Jan Stampe Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til USA: Huawei har haft adgang til mobilnetværk i 10 år

CIA lytter allerede med

Og i mellemtiden lytter CIA med hvor det virkeligt betyder noget. https://www.berlingske.dk/politisk-morgenpost/det-danske-forsvar-har-i-a... OG sjovt nok bliver der ikke snakket meget om det!
Kommentar til Politiet i London vil finde mistænkte med realtids-ansigtsgenkendelse

Overvågning påvirker

Over på ing.dk er der en meget interessant blog. Især for dem som kommer med jeg har ikke noget at skjule argumentet. Går tryghed, frihed og overvågning hånd i hånd? Overvågning # 1 Og elelrs så kan man læse lidt om hvordan overvågningen påvirkede folk i det gamle øst Tyskland
Kommentar til Undersøgelse: Danskere klar til e-valg med NemID

Re: Købevalg

Og efter man har taget billedet af stemmesedlen så går man ud til den valgtilforordnede. "Undskyld jeg satte krydset forkert. Kan jeg få en ny stemmeseddel?" Så den situation er der også tænkt på i det nuværende system.

Sker også for DSB

Jeg har prøvet at turen fra København til Ringsted kostede over 600 kr. Og det var for cirka ½ år siden. Turen skulle så også i løbet af den time den varer have været forbi Jylland.
Kommentar til Nu igen: Clearing-knas udløser kaos på lønningsdag

Sikkerhed

Der ligger også sikkerhed i systemet. Da af navnet clearing. Nets går altså ind og sikre at banken har penge nok til de overførsler den vil foretage.
Kommentar til CPR-numre ligger frit tilgængelige på nettet

Suk

Suk!!!!!
Kommentar til Counterstrike og aflæring

Apropos at køre bil

nogen spil erfaring kan åbenbart godt overføres til virkeligheden. http://www.eurogamer.dk/articles/2013-07-04-fra-sofakartoffel-til-racerk...
Kommentar til It-studerende sigtet for at offentliggøre Thornings CPR-nummer

Re: Over stregen

@Morten: Så du mener ikke at identitets tyveri reelt er et stort problem. Jyllandsposten har haft en ganske fornuftig artikelserie om identitetstyveri. Og Mindst 27.000 personer udsættes årligt for en form for identitetstyveri. Det viser en undersøgelse foretaget af Danmarks Statistik i 2009 Det ...
Kommentar til It-studerende sigtet for at offentliggøre Thornings CPR-nummer

Sigtet

Det betyder vel også at han har en sigtedes rettigheder som i visse tilfælde kan være en fordel. Krav på advokat og lignende.
Kommentar til IT-branchens skurvogn

En god joke?

Er der eventuelt nogen der komme med en god joke som er sikker at bruge? Altså en joke som ikke kan misforstås/forarge en eller anden. For jeg må indrømme jeg kan ikke lige komme på en.
Kommentar til Internetforsyning er DIT ansvar

Fakta for dækning

Nu er der så mulighed for at vi kan få fakta på bordet for dækningen. http://ing.dk/artikel/129895-aalborg-app-afsloerer-daekningen-paa-det-da...
Kommentar til Internetforsyning er DIT ansvar

At komme til og fra arbejde er dit eget ansvar!

Jeg kan forstå af ovenstående at hvis internet mulighederne er for dårlig så er det mit eget ansvar. Helt fint lad os overføre det princip til andre områder. Så må det vel også være folks ansvar at komme til og fra arbejde. Så når der skrives massevis af artikler kø på motorvejene må svaret jo v...
Kommentar til Skrot kalenderen

Re: Sommerferie?

Det bliver vel nok sjovt at skulle planlægge et skole år!!! Tror I virkelig at mennesker bare glemmer at vinter er lig (december, januar, februar) Hvordan skal børn lære den nye kalender når de ikke kan knytte den op på årstiderne! Sjovt tanke eksperiment, men realistisk nej. Det kan godt være...

Hvem har gavn og hvem betaler

Det kan godt være at databasen gavner, men umiddelbart ser det ud til at dem som har gavn af det ikke nødvendigvis er dem der betaler til driften.
Kommentar til Pas-ansøgning anno 2012: Vedhæft og upload eget billede

Nu skal man ikke gøre det

Nu skal man ikke gøre det være en det er. I sidste afsnit står der tydeligt at man altid kan møde personligt op og klare processen analogt.
Kommentar til Regeringen forbyder papirbreve til borgerne fra 2015

Service!!!!

Hmm Er det staten der er til for borgerne eller er det borgerne der er til for staten?

Er nok, godt nok

Jeg fæster mig ved følgende sætning. "De ville nok i stedet gå ad officiel vej og kontakte de danske myndigheder,« siger Charlotte Bagger Tranberg" De ville nok!! er det godt nok?
Kommentar til Virtuelle sygebesøg kan spare hjemmeplejen for ekstra køreture

Brugernes it kundskab

Svaret ligger nok i denne sætning "Til borgere, der ikke har en computer i forvejen, ville vi ikke lave en løsning, hvor vi skulle sætte en computer ud, som borgeren skulle lære at bruge. Det er også derfor, at det skulle være touch-baseret, så det ikke var en barriere,« forklarer konsulent...
Kommentar til Derfor lod Arbejdsretten CSC droppe overenskomsten

RE: Hjælp mig med at forstå

CSC har kun fået lov til at opsige overenskomsten. De har først vundet når de får medarbejderne til at acceptere en ny overenskomst.
Kommentar til Prosa-medlem efter nederlaget til CSC: 'Katastrofe'

Re: Og så alligevel ikke. Der er

For den der mister jobbet er der ingen umiddelbart forskel. Men det har vel stor betydning når vi snakker om hvordan man kan undgå at miste jobbet.