Kim Dalsgaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til HTML5 – den måske bedste standard i verden

Re: Gode eksempler?

BostonGlobe.com har også fået meget opmærksomhed.
Kommentar til HTML5 – den måske bedste standard i verden

Re: Gode eksempler?

app.ft.com (ios) eller m.ft.com (andre) er et godt eksempel.
Kommentar til HTML5 – den måske bedste standard i verden

Re: Hvorfor så lang tid...

2022 er det år hvor man forventer at spec'en bliver en 'proposed recommendation', dvs. at der til den tid skal findes to fuldstændige implementationer. Et meget mere spændende årstal er 2012, hvor man forventer at spec'en bliver en 'candidate recommendation', dvs. komplet og klar til implementation.
Kommentar til HTML5 – den måske bedste standard i verden

betydende selskaber

Microsoft og Adobe er ikke betydende selskaber på mobilområdet - spørgsmålet er om de nogen sinde bliver det. Jeg tror WHATWG har en god forestilling om hvor hurtigt det går - det er jo for en stor dels vedkommende dem der sidder og implementere det i Safari, Opera, Firefox og lignende browsere.
Kommentar til Android eller iOS?

Re: 15min er ikke meget, meeeen...

Obj-C er et superset af C, men et subset af Java (f.eks. skal man selv holde styr på memory i Obj-C). Det er korrekt at Objective-C er et superset af C, men det er også et superset af C++ - hvilket bringer det tættere på at være et superset af Java end omvendt! Objective-C's runtime har en udem...
Kommentar til Programmøren vs. projektlederen?

Half arsed

Faldt lige over denneher http://www.halfarsedagilemanifesto.org/
Kommentar til Hvor kommer de gode ideer fra?

Ikke lade sig gå på af skepsis

@therese En meget vigtig ting at lære hvis man skal lykkes som iværksætter er ikke at lade sig gå på af skepsis fra gamle mavesure mænd der tænker alt for konservativt. Den positive energi man har kan lyn hurtigt blive til negativ energi der ikke føre dig nogen steder. Du kan evt. øve dig lidt...
Kommentar til Minister sætter UNI-C i skammekrogen: Private leverandører er bedre

2 + 2

Hvis der er nu var 2 offentlige leverandører og 2 private, så kunne Tina Nedergaard måske indhente et bud fra alle 5 ;-)
Kommentar til Selv en abe kan programmere

Re: Hurra- jeg er ikke en abe!

@Tine Hurra- jeg er ikke en abe! Jeg kan nemlig ikke programmere! Jeg kan anbefale Holberg's Erasmus Montanus som juleferielæsning ;-) http://da.wikipedia.org/wiki/Erasmus_Montanus @Kristian Thy En lang række cand.polit'er og cand.scient.pol'er har fået mig til at tænke over om man ikke burd...
Kommentar til Hvorfor verdensbanken roser tinglysningen!

Re: Hvorfor verdensbanken roser tinglysningen!?

@henrik Jeg kiggede min advokat over skulderen mens han udfyldte formularene, så der var ikke nogen forsinkelse her. Ca. en uge efter (13. oktober) fik jeg en mail fra min advokat der startede sådan her Tinglysningsretten har været så snedige at registrere mig med en fuldmagt til at overdrage ...
Kommentar til Hvorfor verdensbanken roser tinglysningen!

Hvorfor verdensbanken roser tinglysningen!?

Q:Hvorfor verdensbanken roser tinglysningen! A: Fordi de ikke har forsøgt at tinglyse et skøde! Henrik vil du bede dit "fremragende" system om at tinglyse skødet på mit sommerhus, Tak! (6 uger og tæller)
Kommentar til Sandhedens øjeblik

Scrum

Hej Bent, du bør nok erstatte ordet Agile med Scrum.
Kommentar til Fra Ascii til Xml

Re: Pragmatisme - ikke Religion - må være vejen frem

@stig Der er en god intro til REST her http://www.infoq.com/articles/rest-introduction Og så er det vigtigt at huske at REST er en applikationsprotokol og IKKE en transportprotokol som SOAP- folkene gjorde den til! Hvad angår lagdeling så er REST bygget til dette - se evt. 5.1.6 i Roy Fieldin...
Kommentar til Fra Ascii til Xml

Re: Pragmatisme - ikke Religion - må være vejen frem

REST er en arkitekturstil, og er langt mere en bare GET/PUT/POST/DELETE. HTTP er en implementation af REST, og en applikationsprotokol.
Kommentar til Fra Ascii til Xml

Re: XML og Ascii.

@stig ... og når du så finder ud af at dit program er smart, og det burde kunne sælges på det tyske markede, så ... Glem COBOL - det har gjort skade nok!
Kommentar til Fra Ascii til Xml

Re: ant er et godt eksempel

Q: What’s the difference between Ant and Maven? A: The creator of Ant has apologised. James Duncan Davidson har offentligt undskyldt at han opfandt Ant - og den undskyldning mener jeg er helt på sin plads ;-) Man kan bare ikke programmere vha. XML.
Kommentar til Opera: HTML5 vil dræbe mobilapplikationer, som vi kender dem

Re: Mobile apps

Programmerne kan stadig ikke køre fra nettet. Det smarte er lige præcis at programmet ikke behøver at køre fra nettet hvis man bruger CouchOne Mobile eller tilsvarende - data sync'es når man har forbindelse. HTML5 er stadig et godt valg selv om det er til en potentiel offline app.
Kommentar til Opera: HTML5 vil dræbe mobilapplikationer, som vi kender dem

Re: Mobile apps

@jesper Prøv at tag et kig på CouchOne Mobile - et eksempel på hvordan offline problematiken kan takles. http://www.couch.io/products
Kommentar til W3C: Stop en halv - HTML5 er ikke klar til brug

WHATWG

Det meste arbejde omkring HTML5 er lavet af WHATWG - og det forklare jo nok en del. http://www.whatwg.org/
Kommentar til Videnskab og agil udvikling

To spørgsmål

@bent To spørgsmål presser sig på hos mig (måske har jeg bare overset noget, og i så fald beklager jeg) 1) Hvad er en agil metode? 2) Dur agile metoder fordi de er bedre end vandfaldsmetoden, eller er der en anden grund?