Per Bau

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Et andet alternativ

Man kunne bruge samme argument for at sige, at betaling under bordet ikke sker ved salg af andelsboliger, da køberen påtager sig risikoen ved senere salg. Men det er sket i stor stil. Det kan du ikke helt sammenligne. Penge under bordet ved køb af andelsbolig er for at komme først i køen til at ...

Re: Et andet alternativ

Det er nærmest en invitation til at det meste af betalingen sker "under bordet". Det vil som køber være en meget riskabel måde. Det er jo så køberen der står med den fulde risiko på at den næste køber også er med på at handle med penge "under bordet".
Kommentar til Over 300.000 har downloadet “smittestop”

Re: Hvor kan appen hentes ?

Du prøvede ikke den indlysende? https://smittestop.dk/ PS: Du skal have en dansk Google Play eller Apple-konto.
Kommentar til Mere end 500.000 Zoom-konti sælges på hackerforums og dark web

Fejlagtig overskrift?

Burde artiklen ikke nærmere konkludere at der stadig er mere end 500.000 tidligere lækkede konti, hvor brugeren stadig bruger samme kodeord (Denne gang til Zoom).

Sagen er lukket, kunden har fået FSD tilbage.

https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/tesla-yanked-fsd-option-without-...

Re: Det svageste led

Det svageste led Hvem kontrollerer at der ikke er fusk med valglisterne - eller det program som styrer de digitale valglister? Er det open source? Forslag: Læs artiklen du kommenterer på igen. Så vil du selv kunne svare på dit spørgsmål.
Kommentar til COMAL Historien

Comal 80 og C64

Jeg husker at jeg på et tidspunkt havde en Comal 80 kapsel til min C64. Fandt et link til en skannet kopi af manualen her http://project64.c64.org/misc/index.html "Comal Reference Guide" "by Borge R. Christensen"
Kommentar til 60 år gammel båndteknologi kan stadig udkonkurrere harddiske

Re: Bånd

Det må være mange år siden du har set det live. LTO har en max. rewinde tid på 80 sekunder, og en gennemsintlig positionerings tid på 50 sekunder fra starten af båndet. Må jeg forslå at du tjekker følgende link? http://en.wikipedia.org/wiki/Linear_Tape-Open
Kommentar til Twitter kopierer iPhone-brugeres telefonbog

Hvad havde folk forestillet sig?

Selvfølgelig sendes oplysningerne fra ens kontaktpersoner til Twitter. Hvordan havde brugeren forventet at Twitter skulle kunne finde ens venner, hvis ikke man sender oplysninger om dem til serveren?
Kommentar til Sparer byrøddernes iPad virkelig 49 udprint om dagen?

Re: 13 og 600 watt

hvordan kan en 600watt bruge mindre CO2 end en 13watt ? Der skulle nok have stået 60watt.
Kommentar til DanID camouflerer programkode på din pc som billedfiler

Ekstra sikkerhed?

Nu har Danid jo udtalt at de har flere muligheder for at øge sikkerheden ved Nemid. Den kode der tales om her kan vel være en del af en sådan løsning?
Kommentar til E-mails fra Skat punkterer DanID's forsvar for NemID-sikkerhed

Re: Stadig tillid

Hvis man giver 2 koder fra sig er man også selv ude om det. Så er alt andet sikkerhed jo ligegyldigt. Man kan lige så godt give sine husnøgler til en fremmede. Så du mener at hvis jeg sender en mail ud til 'alle danskere' den dag hvor skat offentliggør selvangivelserne, og at jeg efter at du...
Kommentar til E-mails fra Skat punkterer DanID's forsvar for NemID-sikkerhed

Re: Stadig tillid

Hmm... så de skal læse mine skattepapirer igennem, for at finde ud af hvilken bank, jeg bruger, for der efter at logge ind på banken. Og det skal så ske, ved at jeg indtaster to NemID koder med et passende tidsrum i mellem? Ikke umuligt, men hvis jeg var kriminel, ville jeg nok stjæle et Dankor...
Kommentar til Mobilsucces hos Danske Bank: Hver 7. netbank-login sker fra mobilen

Re: Uden Java...

Du kunne jo prøve at tilgå mobil.danskebank.dk
Kommentar til Nu kan du kryptere e-mails med NemID

Re: Nej tak

Det er meget dårlig løsning. Det kræver at jeg installere special lukket software på min telefon. No way. Du kunne jo også vælge bare at bruge http://mobil.danskebank.dk Den fungerer også med NemId uden at skulle indstallere software.
Kommentar til Staten udvikler unik fælles open source-kalender

Re: afmelding

Nej det ville da også være alt for nemt. ;-)