Jimmy Krag

Fiber

Nu har du fiber nok til at holde varmen, du får aldrig fordøjelsesproblemer, og du kan streame sangen live:

Der er fiber i mit tøj Der er fiber i min mad Mit internet er fiber Så nu er jeg rigtig glad

Disclaimer: Jeg er for ung og ikke specielt Elvis-kyndig, så jeg stiller ingen garanti for versefødderne

3. februar 2020 kl. 21:38
VPN'er, der ikke respekterer censurlister, er fra i dag forbudt i Rusland

Kina er efterhånden mere frit end Rusland

1. november 2017 kl. 20:35
Windows 10 får stor opdatering - men mange nyheder kan du ikke bruge

Jeg er meget enig med dig om at Apple er blevet værre end Windows. fik selv en ny æble-computer i hænderne for nyligt, og blev overrasket over hvor mange af Microsofts klassiske gamle GUI-fejl de laver.

Jeg kan dog ikke se hvorfor det er vigtigt at du ikke bruger Ubuntu. Bruger selv Ubuntu både arbejde og hjemme. Har tidligere været tvunget til Windows 10, men nu har jeg frit valg på arbejdet også. Det eneste kritikpunkt jeg har til Linux er hardware-support, men det er ikke Linux skyld.

1. august 2016 kl. 10:15
Springer ud som sprogudvikler

Hvis det var noget, har jeg lidt en drøm om at lave et databasesprog der bryder med klassisk SQL. Indtil videre har jeg følgende overslag til designmål:

  • Sproget skal kunne kompilere til flere forskellige dialekter af SQL, så det er muligt at skrive databasekode til flere forskellige platforme på én gang. Dermed bliver det også muligt at lave biblioteker af genbrugelig kode.

  • Sproget skal være simpelt men kraftfuldt. Det skal så vidt som muligt ikke være et stort sprog med meget indbygget funktionalitet, men blot indeholde features der gør at almindelige handlinger (f.eks. foreach over nogle rækker og erklæring af variable) bliver nemmere at udtrykke, og koden generelt bliver mere overskuelig. Det skal samtidig gøre sproget tidsbesparende i forhold til at skrive SQL.

  • Sproget skal være nemt at parse og analysere. Både så det er nemt at debugge, men også for at undgå tvetydighed og gøre det nemt at implementere kodningshjælp i et IDE.

  • Det skal være nemt at udvide sproget med flere måldialekter af SQL.

  • Resultatet af en kompilering af koden skal være forudsigeligt og pænt så det er nemt at læse.

  • Den genererede SQL skal være hurtig, og udnytte optimeringer i målsprogene.

17. oktober 2013 kl. 09:05
Sådan virker Twitters nye to-faktor-login

Burde antallet af hashes ikke stige?

12. august 2013 kl. 17:28
Sydøstjyllands Politi advarer efter kraftig brand: Lad ikke den bærbare op i lænestolen

Der er forhåbentligt nogle producenter der vågner op nu.

De glemmer da egentligt at nævne at selve laderen nok heller ikke skal ligge i sofaen.

23. juli 2013 kl. 10:42
Rejsekortet er offline

Så hvis rejsekortet kunne gøre at jeg blev fri for at gå rundt med småmønter hver gang jeg går på vaskeriet eller skal trække en vand i træningscenteret vilel det da være helt fint. Vi kunne så omdøbe det til Danmønt, som en slags lillebror til dankortet.

Det minder meget om konceptet bag det hollandske Chipknip (som ifølge deres hjemmeside http://www.chipknip.nl/ tilsyneladende bliver lukket nu). Jeg havde selv fornøjelsen af at bruge det da jeg boede i Holland for nogle år siden. Her fungerer selve chippen på ens normale betalingskort som en lille pung. Man kan så låne ens kollega til kantinen, eller sende sine børn (hvis man har nogen) i supermarkedet efter en liter mælk og betale med kort, uden de behøver at kende ens kode. Der var chip-betaling i alle automater og kantinen der hvor jeg arbejdede. Eneste minus er at chippen vitterligt fungerer som en pung. Taber du kortet kan enhver samle det op og bruge det der er på chippen, og får du nyt kort følger pengene ikke med over. Men som sagt er det kun til småbeløb.

12. juli 2013 kl. 13:24
Gammelt SAP-system fik nyt liv med in-memory hos Nordea

Også her, men der står ikke noget om hvad de rent faktisk bruger, eller at de overhovedet bruger noget andet, før den sætning.

4. juli 2013 kl. 11:26
Gammelt SAP-system fik nyt liv med in-memory hos Nordea

...men nu kan de to typer data bruges sammen uden problemer...

Det er lidt uklart hvad der er udover SAP.

4. juli 2013 kl. 10:36
NSAs botnet ?
3. juli 2013 kl. 10:54
Sådan bliver du overvåget af Prism

Er der så bare fri proces?

3. juli 2013 kl. 10:31
Feudalistiske Startups

Tak Morten. Nu slipper folk for min frustrerede kommentar. Lad de små børn...

7. maj 2013 kl. 01:49
Pas på: Netbank-forsikring dækker ikke mobilbrug

Hvad med dem?

3. maj 2013 kl. 10:24
Ny Ubuntu Linux er hurtigere, men uden de lovede forbedringer

Jeg må sige at jeg kun anser sådanne problemer for vigtige når det handler om LTS-udgivelserne. Hvis power-brugerne kan slå det fra selv, og det ikke er en LTS, er der ingen grund til at råbe så højt op. Ikke at det ikke skal påtales, men det behøver ikke blive blæst sådan op.

25. april 2013 kl. 17:04
Setup'et bag dansk spilsucces: Sådan klarer Subway Surfers 4.000 connections i sekundet

Imponerende started (Især når man tænker på hvad man kan lave af ulykker i PHP) . Nu skriver du http, og ikke https. Vil det sige at jeg kan begynde at lytte trafik af, og fuske mig en sindssyg score?

25. marts 2013 kl. 17:52
Olivetti Programma 101

Den Tcl/Tk simulator du har fundet, arbejder på abstrakt niveau, den implementerer en virtuel maskine der virker lige som P101, men ikke på samme måde som P101.

Så er det vel nærmere en emulator.

24. marts 2013 kl. 02:33
Hobbyprojekter

Nogle gange kommer projekter heller ikke meget længere end drømmen. Jeg går med en langvarig drøm om at lave et web-interface til at styre en OpenTTD-server fra. Kunne evt. laves i Django (som jeg også gerne vil have lidt erfaring med). Måske jeg kan få tid i denne weekend :)

14. marts 2013 kl. 11:54
Hobbyprojekter

Lyder som et fint projekt. Nu ved jeg ikke hvor meget dine projekter fylder, men kunne være man skulle overveje at lave en Raspberry Pi om til en projektserver, med et web-interface til management, der så også kunne hjælpe med at styre repositories, evt. både lokale og hostede.

14. marts 2013 kl. 11:51
Island vil blokere for porno på internettet

.. double post

17. februar 2013 kl. 13:20