Ulrik Schmidt

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til AI slår 5 pokermestre i Texas hold’em

Hvad med Bridge?

Så mangler der jo bare Bridge - hatten af når AI banker de bedste menneskelige spillere i den disciplin. Det bliver interessant at se, hvordan man vil gribe det an (hvis der overhovedet er nogen, der kaster sig over udfordringen).
Kommentar til DTU’s nye supercomputer kører Python og C i klynger

Re: Burgerbehov

CPU'er er gode til at regne på sparse matricer, hvor GPU'er er gode til at regne på dense matricer. I forbindelse med fx finite element analyser (en numerisk metode som fysikere og ingeniører bruger til mange ting), er det sparse matricer, der skal knuses.

Ledelse

Der er ikke meget andet at sige, end at det er ledelsen, der fejler i uhyggelig grad! Det er jo en syg kultur, der skal rettes op på.
Kommentar til Søren Pind: Jeg tager ikke Snowdens afsløringer for gode varer

Mon dog...

...hr. Snowden ville have gået så meget igennem og løbet så stor en risiko for ingenting - for bare at opdigte og lyve om sit eget land. Nej hr. Pind, det ville en så begavet mand ikke.
Kommentar til Glem dommedagsprofetierne om kunstig intelligens

Apropos sci-fi og AI

http://www.imdb.com/title/tt0470752/

Re: Java nødvendig ved e-boks?

Du er ikke gal på den - hos mig kræver e-boks også fortsat Java installeret. Hos SKAT og andre kører det, som det skal, uden Java.
Kommentar til BASIC fejrer 50 år med spaghettikode og uendelige løkker

Fedt...

Jeg tror, jeg vil tage tidligt fri og gå hjem og tænde min C= plus/4. Den virker stadig 100% (det gør min C= VIC20 desværre ikke helt).

Opfordring

Hvis man har behov for at snage i andre menneskers private forhold - herunder overvåge eks-kærester, så bør man (som det bevidste menneske man forhåbentlig prøver at blive) tage det som et wake-up call og få gjort noget ved sit eget liv.
Kommentar til Yousee-fejl gav eksterne brugere adgang til private filer

Absolut ingen overraskelse!

Da jeg læste denne artikel (http://www.version2.dk/artikel/udstyr-hos-yousee-kunder-daekker-snart-da...) og selv er kunde hos YouSee, meldte jeg mig øjeblikkeligt fra. Mit modem nåede dog at være aktivt wifi-hotspot i et døgn. Alt sagde mig, at der med stor sandsynlighed ville opstår sikkerhedspr...

Crapware

Producenterne er nødt til at forudinstallere et populært styresystem, for ellers har de jo ikke en platform til deres ligeledes forudinstallerede crapware, som de elsker at påtvinge os, for det er jo meget bedre til at styre en masse funktioner end styresystemet selv - NOT! Hvis det bare var en h...
Kommentar til Hovedbørsen for bitcoins er lukket

Glædeligt!

Hele udgangspunktet for Bitcoins er jo yderst dubiøst, så jeg kan kun klappe i hænderne over denne mavepuster - og får de et dødsstød, vil jeg juble!
Kommentar til Bred afvisning: Cookieregler et flop

Re: Kun en "OK" knap ?

@Maciej Szeliga; Nej, det skal den sådan set ikke. Hvis man klikker "Nej tak", så skal der netop INTET gemmes. Konsekvensen er så bare, at man får en pop-up, hver gang man besøger siden, hvor man skal klikke "Nej tak".

Re: Nettet dør

Det er paradoksalt; de er en frihedselskende nation, men det er en illusion, at de er frie. Amerikanerne elsker at tro, at de er frie, men når man kommer (derover) fra Europa, indser man jo hurtigt, at det ikke er sådan - desværre går det også den vej her...
Kommentar til Hemmeligt notat: Så meget skal du overvåges i fremtiden

EU = ØV

Så er der snart ikke andet at gøre end at flytte til Norge (og blive moonshiner) - det er jo i realiteten skandinaviens sidste bastion. Vi skulle aldrig have været medlem af det EU-lort.
Kommentar til Facebook på arbejdspladsen ? skal, skal ikke?

Både og

Personligt synes jeg, at facebook er en gang ligegyldigt pop (og jeg har da heller ikke længere selv en profil - bruger i stedet LinkedIn). Egentlig hører det ingen steder hjemme, at folk bruger arbejdstiden på den slags. Det kan dog alligevel være generende, hvis arbejdspladsen blokerer for face...