Tue Abrahamsen

Sjov lille sommeropgave for Linux-geeks

Baldur, hvis du opdaterer din c.txt til ikke at have 'du', så skulle det gerne virke efter hensigten til dette eksempel.

Ellers burde http://pastebin.com/rFuPd4qy gøre det.

11. juli 2011 kl. 14:46
Sjov lille sommeropgave for Linux-geeks

Det kan også gøres nogenlunde kort i Python, men jeg kan ikke lave det særlig pænt :)

http://pastebin.com/E1xjQuEh

11. juli 2011 kl. 13:07
Offentlig digitalisering i praksis

Når hjemmesider som cvr.dk sender e-mails ud med ens password i cleartext, tyder det også på at de gemmer passwords således - endnu et oplagt (og banalt) sikkerhedshul.

7. juni 2011 kl. 09:49
Røde faner marcherede i protest mod CSC

At nogle mennesker formår at skære socialisme og kommunisme over med én kam overgår tilgengæld min :) Socialisme dækker over et meget bredt udvalg af holdninger. Det lyder næsten somom du påstår at socialdemokraterne er parate til at skride til væbnet revolution - både dem og staklerne fra oktoberrevolutionen er jo socialister!

28. maj 2011 kl. 18:38
Røde faner marcherede i protest mod CSC

Jeg tror du misser pointen rimelig kraftigt, idet du sidestiller begrebet socialisme med nutidig dansk socialdemokratisk politik :)

28. maj 2011 kl. 11:56
Ubuntu: Vi vil boote på 10 sekunder

Så vidt jeg husker, måler de på en standard Dell laptop (hvordan det så defineres, ved jeg ikke), og med en nyinstalleret Ubuntu. Det er fra man vælger kernel i grub, til man kan logge ind. Det er derfor med standard tjenester, og uden logon til trådløst (der som bekendt sker efter login).

/Tue

16. juni 2009 kl. 09:08
De fem bedste open source-programmer til Windows

Paint.NET er også værd at nævne - især for dem der finder The Gimp rodet og besværligt :)

Paint.NET kan findes på http://www.getpaint.net/

28. januar 2008 kl. 11:28
Abekongens død

Jeg har været utrolig glad for Music Player Daemon ( http://www.musicpd.org ), men har dog aldrig brugt den som streamingserver. Ved dog at der er mange der benytter sig af den, sammen med icecast, som den understøtter native. Den spinkle dæmon kan derefter styres over nettet, ved hjælp af én af de mange forskellige klienter der er til rådighed.

25. januar 2008 kl. 09:59