Tobias H. Michaelsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til To millioner danskere bruger nu NemID

Re: 2 mill brugere ???

Jeg har aktiveret mit NemID, men jeg vil ikke sige jeg bruger det, for det virker ikke ordentligt (jeg kan ikke logge ind)
Kommentar til VGA-porten dør i 2015: For stor og en strømsluger

Re: DVI og Displayport

Man kan også tilslutte en ekstern harddisk via DVI… hvis grafikkortet understøtter det. Men det er ikke en del af standarden ;-) (NVidia har lavet nogle kort, hvor de bruger nogle af forbindelserne i DVI-stikket til lyd i stedet for det de normalt er beregnet til)
Kommentar til W3C: Stop en halv - HTML5 er ikke klar til brug

Klap lige hesten, W3C

Man skal lige huske på at store dele af HTML5 bare er en dokumentation/specifikation af de ting som de forskellige browsere på markedet allerede har implementeret som de facto-standarder og altså dermed sagtens kan bruges idag. Der ud over vil jeg henvise til Remy Sharps kommentarer http://remy.t...
Kommentar til Gmail får drag'n'drop og mødeindkaldelse

Drag'n'drop i IE

Det er faktisk lidt overraskende at drag'n'drop ikke fungere i IE, da HTML5-standarden på dette område faktisk i høj grad bare er en formalisering af den funktion der allerede har fundes i IE i flere versioner. Det skal dog lige siges at Microsoft aldrig selv har dokumenteret det ordentligt, så ...
Kommentar til Internet Explorer får SVG med hardwaresupport

WebGL

Det er nok rigtig at det er første browser med mulighed for hardware acc. SVG, men flere af de andre har samme mulighed for 3D grafik med Canvas-elementet via OpenGL bindings, kaldet WebGL: http://www.khronos.org/webgl/ Man kan jo håbe at Microsoft også vil tilslutte sig dette (måske med IE10).
Kommentar til Få Linkedin-opdateringer direkte i Outlook

Det er vel kun nyt at MS nu også kommer med noget

Der findes også en plugin til Outlook der heder Xobni ( http://www.xobni.com/ ) hvor man længe kunne integrere med både LinkedIn, Facebook o.fl. Desuden giver det også en række søgefaciliteter m.m. som især manglede i tidligere versioner af Outlook.
Kommentar til Valgfri migrations? (Rails)

Re: Valgfri migrations? (Rails)

Migrations er primært til databaseskemaet og man bør så vidt muligt undgå at indlæse data i tabellerne med dem. Prøv evt. at kigge på et af projekterne her: http://ruby-toolbox.com/categories/rails_db_bootstrapping.html og se om det er noget der kan bruges til det du skal.