: USB-C standard?

Er det ikke bare til at forestå forhandlingen ang. Power Delivery? I og med der er i nogen SD-kort er en ARM processor i stedet for en microcontroller, kan man nok går ud fra det ikke nødvendigvis er meget dyre at bruge ARM. USB-C controlleren formodes at håndterer dette, den har en ind...
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

USB-C standard?

Det at de bruger USB-C betyder ikke at alle USB-C ladere vil virker perfekt med en Apple. På deres 61W usb-c lader har de foruden en USB-C controller også en 32 bit ARM processor. Det er ret meget computer kraft for en lader.
Kommentar til Samsungs nyeste SSD kan lagre hele 30 terabyte

én fuld ‘drive write per day

Lyder flot, men er under 2000 skrivninger per celle

Sikkerhed?

Nu er det ikke statshemmeligheder der skal beskyttes på bibliotekets computer, der er intet sikkerheds problem i at folk tager deres dokumenter med hjem. Det kan være ret praktisk hvis de ikke selv har internet. Jeg er ret sikker på at du kan lægge begrænsninger på usb porten, så der kun kan tils...
Kommentar til Teenager dræbt af defekt iPhone 6-oplader

Sikker/farlig lader.

Jeg har kigget på omkring 150 usb ladere, hvor jeg både har målt ydelse, udsat dem for "højspænding" og lukket dem op for at se hvordan de var lavet, inklusiv sikkerhed: http://lygte-info.dk/info/ChargerIndex%20UK.html

Hvad har men brug for?

"»Du kan slet ikke få adgang til computeren. Det har du ikke brug for" Det er da rart at biblioteket ved at jeg ikke har brug for at downloaded dokumenter til en usb nøgle.

Hvad med skat?

Det er kun politiet der normalt bruger dommerkendelser, skat mener at de har krav på data uden. Hvordan stiller Rejsekort et A/S sig der?
Kommentar til Hacket bilvask kan angribe mennesker

Laves maskiner uden sikkerheds afbrydere/sensorer?

Hvad er problemet med internet opkobling, jeg mener mere problemet er at enhederne mangler sikkerheds afbrydere/sensorer. Og jeg forventer selvfølgelig ikke at en sikkerheds afbryder/sensor kan overstyres via fjernbetjening eller via en programopdatering.
Kommentar til Forsvarets Efterretningstjeneste søgte ulovligt i rådata i 2016

Hvad er straffen?

Hvad er straffen for at overtræde loven? Hvis det er private så er det selvfølgelig bøder eller fængsel, men når nu det er en stats styret organisation så er det nok ikke et stort problem at overtræde loven.
Kommentar til Typosquattede domæneindehavere kan nu købe squattede domæner

Hvilken udgift?

Jeg tvivler på at en database med domæne navne der ikke må bruges er nogen stor udgift. Men selvfølgelig vil der være gode penge i at få virksomheder til at købe nogle ekstra domæner for at undgå typosquatting. Hvor meget mon det bliver, 10-100 ekstra domæner per virksomhed?
Kommentar til Brugere ignorerer forkert designede sikkerhedsadvarsler

Formålet?

Hvis formålet var at forhindre brugeren, ville en blokering være mere korrekt end en advarsel. Formålet må være at oplyse om mulige risici, så brugeren kan afveje om det er værd at løbe dem. Det betyder også at det rigtige valg sagtens kan være at ignorer sådan en advarsel.

Win10?

Og lad os straks slå fast, hvorfor man ikke gik over til Windows 10 med det samme: Det skyldes slet og ret, at Windows 10 ikke var kommet frem, da projektet gik i gang i 2014. Men fremover kan man mere ubesværet opgradere til en ny Windows-version: Hvis det er tilfældet syntes jeg det er mærkel...
Kommentar til Eksamenssnyd kan ikke undgås med monitorering

Virtuel maskine

Mon det ville virke at installer exam monitor på en virtuel maskine og lave opgaven på den. Det vil så være muligt at skifte til den rigtige computer når der skal snydes.
Kommentar til Microsoft kopierer flyselskaberne: Nu får du point for at bruge Edge

Glimrende ide

Glimrende ide, så lang tid den er valgfri. Hvad med at websider også brugte den: "Registrer dig, så får du 10% af vores indkomst på de annoncer du ser" det burde hjælpe en del på adblocker problematikken.

Hvor stor var stigning fra sidste år?

Jeg kan godt se problemet hvis det er en kæmpe stigning, men hvis det bare er en 20% eller 30% stigning fra sidste år, så lyder det mere som en dårlig undskyldning.
Kommentar til Udvikler: Drop de alt for lange navne!

Scope

For mig er scope en vigtig parameter når jeg navngiver variable. Variable med et mere globalt scope har normalt et mere beskrivende navn, hvorimod en lokal variabel ofte vil være et eller to tegn. Der vil dog altid være undtagelser, f.eks. hvis der er mange lokale variable, så vil de have mere be...
Kommentar til Fremskrivning: 20 pct. af alle PC'er vil have Windows 10 til sommer

Noget af forklaringen

Noget af forklaringen hænger nok sammen med at Microsoft automatisk installer Win10, hvis man ikke passer på.