Søren Augustesen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Det kan jo være....

....at de håbede på at der var en udvikler der fandt koden, downloadede den, fik det til at virke, og så uploadede den til servern igen :-D PS: Evt. stavefejl og grammatiske fejl i dette indlæg er lavet med vilje for at pisse folk af ;-)
Kommentar til Canada dømmer Google til at blokere søgeresultater i hele verden

Re: Problemet

Det er også en af de ting, der har undret mig ved alle disse domme om, at Google skal fjerne det ene og det andet fra deres søgeresultater. Det forhindre mig vel ikke i, at bruge f.eks. Bing til at finde de præcis samme resultater?? (Altså udover at det er Bing ;-)

Re: Hvor svært kan det være..

Helt enig! Hvorfor er det at vi altid skal lovgive os ud af et problem som almindelig sund fornuft kan løse? Der er ingen grund til at skulle lave en lov der beskytter børn mod at foretage køb i Apps, hvis bare de VOKSENDE havde en smule sund fornuft og slår køb i apps fra og/eller kræver adgang...
Kommentar til Netbutikker kræver 28 millioner retur fra Nets for opskruede gebyrer

Re: Hvorfor skal netbutikerne have mine penge?

Ja, jeg tænkte også om jeg skulle til, at finde alle mine gamle kvitteringer frem og skrive til de forskellige webshops, og bede om at få mit ulovligt opkrævede gebyr tilbage. Det lugter lidt af at de prøver at tjene en hurtigt skilling - men det kan man vel ikke fortænke dem i at prøve :-)
Kommentar til Ekstrabladet.dk spredte malware

Re: Latterlig holdning

@Martin Warming Betyder det at du også sidder klistret til TV skærmen når der kommer reklamer? Eller zapper du væk fra dem? At zappe væk fra TV reklamer, eller gå ud i køkkenet efter kaffe, svarer jo til at installere ad-block på en computer, da reklamerne jo betaler for det TV program du ser. S...
IT Company Rank
maximize minimize