Johnny Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Glimrende tiltag.

God ide at smide en SSD i, ingen computer (og slet ikke bærbar) bør være foruden. Dog ville jeg have valgt at blive på win7 hvis det var en mulighed. Win8 giver ikke nogen mærkbar fordel (og imho en ringere brugeroplevelse).
Kommentar til Hvem stoler du på?

Nogle søgemaskiner prøver at løse det.

F.eks. http://duckduckgo.com/
Kommentar til Rejsekort dumper usability-test med kæmpe brag

Re: Gæt en pris

Til dem der gerne vil se hvilken ASP version Rejsekort.dk kører, skal man blot indtaste '10' i tidspunkt :-) He he.. og man kan se at det er Rasmus der har skrevet koden :)

Re: ...

1) er det på nogen måde nyt at bruge Facebook eller udlove dusør for nye medarbejdere? Slet ikke. Overskriften bør nok ændres til: "Dansk it-firma vokser ikke: 20 nye medarbejdere skal nu forsøges at findes med iPad-lokkemad"
Kommentar til Nyt Krak-kort: Se København i anderledes lækker 3D

Re: ganske flot ! Også med træer.

Helt enig, ser faktisk ganske godt ud. Glimrende stykke arbejde.
Kommentar til Ny Hotmail: Send e-mails på 10 gigabyte

Re: Sweep er en god ide. 10 GB plads er bare et højt tal.

Forresten vil enhver der har haft lidt erfaring (mere end en time), med MS's tråd-funktionalitet nok opdage at den er langt fra hvad man er vant til med sin gmail -konto.
Kommentar til Ny Hotmail: Send e-mails på 10 gigabyte

Sweep er en god ide. 10 GB plads er bare et højt tal.

Ideen om at man har mail som man ikke læser, er glimrende, og det kender vi nok alle. Arbejdsmæssigt som privat. Angående antal GB som man kan vedhæfte..så er det vist lidt ligegyldigt. For de fleste MS Outlook Exchange-folk er grænsen 10MB og ikke 10GB. Og det er vist fint for alle parter at de...
Kommentar til Danske netbanker lukker for MS-Java

I en perfekt verden.

Ville Sun's nyeste version af JVM sikker være bedre, men Sun har jo gang på gang vist at de bare konstant finder på nye måder at gøre deres produkt ubrugeligt, unødigt bloated og usikkert. MS har ikke lavet en update til deres JVM i jeg ved ikke hvor mange år, alligevel ville jeg stole mere på d...