Gustav Brock

Kommentarer

Kommentar til Sikkerhedseksperter: Her er programmerne, hackerne elsker, du bruger

Re: Central software opdatering

Det har Microsoft skam lært. Men programleverandørerne mangler at lære at levere gennem Microsoft Store. Programmer (apps) installeret herfra opdateres helt automatisk. Programmer installeret på "gammeldags" vis er så talrige, at det formentlig vil være urimeligt at forvente, at Microsoft...
Kommentar til Sikkerhedseksperter: Her er programmerne, hackerne elsker, du bruger

Re: Central software opdatering

Word er lidt tung til det, men Edge kan uden videre.
Kommentar til Sikkerhedseksperter: Her er programmerne, hackerne elsker, du bruger

Re: Central software opdatering

Ja, det er jo det, der står. Flash opdateres allerede, Java kan afinstalleres, og almindelige brugere, som der er tale om, har MS Office og behøver ikke Acrobat Reader.
Kommentar til Sikkerhedseksperter: Her er programmerne, hackerne elsker, du bruger

Re: Central software opdatering

I Windows 10 er det bare at bede om det. Gå til: Opdatering og sikkerhed Indstillinger Avancerede indstillinger Sæt kryds: x Giv mig opdateringer til andre Microsoft-produkter, når jeg opdaterer Windows

KISS

Et gyldent eksempel på KISS i praksis.

Men 3 bruger ikke CGNAT på deres net

Mig bekendt er 3's net lige præcis det eneste, der ikke bruger CGNAT. Eller i hvert tilbyder 3 muligheden for at blive fri. Jeg har da selv haft 3 kørende på vores 4G DrayTek-router og fik uden videre en almindelig IP-adresse og kunne dermed have haft en server kørende bagved. Desværre er...
Kommentar til Få et indblik i en af verdens største bitcoin miner

Interessant kontorinventar

Imponerende stole, bare ikke til at sidde i og arbejde. Lige til et strakspåbud af Arbejdstilsynet.

Re: Offentlige systemer er umulige....

Uha. VITA er godt nok for viderekomne. Man skal nærmest have hjælp til hjælpen. Hvad værre er, som de skriver allerførst: "Anvendelsen af dette videnbaserede tariferingssystem har ikke retsvirkning for varers tarifering." Hvad skal man så med det?
Kommentar til Microsoft vil beskytte mapper mod ransomware-kryptering i Windows 10

Udmærket løsning

Det lyder rigtig smart. Og så er det til at forklare for almindelige brugere. Husk på, at der i dag - især efter de seneste ugers oplevelser - faktisk sidder folk, som er om ikke bange for så dog utrygge ved at bruge deres pc. Med al respekt for de dygtige antimalwareproducenter synes jeg også,...
Kommentar til Programmering: Derfor er der forskel på store og små bogstaver

CamelCase

Men det skrives jo camelCase i C#.
Kommentar til Takker Trine Bramsen os nu ?

Re: Jamen...

Det kunne så være et argument for at fjerne anonymiteten - bortset fra grundlovens § 31, Stk. 1: Folketingets medlemmer vælges ved almindelige, direkte og hemmelige valg.
Kommentar til Søfartsstyrelsen kigger på blockchain til skibsregister

Re: Cargo cult

Det var dog en sært bagstræberisk kommentar til et projekt, der potentielt kan vende op og ned på megen offentlig administration. Selv hvis det ikke lykkes, vil vi blive meget klogere. Søfartsstyrelsen fortjener tværtimod ros for at have modet til afsøge nye veje.

Re: Forkert fil til download

Her er et link, der dur: http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4012598

Forkert fil til download

Problemet er bare, at det er gået så hurtigt, så Microsoft har fået sat XP Embedded-opdateringen på download-linket til de lokaliserede Windows XP SP3 x86. Ikke så smart.

Re: DSB kan heller ikke finde ud af Windows Phone

Så skal det være Windows Phone-udgaven. Dem, de har lavet - formentlig for en brøkdel af budgettet - er også kun almindelige apper: https://www.maerklin.de/de/service/kundenservice/mainmobile-station-app-...

Re: DSB kan heller ikke finde ud af Windows Phone

Ja, så også artiklen og gøs - endnu et offentligt spildprojekt - men tænkte så, at det nok er en app til fjernstyring af togene, så de kommer til den tid, der passer en - også hvis man har en Windows Phone/Mobile. Det bliver sjovt!

DSB kan heller ikke finde ud af Windows Phone

Så i det hele taget at forvente en top-app fra den kant er nok for meget forlangt.
Kommentar til Pornhub https sikres (endelig) - nu langt sværere at penetrere

Re: sværere at penetrere

Nej, det er bare en slasket oversættelse, der sporer din forståelse i én retning (som jeg vil undlade at angive). Ordet anvendes meget bredere på engelsk, især US-engelsk.

Re: der er java i den javafri nemid

Den er da for sjov: Java-fri med Java. Det er kun Nets, der kan lave sådan noget gøgl. Nå nej, KMD og TDC kunne sikkert også have fundet på det.
Kommentar til Slut med papkortet - og ingen digitale 10-turskort til ældre iPhones

DSB gider heller ikke Windows Phone

Sjovt nok kan NSB i Norge sagtens finde ud af at lave en cross-platform app (som i øvrigt virker ganske fortræffeligt), men den slags service gider DSB ikke. Ikke at det er noget voldsomt problem, når man har et Rejsekort, men alligevel.