Det bliver spændende, at se hvordan den vil håndtere konfirmand :-)
~60% ser IKKE positivt på en øget brug af kunstig intelligens i hverdagen. 56% af de danske unge i alderen 18-35 år vurderer IKKE, at kunstig intelligens vil hjælpe med at gøre deres hverdag lettere. 75% af danskerne svarer IKKE, at de i høj eller meget høj grad ville være komfortable med at benytte sig af transportmuligheder 78% af danskerne ville IKKE trygt overlade diagnosticering af sygdomme til kunstig intelligens. 92% af danskerne ville IKKE trygt overlade skoleundervisning til kunstig intelligens. 97% af danskerne ville IKKE trygt overlade børnepasning til kunstig intelligens.
En semantisk spidsfindighed: "Resultaterne tyder på, at flest danskere har tillid til kunstig intelligens, når det drejer sig om simple, rutineprægede opgaver,..."
Dvs. af alle mulighederne er der er én som flest har tillid til. Som gode gamle Einstein sagde; "Alt er relativt". Bare fordi man er bedst betyder ikke man er god.
"Undersøgelse blandt danskere: Ja tak til kunstig intelligent lægeundersøgelse og transport" burde nok korrigeres i forhold til det faktisk statistiske grundlag oplyst i artiklen.
I Defender Security Center under Virus & Threat protection findes punktet Automatic Sample submission. Beskrivelsen starter med:
Send sample files to Microsoft ...
Næste linie:
We'll prompt you if the file we need is likely to contain personal information.
Det kan dog slås fra.
Eller da min Adboe Acrobat Reader crashede og Windows (?) begyndte at sende en rapport til Microsoft (ikke Adobe, Microsoft). Den stakkels Cancel knap fik en del klik.
Jeg bliver træt af at tænke på alle de settings jeg har overset i alle mulige programmer.
Tak til Christian for det store arbejde på vegne af alle mobil brugere.
Regeringen vil gerne øge overvågningen af den brede befolkning. Det er i sig selv uspiseligt. Så hvad gør regeringen så?
- Regeringen får et udvalg (stråmand) til at komme med et uspiseligt forslag.
- Nu kommer der, som forventet, en storm imod forslaget.
- Om ikke længe kommer regeringen/minister med et dementi og siger at forslaget er helt galt.
- Regeringen/minister fremlægger et nyt forslag (det forslag regeringen oprindeligt gerne ville have igennem), som nu virker mere spiseligt.
Det hedder vist 'politik i praksis'.
Jeg har ikke læst dommen, så jeg er ikke belastet af viden. Men betyder det at alle (virksomheder, organisationer, myndigheder, privatpersoner) er medansvarlige for den valgte platforms databehandling? Vel at mærke databehandling som platformen selv vælger og selv udfører uden at informere nogen? Hvis det er tilfældet, så må hele gruppe/firmaside tanken være færdig. Hvilken gruppe/firmaside-administrator kan/vil have ansvar for hvad FaceBook/LinkedIn/osv laver af overvågning af brugerne?
I fremtiden vil den enkelte eksempelvis bruge sine patientdata mod forsikringsselskaber. Patienter kan komme med deres genom og bede om en billigere forsikring. Så får vi sundhedsforsikringer, som er differentieret prismæssigt, ligesom vi har bilforsikringer.
Så alle får billigere forsikringer hvis man vifter sine data? Næppe - der vil være nogle som får dyrere forsikringer på grund af de har arvet tendenser til diverse sygdomme og dermed risikerer at give højere udgifter for forsikringsselskaberne.
Generelt kan man godt gå ud fra at hvis der nogle som får noget billigere er der nogle andre som får det dyrere.
Det vil klæde forskningsdirektøren at holde sig til hele sandheder.
Det handler om at :
Koncern IT gemmer ikke email konti i mere end 30 dage efter en ansat har forladt en stilling i politiet uanset årsagen til dette.
Altså at 30 dage efter at den øverste chef i politiet har forladt sin stilling, slettes alle hans/hendes mails. Det vil sige al dokumentation på interne ordrer, intern og ekstern kommunikation, alt hvad den person har skrevet i hele sin tjenestetid er væk.
Virksomheder skal kunne betale en del af- eller hele lønnen til deres medarbejdere, foreslår regeringen.
Det er der nok mange medarbejdere, der bliver glade for :-)
Der er tale om fejltagelser. Der er ikke tale om, at vi bevidst søger på danske statsborgere i situationer, hvor der skulle være en retskendelse, siger Lars Findsen.
Kilde: http://www.dr.dk/nyheder/indland/spiontjeneste-om-ulovlige-soegninger-der-er-tale-om-fejl
Det er en høj fejlprocent, især når hver eneste fejl er en overtrædelse af dansk lovgivning. Og så uden logging af adgang.
Velkommen til IT Iværksætter gruppen.
Denne gruppe blev inspireret af et indlæg af Tommy Dejbjerg Pedersen (http://www.version2.dk/artikel/5789) om små IT iværksætteres kvaler når det kommer til at komme udover skrivebordskanten med det fantastiske produkt de har lagt deres hjerteblod i.
Som nørd er det svært at acceptere at ens produkt kun er 20% af en forretningssucces, mens de resterende 80% er adnimistration, organisation, salg, marketing og netværk.
I denne gruppe håber jeg at vi kan dele nogle erfaringer, gode og dårlige, og gå fra at lave et produkt til at lave en forretning.
Se gruppen som en mulighed for at udvide dit netværk. Og jeg vil understrege at dette forum er til udveksling af erfaring, og ikke en marketingmulighed.
Mvh
Brian Jacobsen
Halibut.dk
Efter at have læst artiklen "Millioner skal give 5000 nye it-arbejdspladser" (http://www.version2.dk/artikel/7553) slog det mig at det måske kunne være interessant for medlemmerne af denne gruppe at på en eller anden måde at være involveret i det projekt.
Jeg er sikker på at der i gruppen er mange der - ligesom mig selv - har været igennem den process der beskrives i artiklen med lang udvikling og samtidig/efterfølgende markedsanalyse. Den erfaring man opnår i at kombinere teknik og forretning kan jo bruges til at hjælpe andre i gang.
Hvad synes I? Har vi noget vi kan bidrage med og i så fald, hvordan gør vi?
Mvh
Brian
Her i weekenden var der iværksættermesse i Forum. Jeg var derude fredag eftermiddag og fik kigget lidt på diverse udstillere. Nu har jeg været i gang et stykke tid og føler at jeg har styr på de fleste områder af forretningen, så egentligt havde jeg ikke så meget brug for de ydelser der blev faldbudt.
Derimod så jeg blandt andre Jesper Buck fra Just-Eat. Det er forfriskende og bekræftende at høre folk, der er lidt længere henne i forløbet. Det gennemgående budskab var at det er hårdt at være iværksætter, og det tager lang tid at komme til break-even.
Det er rigtigt rart at høre at de mange erfaringer jeg har gjort mig, er de samme som andre også har lært på den hårde måde.
Et par af guldkornene er:
* Det tager år at løbe et produkt i gang.
* Baglandet (familie/partner) skal være med.
* Hold fri!
* Frem for alt skal det være sjovt.
Og så kan man lige så godt se det i øjene - at være iværksætter er ikke et job, det er en livsstil.
Jeg fik lige postet den det forkerte sted :-)
Jeg er ikke skatteekspert og har kun hørt om multimedie skatten gennem diverse medier, men jeg vil gerne høre om der er nogen der ved hvordan multimedie skatten rammer de - vist nok 10.000vis - iværksættere, der arbejder hjemmefra? Da privatadressen og firmaadressen er den samme, har man så per default taget sin pc/mobil med hjem?
Et andet spørgsmål er; hvad hvis to personer arbejder i den samme virksomhed på hjemmeadressen, har begge så betalt pc/mobil og skal husstanden dermed havde et skattetillæg på 10.000? I samme boldgade er spørgsmålet om hvis kun den ene part arbejder hjemmefra, har den anden part så firmabetalt pc/mobil/internet?
Det ville være rigtigt godt hvis der sidder en, som kan svare på nogle eller alle spørgsmålene, da det godt kunne se ud som om at "verdens bedste iværksætterland" endnu en gang sender en kæberyster til rigtig mange.
Jeg holdt enn Lightning Talk på Open Source Days i lørdags om 'Talking OSS with your CFO'. Det er faktisk en rigtig sjov oplevelse og jeg kan kun anbefale at man melder sig som taler næste år - helst noget om Open Source selvfølgelig :-)
En anden taler var Alex Farcet, som er var at starte en dansk udgave af Startup Weekend (http://www.copenhagen.startupweekend.org).
Ideen er at samle en gruppe af udviklere, investorer og forretningsfolk i en weekend. Fredag kommer man med sin ide, og publikum vælger så de 10 bedste. De 10 projekter vælger et hold, dels fra egne rækker og dels fra publikum! De næste 48 timer skal der så kodes igennem. Og der er vist sågar en præmie.
Der er en nem måde at få prøvet sin ide uden at det koster andet end en weekend.
Alex fortalte mig at de leder efter flere kodehoveder, designere, web udviklere, marketingsfolk og generelt folk der vil være med til at starte virksomheder op. Så hvis du har ideen, lysten og tiden er det 9-11 april i København.
Ja, GIS folkene er godt med :-)
Og det er kommunerne faktisk også via OS2, https://os2.eu/.
Den gode nyhed er at må blive meget vanskeligt for EU at lave en Safe Harbour 2.0. Det er vist tydeligt for enhver at personlige data ikke er sikre i USA.
I EU-dommen snakker de om "adgang til europæernes personlige data, ud over hvad der er rimeligt i et demokrati."
Den grænse har USA for længst passeret. For at citere Joey fra Venner: "You have crossed the line. The line is a dot to you".
Man kan godt argumentere for at det 'bare' er en sag om dokumentfalsk og det er også muligt at manden ved en domstol bliver dømt for netop det.
Men, og det er et stort men, der er forskel på at manden findes skyldig i dokumentfalsk i en retssal og på hvordan myndighederne reagerer i forhold til de ændringer, der foretaget.
Så spørgsmålet er om en dom for dokumentfalsk automatisk ruller alle ændringerne foretaget med NemID tilbage. Eller om de relevante myndigheder vil fastholde ændringerne med henvisning til, at de er foretaget med NemID og dermed bindende, uanset hvem der måtte have siddet ved tastaturet.
@Elias
Det ville være rigtigt godt hvis Version2 allerede nu vil lægge an til at følge denne sag tæt. Der er en masse spørgsmål, som jeg (og måske andre) gerne vil se svaret på.
- Får kvinden 'bare' sin opholdstilladelse tilbage, eller skal hun forfra?
- Får hun sit ejerskab af andelsboligen tilbage?
- Hvordan beviser hun misbruget (ud over en indrømmelse fra manden)?
- Hvordan er bevisbyrden overfor de forskellige myndigheder?
Det er utrolig synd at hun oven i alt dette også risikerer at står med en sag om mistet opholdstilladelse, men for os der med bekymring følger digitaliseringen af samfundet, er det meget spændende at se myndighedernes reaktion på dette misbrug af NemID.
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Side
- 6
- Næste side
Brian Jacobsen