Andreas Vig Logermann

Ny Lotus Symfoni overhaler Office 2007 indenom

Er Lotus Symphony ikke bygget over Open Office? Og i så fald, hvilken version? Har de fået inkluderet Open Office 3.0's funktioner?

18. juni 2009 kl. 21:05
Åben datalogidag på Århus Universitet

Ja, regner med at kigge forbi, hvis jeg ellers kan finde kørsel, da jeg bor lidt udenfor Randers. Men som 2.g'er fra HTX, på absolut begynderniveau indenfor alle datalogiske discipliner, vil du mene at man har en chance for at følge med? :)

18. juni 2009 kl. 16:29
Mobilbrowsing firdoblet til hele 0,078 procent

Både Version2's og Ingeniørens mobilhjemmesider er dog IKKE særligt brugbare på en iPhone. Teksten er simpelthen alt for lille, og hvis man zoomer ind er man nødsaget til at scrolle horizontalt.

3. september 2008 kl. 16:05
Test: Sådan er Aldis Eee-dræber

Forskellige firmaer fortolker reklamationsretten på forskellige måder. Reelt har du kun 6 måneders garanti, efter de 6 måneder skal man påvise at man ikke selv har pådraget fejlen. Reglen er sådan fordi man antager at en fejl der er fremkommet inden 6 måneder var der fra fødslen, mens at det efter 6 måneder er mere sandsynligt at forbrugeren har lavet fejlen.

Det er i hvert fald sådan jeg har fået det fortalt. Fx giver HP 1 års garanti på min bærbar, hvilket altså er en forlængelse på 6 måneder fra den jeg får fra købeloven.

Edit: Brian Mortensen kom mig i forkøbet

12. august 2008 kl. 22:10
Test: Sådan er Aldis Eee-dræber

Akoya'en har 36 måneders garanti, mens MSI wind reelt kun har 6 måneders garanti. Det er værd at tage med i betragtningen, selvom Medions/Aldis service ikke er den bedste.

12. august 2008 kl. 08:37
Aldi sælger Eee-dræber i dag

Du har ret i at det er ærgerligt at Asus har valgt at 901'eren skal komme præinstalleret med XP. Men desværre er det bare sådan at XP er det der bliver efterspurgt, og det der skal til før at netbooks kan få den succes som de har fortjent, i hvertfald sådan som forbrugsmønsteret og efterspørgslen ser ud nu.

Mig bekendt er 901 da en kærkommen opgradering af 900'eren. Større tastatur og bedre processor som ovenikøbet fordobler batterilevetiden.

Bliver spændende at se hvad 901'eren kommer til at koste i dk.

6. august 2008 kl. 15:08
Det hjælper! Ekstra 49,4 % har søgt ind på datalogi

Lidt offtopic, men kvalificerer datalogistudiet til mellemleder/leder stilling på længere sigt? Hvordan med programmering, hvor meget erfaring skal man have med det inden man begynder? Slutteligt er det vel også meget op til en selv hvad man vælger af valgfrie fagpakker, så man på den måde kan sammensætte den uddannelse man har lyst til?

Og mange tak for den hurtige respons :-).

14. juli 2008 kl. 23:23
Det hjælper! Ekstra 49,4 % har søgt ind på datalogi

Det er godt at se at der er kommet bedre optag - så mangler vi bare at der er flere der kommer igennem studiet. Selv skal jeg til at starte i 2.g og håber engang at kunne kalde mig datalog. Jeg har søgt vidt og bredt for at finde information om uddannelsen, alligevel synes jeg ikke helt jeg ved hvad der er fokus på, og hvilke jobmuligheder der er efterfølgende.

14. juli 2008 kl. 22:37