Frej Soya

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Skat vil af med 14 år gammelt CMS-system

Re: Please

Satme rart at der stadigvæk er en dansk offentlig myndighed der tillader folk at komme på uden at skulle tvinges til at bruge SkodID. Sagligt!
Kommentar til Startup-land: Her er de cowboytrick, der gav Queue-it succes

Er en kø på et website (næsten) ikke altid en sidste udvej?

Det er sikkert nemt (~billigere) at bruge Queue-It, men det er sq imponerende at man genopfinder køen fra kommunen I stedet for at løse det oprindelige problem ;)

Re: De stjæler alligevel mit nøglekort...

Så man kan sige at denne her løsning, hvis der i det mindste bruges pinkode for at tilgå den, øger sikkerheden. Tanken er vel, at du ikke mister/får stjålet dit nøglekort+telefon samtidig. Det kan ske, men bankerne hæfter jo for det, så om det er lidt mere besværligt er ligegyldigt for dem :)

Det er jo en StormP konstruktion?

Vælg token generator Print K tokens på papir. Scan papir Find tokens via OCR... vs 1. Vælg en token generatoer 2. Giv klienten en token generator. Masser af eksisterende RFC'er at bruge af. (HOTP,TOTP) Det ville jo være fantastisk, hvis f.eks. nye udbud på NemID ikke gik på at levere en løsni...

Re: Hvis ikke der allerede er det

@Jakob Møller Hvorfor spørger I ikke ind til hvorfor de gør som de gør? Er det bare email uden mulighed for opfølgende svar? F.eks. Hvordan hjælper det jeres sikkerhed at obfuskere jeres kode? Jeg antager, at de mener det oprigtigt.
Kommentar til OMG - de sender mit 5f4dcc3b5aa765d61d8327deb882cf99 i klar tekst

Re: måske løst?

Intra blev solgt til its learning, så man kan tænke at dette problem allerede er løst, eller bliver det meget snart. Naivt. http://www.version2.dk/artikel/sikkerhedshul-pivaabent-paa-8-maaned-stud...

Re: Privat mail duer ikke.

Og hvis man ønsker at tilsikre at folk rent faktisk læser deres post, så kan man jo passende bede om leverings og læsningskvittering. Læsningskvitteringen er bare et flag sat i emailen. Ingen siger at klienter understøtter dette, eller tvinger brugeren til at svare.
Kommentar til Swift: Apples nye programmeringssprog

Re: Reference counting

Med det I tankerne, så finder jeg denne bevægelse væk fra GC og over til ARC lidt besynderlig. Hvorfor ikke i stedet bruge lidt kræfter på at implementere en bedre GC? Mon ikke det er et fravalg pga. andre tilvalg. Jeg antager swift skal kunne bruge eksisterende obj-c biblioteker (nemt). Det...

Konkurrence

Skab konkurrence! Det skal være muligt at vælge sin egen 'udbyder'. Og koncentrer jer primært borgerens adgang til det offentlige. Det må være op til den enkelt 'udbyder' at overbevise andre private aktører at deres løsning er god nok. (Sker nok ikke med bankerne).
Kommentar til Det er cool at være startup i Norden

Re: Hvad skal der til?

Mindre jantelov (måske undervise i skolerne at det er ok/fedt at lave noget, udvikle og bringe det til markedet, men også kampagne til voksne - ved dog ikke lige hvordan?) At bruge Janteloven er i dag ren offermentalitet og kærkommen undskyldning for mange.
Kommentar til Nets: Hjemmelavet NemID-klient kan krænke vores ophavsret

Re: Hold da... man skal høre meget.

Tak for at slå det op. Kunne version2 følge op, og spørge en kyndig jurist og høre om det holder det nets skriver?

Re: Det er dejligt

SRP?
Kommentar til Mobiludviklere vender HTML5 ryggen

Sprog

Godt "nok" a few "sprogblomster" i "de" her comments.
Kommentar til Pandora: It-arkitekturen var ude af kontrol

Enterprise!

Hvornår er en arkitektur 'enterprise'?
Kommentar til Trine Bramsens problemer

Re: Det blev niveauet ikke just hævet af...

Men jeg synes det er mindst lige så skuffende og pinligt at en (og nu faktisk flere) intelligent nørd(er) refererer til en kvindes brystmål når han er uenig med hende eller synes hun er dum at høre på Spot on. Den bemærkning er på godt dansk barnagtig.

Re: Forkert ?

NemID skelner heller ikke mellem store og små bogstaver, og det er jo vildt sikkert. Muligt jeg misser ironien... men det er nøgle kortet der er garant for sikkerheden, ikke dit brugernavn/løsen.
Kommentar til Solskin ind i grundloven!

Re: Man kan da håbe.

Det er ikke sikkert det nytter, men man kan da håbe: http://www.skrivunder.net/nej_tak_til_den_nye_offentlighedslov Du får rent faktisk større åbenhed ang. DSB og DONG f.eks. Jeg tror dog ikke at NETS ryger ind under her (ikke statsligt ejet).
Kommentar til Gerningsmænd bag angreb afslører: NemID sendt i sort for 10 dollar

Re: ???

de og andre hackere skulle smides mindst 10 år i spjældet for den slaks jeg fodrer trolden.... Hævn løser alt! Derudover mangler du vist en ordbog. http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker
Kommentar til It-ordfører: Indfør totalstop for links i mails fra Skat

Sikker email

Tænkte på ... http://xkcd.com/1181/ Men der er en vattet holdning 'det kan vi ikke løse' ang. email sikkerhed. Signer/krypter mailen?!? Det holder jo ikke at du ikke må sende links i en email, der vel og mærke kan klikkes på. Hvor brugerfjendsk skal det blive? Hvis NemID er for en elendig løsn...

Sørgelige generaliseringer

Jeg skriver ud i det blå igen, lad os se om Mogens Nørgård bruger tid på at læse kommentarene eller om det er et reklame stunt :). Det er synd, at Mogens Nørgård, beskylder en del som ofte kæmper for at få nye metoder og bedre løsninger ind i det offentlig, for at være bagstræberiske. Det her er...