Stephen Aaskov

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Facebook ignorerede udvikleres advarsler mod algoritme-ændring

Godt gået Facebook

De har opfundet den indre svinehunds pavlovske klokke :-/

Re: IBM Telum

Ja, men jeg tænkte mere på konsekvenserne af at dele L3 og L4 på den måde. Alt andet lige må angreb kunne lække på tværs af alt der deler L4 cachce - hvilket så er noget mere end "bare" på tværs af kerner.

IBM Telum

Gad vide i hvor stor en grad IBM's nye Telum med virtualiseret L3/L4 cache bygget op af enkelte cores L2 caches er sårbar overfor den slags angreb?

Det er set før

"Det er dejligt!" sagde de alle sammen, og den, som havde bragt den kunstige fugl, fik straks titel af over-kejserlig-nattergale-bringer. (H.C. Andersen)

Re: En fejde, som gavner

Hvor er Apple og FaceBook konkurrenter?
Kommentar til Regningen for Smittestop-app vokser med 1,4 millioner kroner

Arkitektur

Hvor meget af løsningen kommer app og infrastruktur med, og hvor meget er OS funktionaliteten Google og Apple leverer?

Pilotprojekt i folketingssalen

Hvad med et friskt lille pilotprojekt, hvor der opsættes kameraer ved indgangen til salen og en liste på www.folketinget.dk opdateres med information om hvem der er tilstede i salen? Det er vel i forvejen offentlig information - så hvad har de at skjule?
Kommentar til RIP John Conway

Turing-komplet

GOL er også eghh.. se selv : https://www.youtube.com/watch?v=xP5-iIeKXE8
Kommentar til Nu kommer C# i browseren til forretnings-apps

Re: Glæder mig til det bliver muligt uden en server

Det kan man da allerede nu, med mindre programmet kræver data fra nettet - hvilket vil blive svært at løse uden en netforbindelse.
Kommentar til Nostalgi, gamle computere, YouTube og loddekolber

Re: Desværre alt for få danske computere

Og da Acorn folkene manglede en CPU der var kraftigere end 6502' eren, lavede de bare en selv. Det blev så den første ARM processor - resten er historie :-)
Kommentar til AgileFall - når vandfald sniger sig ind i Agile

Vandfaldsartiklen fra 1970

Faktisk var Winston Royce i sin artikel fra 1970 inde på noget der er ret "agilt". http://www-scf.usc.edu/~csci201/lectures/Lecture11/royce1970.pdf Den er bestemt en læsning værd hvis man har bere den fjerneste interesse for området.
Kommentar til Endelig et Varnish sikkerhedshul!

Moderne sprog....

Uhahaha - Det er en lækkerbidsken den dér :-)
Kommentar til Ugle-sprog vil gøre PHP mere sikkert med Javascript-stil

The owls are not what they seem

Et sprog der hedder det samme som andet, der får et tredie til at ligne et fjerde?

Ehh..

Og krypto valutaer er gode fordi ?? Jeg synes i større og større grad at den statsatyrede centralisering af valutaer virker som det rette. En valuta er en repræsentation af en given værdi, hvis der er uenighed eller usikkerhed om gyldigheden af denne repræsentation duer det ikke som en valuta - m...
Kommentar til Ny opdatering truer med at kløve værdifuld Bitcoin-valuta i to

Fri valuta?

"Folkene bag den digitale valuta Bitcoin advarer desuden bitcoin-indehavere mod at sælge ud af deres bitcoins efter en planlagt opdatering den 31 juli." Hmm, synes det giver mindelser til historier fra min barndom - kan dog ikke helt sige hvad...

Re: For gammel?

Så hvor en valuta i gamle dage var baseret på en fysisk genstand, er kryptovalutaer baseret på et ressourceforbrug - og dermed reelt en forureningsbelastning af planeten? Lad os da ikke håbe på for megen inflation...
Kommentar til Babelstårnet Windows

Re: Modularitet

Intern binding mod et interface lyder som rigtig skidt software design. Hvis ikke interfacet kan opdateres uden at ødelægge funktionalitet er der stadig en binding - som sagtens kan "vende indad".
Kommentar til Babelstårnet Windows

Re: Hindsight is 20/20

Klart med flere mindre repositories, vi er helt på samme side der. Min pointe var mere, at Google har laver noget der understøtter deres softwares modularitet på en for dem tilstrækkelig måde. Jeg vil til enhver tid foretrække de mange små individuelle repositorier, min oprindelige kommentar var...
Kommentar til Babelstårnet Windows

Re: Hindsight is 20/20

Nu vil alle versioneringssystemer jo ikke tilgå modulatitetsproblemet på samme måde, problemet er ikke monolit vs. modulær, men om det monolitiske kan tilgås i fornuftige bidder - en mere granulær adgang der de facto er lig modulariserede opdelte enkelt- repositorier.
Kommentar til Babelstårnet Windows

Re: Google har da også et repo

I øvrigt bruger Google er egetudviklet system, og ikke Git. http://m.cacm.acm.org/magazines/2016/7/204032-why-google-stores-billions...