Henrik Snog

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Grund til optimisme

Re: McKinsey og EA

Nej, men det kræver jo at ledelsen kan acceptere at lavere rangerede personer kan have ret når de taler ledelsen midt imod.
Kommentar til Svesken på disken: I dag kl. 15:00

Er en havarikommision overflødig?

Det lød som om Kim Normann Andersen mener at en havarikommision er overflødig fordi den vil kigge bagud, og vi har i virkeligheden brug for at kigge fremad. Det har vi selvfølgelig også, men hvis det synspunkt er korrekt, mon han så også mener at de traditionelle havarikommisioner (fx til håndter...

Re: Hvor er deres audit logs?

Kan det ikke tænkes at systemkonstruktøren har lært sit fag hos CSC?
Kommentar til IBM og Datatilsynet uenige om mainframe-sikkerhed

Re: Outsourcingen er vel problemet ?

Er det ikke en gammel observation at når et ansvar deles af to, så får de 1% hver?

Teknisk fejl?

Hvorfor kaldes den omtalte fejl -- og mange andre lignende -- for en 'teknisk fejl'? Det er vel en banal menneskelig fejl, der efterfølgende ikke er blevet fanget på grund af en banal menneskelig undladelsessynd.
Kommentar til Rejsekort svarer minister med halvering af dummebøder og 16 andre svar

Er det ikke på tide ...

... at skelne mellem dummebøden og forudbetalingen? Hvis jeg glemmer at tjekke ud efter en tur til 20 kr., så er dummebøden jo 30 kr. i dag og 5 kr. om et stykke tid. Der er jo rigeligt med problemer med rejsekortet, så der er ikke nogen grund til at afspore debatten.

Re: Tvang

Vi har set mange eksempler på ansvarlighed, men oftest uden egentlig konsekvens.
Kommentar til Underlige CPU'er

Re: Univac 1100

Det gjorde også kredsløbende til addition lidt mere besværlige (subtraktion er nem nok, når man har addition: Man vender blot alle bit i den ene operand). Brugte de maskiner ikke en subtraktiv "adder", således at addition skete ved negering af den anden operand?
Kommentar til Den perfekte IT-verden findes .....

Re: Gælder også for akademiske konferencer og tidsskrifter

Hverken en konference eller et tidsskrift, men Robert L. Glass, Software Runaways, fra 1998 rummer en pæn samling erfaringer fra industrien. Det er et stykke tid siden jeg sidst læste den, men et hastigt skan viser en del markeringer af situationer jeg også har oplevet.

Re: The machine that goes ... ?

I betragtning af hvor udbredt spam er i dag, så er det måske et meget godt sted at hente inspiration ...
Kommentar til Sanders stupide it-spin

Re: Hvad er IT niveauet hos IT og Telestyrelsen

Jeg gættede på hvordan testen ville reagere hvis jeg udelukkende brugte Næste, og det viste sig at være korrekt. Men jeg har nok også været for længe i branchen.
Kommentar til Bedre kode: $998

Re: Kode analyse

Det er mere end 35 år siden Naur fortalte sine studerende at en oversætters hovedformål var at påpege alle fejl i kildekoden. Og skulle den, mod forventning, ikke kunne finde sådanne, måtte den da gerne oversætte koden. Og selv om analysen i dag er bedre, og selv om disse to opgaver med fordel ka...
Kommentar til Det meste kode stinker!

Re: Hvem lever i en boble?

Jeg har som udvikler i flere større virksomheder forsøgt at få de forhadte timesedler til at afspejle fordelingen mellem (ny)udvikling og spildtid pga. gammel skodkode, men jeg har ikke haft nogen succes. Og modstanden stammer ikke fra udviklerne, men fra ledelsen.