carsten thomsen

NemID phishet – 8 bankkunder frastjålet penge i netbank

Det kan vel lade sig gøre, hvis nogen har lagt noget på din computer, som opsnapper bruger og password. det kan de have gjort dagen før. I dag opsnapper de så den kort kode du taster. Du tror du tastede den hos Nordea, men du tastede den et andet sted.

det andet sted sidder så og tas´ter koden ind det rigtige sted. Eller er der i mnemid koncept indbygget en sikkerhed mod at ens pc er overtaget???

Jeg ved ikke hvordan de nemid koder fungerer. Men folk har nok ikke udleveret dem. men lad os se om nogle dage..så er vi nok klogere..

28. september 2011 kl. 20:51
Wifi mysterium

Ja ja... men læser man artikel, så tror jeg roligt at man indtil videre kan regne med en bøde. Hvis de overhovedet kan finde dig. Hvis du gør det vi diskuterer..nemlig surfer på ligegyldige ting, så er der jo aldrig nogen der får en mistanke.

Kommer man også i fængsel hvis man låner naboens avis om morgen og lægger den tilbage inden han står op?

En ting er hvad loven giver mulighed for en anden er virkeligheden. Ingen dommer vil smide en alm. velfungerende samfundsborger i fængsel for noget så banalt.

Skulle da lige være hvis det var kniv loven man havde overtrådt, når man tilfældigvis havde sin jagtkniv liggende. Men selv den sag endte da vist ikke med fængsel?

5. september 2011 kl. 12:47
Wifi mysterium

helt ærligt... Der er så meget der i grå zonen.

Før jeg fik 3G modem brugte jeg da flittigt løst af andres trådløse netværk overalt hvor jeg var. Selvom jeg rent faktisk troede det var ulovligt.

Sålænge man låner det til helt almindelig surf af lovlig karakter, så vil du næppe blive dømt for noget. Hvordan skulle de i øvrigt finde dig? Hvis de endelig kunne finde dig, så var der næppe nogen der ville bruge resourcer på det, medmindre der var foregået noget meget ulovligt via denne forbindelse.

Så spis lige brød til :-)

5. september 2011 kl. 11:23
CSC risikerer milliardkrav for tinglysningsskandale

selvfølgelig er det ikke leverandørens skyld. det er bestilleren der har ansvaret. Endnu en latterlig sensations artikel som EB ikke kunne gøre bedre...

13. april 2010 kl. 11:43
Microsoft har kig på Windows-opstartstid på otte sekunder

Tak Axel for den vejl...antidit og dat...:-) jeg er enig og tvivler på det har sin berettigelse...

20. oktober 2008 kl. 19:54
Microsoft har kig på Windows-opstartstid på otte sekunder

Jeg kan da også boote op på USB og se NTFS drev..

18. oktober 2008 kl. 19:15