Jesper Rønn-Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Hvilke forslag kom ind?

Nu hvor vi er på den anden side af svarfristen, vil jeg gerne se de indkomne høringssvar, samt høre Digitaliseringsstyrelsen om hvad er nu sker?

Mødedato, tid, sted?

Bare for at følge op: Hvornår er mødet indkaldt til? Hvem skal deltage?
Kommentar til Så skal der laves mockups!

Desværre ikke nemt at genbruge småbidder

Jeg havde fingre i Pencil for et par år siden. Det blev dog tungt at vedligeholde og sikre ensartethed på tværs af 10 sider i min mockup model. Det er dog dejligt at se at man nu kan vælge flere themes. Og jeg synes sketch temaet på dit screenshot ser cool ud.
Kommentar til Her forsvinder dine Windows-ressourcer hen

Hvordan overvåger man boot processen?

Hejsa. Hvordan er det lige man sætter sysinternals op til at overvåge boot processen? Har du prøvet det? Kan du ikke linke til en forklaring? På forhånd tak!
Kommentar til Kig ind i en virksomhed

Video sammenklippet og opdateret

Hej Rasmus. Tak for den pæne omtale. Jakob Scmidt Sørensen (min kollega som præsenterer) har netop lavet en opdateret, sammenklippet video kogt ned fra 50 til 38 minutter.
Kommentar til OIO - nu med REST

active_oio ... Rails api til OIO Rest

Hejsa. Min kollega Christian Dalager og jeg selv har strikket et super lille lib sammen til en Rails app netop med dette. Der er dog en masse TODOs endnu så vi har oprettet et fælles projekt... skriv gerne hvis i vil ha commit adgang. Kode her: http://code.google.com/p/oiorest/ Christian Dalag...