Gustav Brock

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Microsoft lancerer Windows i skyen – her er priserne

Re: Hønen og ægget.

Som skrevet her: Ofte stillede spørgsmål: Windows 365 kræver kun en enhed, der inkluderer HTML5-browseren og en DSL-forbindelse eller en trådløs internetforbindelse, som kan streame en video. Mængden af den båndbredde, du har brug for, varierer alt efter arbejdsbelastningen.
Kommentar til Næste Javascript er lige om hjørnet - her er nyhederne

Re: Ups

Det er bare eksemplet, som er tåbeligt formuleret. Formuleringen er nu OK, men eksemplet er så bare lodret forkert. Det var ikke til at vide. Det hænger bedre sammen nu. Tak for forklaringen.
Kommentar til Næste Javascript er lige om hjørnet - her er nyhederne

Re: Ups

Som jeg forstår det, er det blot en separator der ignoreres af interpreteren. Det kunne være OK, men det er den netop ikke. Her er den jo pludselig decimalseparator: let amount = 123_4500; // 123.45 (4-fixed financial)
Kommentar til Næste Javascript er lige om hjørnet - her er nyhederne

Ups

Den her ser farlig ud: let amount = 123_4500; // 123.45 (4-fixed financial) når denne også er sand: let amount = 123_450; // 123,450 (12345000 cents, apparently) Og hvor er den øgede læsbarhed i forhold til: let amount = 123.4500; // 123.45 (4-fixed financial)

For dyrt at administrere

DI Digital rammer plet med, at omkostningerne snart vil overstige provenuet, og så bliver det hele jo meningsløst. CopyDan og kunsterne kan mene, at de "skal have noget", og det kan måske være rigtigt - det er en politisk forhandling og beslutning - men så sæt dem på Finansloven med et...
Kommentar til Google truer med at lukke sin søgemaskine i Australien

Re: Hvem har MEST brug for hvem?

Hvis EU eller USA prøvede på det samme så ville det kunne mærkes... Eller bare Frankrig - som det if. artiklen lykkedes for med sine ca. 67 mio. indbyggere.
Kommentar til Bidsk AI bedømmer dig på din musiksmag

Totalforvirret

Ha! Jeg hører alt muligt, også dansk, så den stakkels maskine lander totalforvirret helt ude i hjørnet: You are 21% basic. Oh wow Young Flowers and Entrance! Your taste is so obscure that's so cool I bet you're super interesting.. You're too trendy for your own good. You know there's good music...

Re: Vurdering af kompetence

Nej, det er ikke kun dig - bortset fra, at Datatilsynet altså var og er kompetent, men at et af medlemmerne af Datarådet mente, det ikke var tilfældet.
Kommentar til Feature i NemID bidrager til tyveri af nøglekort

Misvisende overskrift

Denne service-feature gør det ikke alene. Man skal jo have tilranet sig både brugerens CPR og NemID-adgangskode, foruden at man skal være i stand til og have held med at stjæle den fremsendte kuvert med brugerens nye nøglekort. Lidt af et kunststykke. Det tog da også gerningsmændene et halvt år...
Kommentar til Windows 10-opdatering får printerporte til at forsvinde

Re: Der er da forvundet mange ting med Windows.

og FireWire.
Kommentar til Microsoft rammer milepæl: Én milliard enheder kører nu Windows 10

Kun nørder frygter automatiske opdateringer

Hvis man har med almindelige brugere at gøre - privat eller erhverv, det er ligemeget - er de automatiske opdateringer en gave fra oven (læs: MS), da disse stakler ellers aldrig ville få opdateret deres maskiner. Og i forhold til Windows 7, hvor opdateringerne kunne gå i baglås med mærkelige fej...
Kommentar til Admin-anbefaling: Er domænet yngre end 32 dage? Så bare bloker det

Re: År siden

Det kan blive vanskeligere at tilgå nye sider Det hedder umuligt på dansk. Det bliver ikke dig, der får det ekstra stykke torsdagskage.

Re: Uha

Den har det fint, men i lyset af netop virkeligheden, da MobilePay stoppede understøttelsen af den, har jeg og fruen været nødt til at anskaffe et sæt iPhones. De fungerer fint, men brugerfladen er godt nok fra i går; man ser, hvor langt foran Microsoft var og er.

Uha

Godt man ikke har spildt 2½ time plus det løse på denne omgang selvforherligene snik-snak. Han er jo i hægtet helt af virkeligheden - i en sådan grad, at man næsten får ondt af ham.

Digitaliseringsstyrelsen sprang ...

Adam altså. Hvor sprang de hen? Eller sprængte de noget?
Kommentar til Cisco latterliggøres på Twitter for hjælpeløst sikkerhedstiltag

Stor humor

Det er vist dér, vi er henne. Jeg kan slet ikke forestille mig, at man kan skrive sådan software uden at kende til den nævnte problematik.
Kommentar til Microsoft Bing advarer mod udbredt open source-medieafspiller

Hvor er journalisten henne?

Hvad med at prøve først, inden man ukritisk kopierer fra andre kilder. Søger man i Edge med Bing på enten VLC eller VLC download, vises det officielle link som det øverste - og har man ikke aktiveret sin Adblock Plus vises ét (1) annoncelink øverst. Så det er en død historie.
Kommentar til Derfor skal du bruge Typescript

Årets underdrivelse

Typescript, .. som .. Anders Hejlsberg, har sat sit fingeraftryk på.
Kommentar til Dansk privatlivsfokuseret Google-alternativ lukker ned

Qwant som alternativ

Qwant lader til at være et glimrende alternativ.
Kommentar til Frankrig dropper Google som default-søgemaskine

Fin søgemaskine

Og her er så Qwuant. Den finder mange spændende ting og billeder, Bing og Google har det lidt svært med. Eller rettere: Prioriteringen er måske tættere på den, man forventer - der er jo ingen reklamehensyn at tage.