Thomass Haggren

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

2 første runder online?

Kunne være interessant at høre, hvorfor kampene der blev flyttet fra om fredagen blev spillet på online servere om lørdagen? Hvorfor anvendte de ikke deres LAN setup til de 2 første runder?
Kommentar til KMD stopper fejlramt software efter koks i Hvidovre

993 sider

Ja det var en spændende opgørelse der dumpede ind i min indbakke - 993 sider! Men nu ved jeg da hvem af mine naboer, som bla. har fået for meget pension udbetalt, skylder for ekstra hjemmehjælp og hvilken størrelse affaldsbeholder de har.
Kommentar til Hjælp DR med at teste HTML5-app til live-tv på mobilen

Re: H.264/MPEG2/... ?

You need... http://itunes.apple.com/us/app/isource-browser/id370764473?mt=8 :)
Kommentar til Windows 7 anmeldelse: Den endelige dom

Re: Windows 7 på udvikler arbejdsstationer

Jeg har anvendt Windows 7 sammen med VS2008 (og VS2010 beta) dagligt de sidste par måneder, og der har absolut ikke været nogle problmer. Alt har bare virket lige fra starten. Det samme gælder med den SQL 2008 Developer jeg har installeret. Jeg anvender Windows 7 Ultimate 64-bit - det har bare v...
Kommentar til Comx: IPTV er en udfordring

Dygtige teknikere ;)

ComX har svært nok ved at levere deres DVB-T signal (http://www.comx.dk/Render.aspx?PageId=445). DVB-T kanalerne skifter plads konstant, lyden virker ikke altid og der er periodiske udfald på mange af kanalerne. Håber de vil sætte deres dygtige teknikere på at løse dette :)