Mikkel Stendevad

Erhvervsskolerektor om statsligt it-system: Det får mine ansatte til at gå ned med stress

yeah Java6 :( jeg ved ikke hvad det kan skyldes jeg har ikke set deres kildekode, men de må jo bruge en eller anden feature som kun er i java6 som er blevet "deprecated" i nyere versioner af Java.

4. september 2015 kl. 14:02
Erhvervsskolerektor om statsligt it-system: Det får mine ansatte til at gå ned med stress

Ja det gjorde du desværre... Unfortunetly det er std. EASY :( det er noget garbage fordi det kræver en java6(ihvertfald her hvor jeg arbejder) for at køre. Så hvis du opdaterer til den nyeste Java så virker det ikke og man er nød til at reverse det >.<

3. september 2015 kl. 15:27
Skal jeg slette min Windows 8.1?

Notepad++ - Undgå at vælge side i Vim vs Emacs, og bliv i stand til at skrive kode uden at huske 100 forskellige tastaturkommandoer.

http://atom.io eller sublimetext 2/3

Internet Explorer - Relativt nødvendig hvis du skal have mulighed for at teste dine web-ting på de mest udbredte platforme.

http://www.Browserstack.com hvis man ikke har lysten til at vedligeholde en lille VM med de browsere i man skal bruge til tests. :-)

7. maj 2015 kl. 08:46
Er backendudviklere en uddøende race?

I min verden er man "bare" en udvikler om det er "frontend" eller "backend" er underordnet honestly.. Nogle vil måske gerne specificere det lidt mere ved at tilføje backend til deres "software engineer" stilling eller hvad deres "title" nu er...

Eller er det bare mig? :D

3. december 2014 kl. 13:29
OL i 2016 går i skyen

Det korrekte ordvalg ville vel også være at bruge "hosted-services" da det giver mere mening imo. Ordet "cloud-services" må være opfundet af en spade med en MBA degree(og nej det betyder ikke at alle folk med en mba er spader ;) )

14. oktober 2014 kl. 19:28
Facebook må udfases! Ind med ... Ello?

Ser meget godt ud faktisk, men jeg tvivler stærkt på at vi får resten af verden med på idé'en i at boycotte FB :<, selv bruger jeg mest twitter/g+ da det er der bla. Torvalds skriver af og til og generelt bare resten af tech. verdenen :D

26. september 2014 kl. 08:27
Facebook på mobilen: SKRID!

Jeg bruger mest twitter og en smule Google+ og LinkedIn. mht. Facebook tja det eneste jeg efterhånden bruger det til er skole/familie relateret stuff. Jeg synes ikke Twitter er så slem igen mht. hvilke informationer deres app. vil have adgang til. og ja det er skræmmende hvad facebook's app. gerne vil have adgang til.

27. marts 2014 kl. 08:39
4 ud af 10 danske firma-bærbare sælges nu med SSD

har TRIM indbygget http://en.wikipedia.org/wiki/TRIM ;) så det er vidst en del tid siden at du har læst omkring SSD går jeg ud fra

8. maj 2013 kl. 10:55
Lenovo leger med ilden: Nyt design til Thinkpads

Jeg vil nu stadig mene, at thinkpads er et værktøj, og at de flytter nogle af de fysiske knapper over som sekundære funktioner, passer mig fint :), det eneste jeg vil sætte fingre på er det med knapperne til trackpointen, som de fleste har været inde på. Jeg kender ihvertfald ikke andre laptops som nærmest kan holde til at blive jordet af en kampvogn eller andre former for "vold" :-).

og ja tastaturet kan diskuteres, jeg har været van til den type på macbook/macbook pro, så heller ikk noget problem der, selvom de oprindelige thinkpad tastature var geniale også! :)

20. marts 2013 kl. 12:47
Lenovo leger med ilden: Nyt design til Thinkpads

Jeg vil nu ikk sige de leger med ilden, eller jo måske, ved at de har fjernet knapperne over padden( i guess dem der bruger den lille røde pointer, elsker de knapper over alt). men ellers ser det nu meget lækkert ud! kan de så ikk lige komme med en ny X1'er? :P når de nu er igang!

@ Martin Falkenberg, uhm ja, det er lidt et spørgsmål om tilvænding, men ja den burde sidde i højre side istedetfor, med mindre man er en pacman(macman) :-)

20. marts 2013 kl. 11:26
Derfor vandt CSC udbud af sundheds-it til 40 mio.

ku ikk være mere enig :-(

5. marts 2013 kl. 11:37
Laptoppen er døende...

De eneste laptops jeg kender til som stadigvæk har nogle fine skærme & opløsninger imo. er enten Lenovo's T430 eller W530 serier, men de koster desværre også derefter :( jeg ku godt nævne macbook pro's, men tror ikk PHK vil ha' sådan en :-)

4. december 2012 kl. 10:32
Analyse: Derfor får du Windows 8 smidt i nakken

Windows 8 er for komputer entusiaster, der elsker udfordringer; det er ikke for almindelige mennesker, der bare vil browse, betale regninger, læse mails, forvalte billeder og video, holde kontakten ved lige og som ser en komputer som et redskab.</p>
<p>Bill Gates er dybt involveret i at redde Verden, men han skulle hellere koncentrere sig om at redde Windows.</p>
<p>Jeg tror Microsoft styrer mod den samme skæbne som Nokia.

Ehm, for your information, så er vi alså nogle / en del entusiaster der ude som ikke kan fordrage windows 8 fordi MS bla. har valgt at pisse os med flere skærme op og ned af ryggen, eller generelt bare at valgt at pisse desktop users op og ned af ryggen med deres klamme retardede system. ;) og JA jeg ved godt at man kan waste alt sin tid på at tweak det til at ha start menu osv. men det ændrer stadiogvæk ik på at man ikke slipper for deres "live tiles" ;)

10. november 2012 kl. 13:00
Danske Bank efter massefyring: Din nye bankrådgiver er et it-system

som overskriften siger, til den tid, hurra for endnu flere uden job i Danmark.. GG Falske bank ;-)

31. oktober 2012 kl. 11:10
Mozilla stopper udviklingen af mailklienten Thunderbird

"Beslutningen giver god mening, vurderer det amerikanske it-medie, for lokale e-mail-klienter som Thunderbird og hovedkonkurrenten Outlook bliver i stor stil skiftet ud med webbaseret e-mail."

Typisk et eller andet Amerikansk medie at komme med en ret så flad udtalelse. Jeg må ærligtalt indrømme at jeg virkelig tvivler på at folk gider bruge et web-interface til mails på arbejdet, nogle syns sikkert det er fint og bruger det iforvejen, men vi er alså også nogle som er mere til raw mail-klienter på pc'en ;-).

Og ja det er ikke første gang at Mozilla siger at de stopper udviklingen jeg mener de har prøvet på det før også med T-bird, sidt gik det vidst udover sunbird istedetfor, men det var vidst også et DoA project anyways :D

10. juli 2012 kl. 10:35
Hvilket styresystem vil du *ellers* vælge?

tjaa bruger Windows 7 og macOSX i dagligdagen, havde jeg ikk muligheden for winblows havde jeg valgt OSX :) KiiS

19. juli 2010 kl. 01:33