Allan S. K. Frederiksen

Dansk Erhverv kræver én minister med ansvar for digitaliseringen

Absolut ikke, men Digitaliseringsrådets anbefalinger vil selvfølgelig blive fulgt, da det nu er et direkte rådgivende organ for ministeren. Derved kan Googles direktør fortsat beholde sine to kasketter på.

18. november kl. 03:24
»The bird is freed«: Elon Musk er ny Twitter-ejer

Der manipuleres allerede i stort omfang via de store gamle etablerede medier. "Konspirationsteorien" om at Twitter og andre sociale medier samarbejdede med embedsværket om at undertrykke kritiske stemmer, er nu bevidst gennem et leak.

https://theintercept.com/2022/10/31/social-media-disinformation-dhs/

Her har du Tim Pools gennemgang af de væsentligste dele af artiklen, med kommentarer, hvis du ikke løbende har fulgt med i de nu dokumenterede konspirationelle formodninger og rygter.DHS LEAKS PROVE Government Conspiracy With Twitter, Big Tech, To Censor And Subvert Electionshttps://www.youtube.com/watch?v=d7f3hjnQgiI

1. november kl. 11:54
Qatars påkrævede VM-app kan læse, slette eller ændre alt indhold

Jeg kan varmt anbefale Ekstra Bladets podcast serie Blodbold, som netop beskriver korruptionen indenfor FIFA.

  1. december 2010 besluttede FIFA, at Qatar skulle være vært for VM i fodbold i 2022. På det tidspunkt havde den lille ørkenstat ingen stadions, og til den opgave importerede Qatar op mod to millioner migrantarbejdere, der blev installeret i noget, der minder om interneringslejre. Siden er tusindvis af migrantarbejderne døde. Ekstra Bladets Jan Jensen har fulgt skandalen fra start, og i denne podcastserie fortæller han hele historien.https://danske-podcasts.dk/podcast/blodbold
31. oktober kl. 15:00
24 GDPR-bøder på dansk grund: Datatilsynet halter efter de europæiske kolleger

Hermed støttet og sendt videre til folk i min omgangskreds.

17. oktober kl. 14:39
Borgere uden MitID-app får ingen udsættelse: Onlinekøb bliver umuligt uden telefon

Så er der mange hvor det ikke er muligt at få en fast internet forbindelse (for nylig sad jeg med en bekendt, som kun kunne få mobil net i en lejlighed i Aarhus og min søster har det samme problem på Nørrebro i KBH).

Dette er faktuelt forkert, TDC har stadig pligt til at levere kobber på enhver adresse. De har derfor altid mulighed for at få xdsl. Selv ved privat værelsesudlejning trækker TDC stadig kobber og mig bekendt kan ingen udlejer forbyde dette.

25. september kl. 23:06
Cybergeddon er aflyst i Ukraine: »Hackerangreb er intet sammenlignet med en bombe på Nørreport«

Det ville da være underligt hvis Ukraine valgte at angribe dem der hjælper dem...

Du har vist ikke kendskab til hvor korrupt et land Ukraine er.https://thegrayzone.com/2022/08/18/ukraine-veterans-us-aid-soldiers-war/

8. september kl. 19:28
It-talenter flygter fra Danmark: »Der mangler fokus på at få ægtefællen ind«

Sarkasme er godt til at lette lidt på frustrationer, og giver én muligheder for at fyre et par velmente grovheder af, som regel bebrejdende, uden at komme i karambolage med injurielovgivningen. Derfor.

Punkt 1. i enhver lære om kommunikation er at DU har ansvaret for at modtager forstår DIT budskab.

Når man benytter sarkasme og ironi, kræver det at modtageren forstår at det bliver benyttet. Det kan typisk gøres via tone og kropssprog, men på skrift kræver gerne at modtager er bekendt med ens holdninger, med mindre man hører til blandt de meget sjældne sproglige ekvilibrister, som er i stand til at få alle til at forstå det.

Derfor anbefales det gerne at undlade brugen og hvis man mener man kun kan udtrykke sig tilfredsstillende ved at bruge det, bør man altid gøre opmærksom på at det er brugt, f.eks. ved at skrive "Der kan i det ovenstående forekomme brug af ironi og sarkasme" i bunden af indlægget. Er det et meget langt indlæg, kan det med fordel skrive en advarsel i toppen, da der jo er folk som ikke læser et indlæg færdig inden de påbegynder deres svar.

3. september kl. 05:14
Eksperter med skarp kritik af 18 Chromebook-kommuner: »Vi har digitaliseret med hovedet under armen«

Jeg har nogle "sjove"/interessante/bekymrende artikler og videoer. For nogle kræves der lidt videre tænkning til Google, men Google har i den grad værktøjerne til at gøre det samme. De kan gøre det uden vores viden, da “vinduerne er tonede og dørene låst. Kun åben for de få med underskrevne tavshedsklausuler”.

Her er så en video som forklarer om hvor galt det kan gå hvis man bruger Google:Google reports customer to police for pedo behavior over doctor photos: THIS is why privacy MATTERS!

Hvad kan det ikke betyde senere i livet, hvis et barn i nysgerrighed har søgt efter "The Anarchist Cookbook", eller hvad med en skoleopgave om IRA, hvor de søger info om bombemagerne. Jeg kan fint forestille mig at det kan hindre folk i at modtage et visa til USA, fordi de benytter en bot til at gennemtrævle alle informationer de har fået fra Google, MS, og Apple. Måske de også bliver flagged som en flyve-risiko i USA og denne info bliver delt med EU, så de ikke længere kan komme ombord på et fly.

Vi ved ikke hvad fremtiden bringer, vi ved dog at politikere sjældent har det enkelte individs interesser i tankerne når de lovgiver og indgår internationale aftaler.

25. august kl. 13:15
It-skandalen, der blev væk - en sommerferiehistorie

Ejendomsvurdering, det er Danmarks sidste formueskat. Hvorfor fjernes den ikke bare ? Man må kunne finde et andet beskatningsgrundlag end et guestimat på en ikke-realiseret værdi.

Jeg tror du vil kunne lide denne blog-post:Ejendomsvurderinger. Hvor svært kan det være?

Jeg er selv fortaler for at beskatte gevinsten ved salg. Dette vil i øvrigt muliggøre en progressiv beskatning, samt zoneinddeling for at ramme boligspekulanter i bestemte byer. Dertil kan der også gives en rabat for hvor længe man selv har beboet adressen. Det eneste problem jeg umiddelbart kan se er hvordan man håndterer "håndværkertilbuddene", hvor folk køber dem for at sætte dem i stand og derefter sælge dem med en fortjeneste, som ikke står mål med arbejdsindsatsen.

9. august kl. 20:14
Kovending i Helsingør: Elever starter skoleåret uden Chromebooks - lærerne fortsætter

Så er der selvfølgelig nogle alternativer man selv kan hoste, men det er vel egentlig en landspolitisk beslutning, om der skal lægges kræfter i helt at løsrive sig fra teknologi giganterne. Det er vel ikke noget som skal ligge hos en kommune.

Kommunerne har tidligere kunnet finde ud af at oprette Kommune Data, så de kan da bare lade KOMBIT starte et nyt datterselskab, som klarer opgaven. Alternativt kan de sende opgaven i udbud. De har haft flere år til det, så det må betegnes som fyringsgrund til en række ledende embedsmænd, at det ikke er sat i værk endnu.

8. august kl. 14:59
Helsingør trodser Chromebook-forbud: Har sendt tusindevis af siders forklaring til Datatilsynet

Google lever derimod af detaljeret profilering af deres brugere og målrettede reklamer. man har ikke et tydeligt kundeforhold som Google-bruger. Det virker sandsynligt at Google følger deres normale forretningsmodel også overfor skolebørn, nu eller senere.

Hvis ikke du betaler Google er du en del af deres produkt. Du er ikke en reel kunde, selvom du kan hævde du betaler med dine data.

7. august kl. 01:01
KEA sænker optaget på it-studiepladser efter tvangslukning af engelske studiepladser

Jeg har også efterlyst nogle tal i debatten som kører på ing.dk.

Jeg vil også gerne se tallene for de forskellige faggrupper, for der kan jo være stor forskel på dem.

2. august kl. 23:13
Mens vi venter på MitID

Det lyder som en sag for Konkurrencestyrelsen.

2. august kl. 21:09
Irsk datatilsyn vil stoppe for Facebook-data fra EU til USA: Meta truer med at gå

De gør nok ligesom MS og opretter dedikerede datacentre til EU borgere i EU.

At det så er lige meget da myndighederne i USA stadig kan forlange data udleveret. Så længe disse firmaer ikke flytter deres hovedsæde ud af USA og placerer det i et land som EU betegner som "safe haven", samt skifter til en børs i samme land, vil de være underlagt USAs lovgivning.

8. juli kl. 12:22
Stemmemaskiner i USA er sårbare over for cyberangreb 

Jo!

Du henviser til en artikel i en avis som er kendt for at støtte demokraterne og er ejet af Jeff Bezos, som har givet store donationer til demokraternes valgkampanger. Du kan ikke forvente at nogen af de medier som har støttet Biden, nu pludselig kan være neutrale. I det hele taget er det vist svært at finde nogen neutrale/objektive medier i USA (de eksisterer såmænd heller ikke i Danmark).

Ingen af dens pointer modbeviser filmens påstande, men formålet er også at så tvivl om alt. Artiklens alternative forklaringer er udokumenterede, så den har nøjagtig samme problem som den beskylder dokumentaren for at have. Vi kan kun antage at de viste personer i videoen også er i agttaget ved andre dropbokse.

Jeg vil dog godt medgive dem at hvis der ikke blev brugt geolokationsdata til at fange forbryderne ved det omtalte skyderi, burde det ikke være medtaget. Det er jo rigeligt at de verificerer geolokationerne med video fra dropboksene.

Afslutningen af dokumentaren synes jeg også var unødvendig. Det blev netop nævnt at de satte ret strenge kriterier for hvornår de ville erklære nogen for en kurrer, for at der ikke skulle være nogen tvivl, så det var kontraproduktivt at demonstrere hvordan resultatet ville være blevet hvis man sænkede kriterierne.

Det der væsentligst for mig, er at den påviser at metoden blev brugt. Det må så være op til politiet at drive den videre efterforskning.
Så længe der ikke sker nogen efterforskning, ved vi heller ikke om hvor omfattende svindlen var og om den havde indflydelse på valget. Herved kan der ikke blive lukket ned for den skyttegravskrig som startede under Obama.

USA er så vidt jeg ved det eneste demokrati, hvor vælgerne ikke kan afkræves ID. Dette gør valgsvindel meget nemmere end i de fleste andre vestlige lande med lav korruptionsgrad.

2. juni kl. 02:32
Stemmemaskiner i USA er sårbare over for cyberangreb 

Jeg kan anbefale at du ser 2000 Muleshttps://rumble.com/v124geo-2000-mules-extended-trailer.htmlDinesh D’Souza dokumenterer valgsvindel via ballot harvesting.

  • det er i øvrigt kun nødvendigt at svindle i nogle få valgdistrikter for at ændre resultatet i en svingstat, hvor stemmetallene normalt er tætte.

En anden måde der svindles "lovligt" er via gerrymandering. Dette gøres dog af begge sider, selvom demokraterne er mest ihærdige med at beskylde republikanerne for det.https://www.vox.com/22961590/redistricting-gerrymandering-house-2022-midtermsArtiklen fra Vox medtog ikke den seneste retssag om gerrymanderinghttps://www.politico.com/news/2022/03/25/maryland-court-congressional-map-illegal-democratic-gerrymander-00020518

Den 16. juli kommer der en dokumentar på gaden af Lara Logan[1], hvor hun netop dækker valgsvindel som er udført af leverandørerne af stemmemaskinerne, via den originale stemmesoftware.https://selectioncode.com/

Hele det politiske system i USA er gennemkorrumperet og det gælder både for GOP og DNC. Politikere starter gerne som idealister, men hurtigt ændres de til at stemme det, som donorklassen ønsker de skal og det er normalt det modsatte af hvad der er godt for den brede befolkning og nationen generelt.

[1] Jeg kan anbefale Joe Rogans interview med hende, som dog især omhandler massevoldtægten på Tahir pladsen af hende, udført af sikkerhedsstyrker.

1. juni kl. 17:16
Minister fastholder: Politiet kommer ikke til selv at slette uskyldiges DNA

Man må forstå, at borgeren er til for systemet og ikke omvendt

Dette er jo filosofien bag fascisme, nazisme og kommunisme, i hvert fald set efter hvordan de har været implementeret.

Det her giver jo god anledning til at kigge på, om ikke en forfatningsdomstol er værd at bruge krudt på.

Nu er det ikke grundloven der er tale om brud på i denne sag, men ellers har vi længe haft brug for en uafhængig forfatningsdomstol, som selv kan tage sager op. Samtidig kunne der så indføres en straf for de der stemmer for en lov der bryder med grundloven, i fald de er gjort opmærksomme på at faren var til stede for dette. En passende straf kunne jo være at fjerne deres valgbarhed de næste 10 år, for en minister må selvfølgelig kræves dennes afgang, uden mulighed for eftervederlag eller ministerpension.

31. maj kl. 10:09
Uafhængige udviklere føler sig ramt: Apple fjerner apps, der ikke har været opdateret i to år

Appen til at justere mit gulvvarme anlæg har ikke været opdateret i lige knap 6 år.

Min den snart er fortid i apples butik. ?

Det samme gælder appen til min vægt, som forbinder via BT.

Jeg tror der er rigtig mange simple apps til diverse gadgets som aldrig bliver opdateret. Hvilken opdatering behøver man til en app som blot fortæller en at vaskemaskinen er færdig, eller skal kunne tænde og slukke kaffemaskinen, eller modtage data fra vejrstationen?

30. april kl. 14:45
Tesla-stifter Elon Musk køber Twitter for 300 milliarder kroner

nøgleordene er: autentificere alle mennesker

Mon ikke blot han mener at alle mennesker skal have adgang til at få det blå mærke, som indikerer at personen er autentificeret.

En måde at gøre dette på er at kræve betaling for det. En overførsel på et lille beløb, f.eks. $5, og så verificeres afsenderen mod offentlige adressedatabaser.

Vil man ikke have det blå mærke, kan man blot undlade at betale.

29. april kl. 17:06
Tesla-stifter Elon Musk køber Twitter for 300 milliarder kroner

Her er det jo dig som leverer konspirationsteorien og endda en dårlig en af slagsen. Man skal nemlig være født i USA for at blive præsident, så det kræver en ændring af forfatningen at få adgangen. Det var jo derfor Trump m.fl. insisterede på at Obama skulle vise sin fødselsattest frem.

Musk skulle også afgive kontrollen med SpaceX og sikkert også andre af sine virksomheder, da de har kontrakter med de føderale myndigheder. The Boring Company har også kontrakter med flere stater, så den vil også være problematisk, da den også er afhængig af føderale godkendelser.

29. april kl. 16:55