Peter Bunde Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Ansigtskameraer skal fange terrorister i Tyskland

I 100k vis

De danske franske tyske britiske efterretningstjenester har måske en kvart mio ekstreme i søgelyset, tilsammen. Kortlægger man så, med den her teknologi, så mange menneskers færden permanent? Nok ikke lovligt.
Kommentar til App-udvikler: DSB's kæmpe app-projekt er ubegribeligt og bizart

Client technology

En ambition man kunne give køb på, var vel hvor mange mobile platforme man understøtter i første omgang. Og hvor stor backward compatibilitet man vil tilbyde.

Dual SIM

Jeg har et prepaid SIM kort til den bedste udbyder i hvert af de lande jeg tit besøger. Det ville være smart hvis man kunne installere 20 SIM kort i smartphonen eller mobilrouteren, og så bare swappe I lufthavnen. Samtidig kunne man swappe mellem privat og firma nummer.
Kommentar til Tilsyn skal ikke forhåndsgodkende FE-overvågning

Jeg tror alligevel ikke

...at de interesserer sig for almindelige menneskers mails. FE er totalt overbebyrdet med bare at holde bare lidt øje med top 100 her i Danmark. Men selvfølgelig skal straffen være høj, hvis der er brådne kar og niget lækkes. Det skal være klart, HVAD de leder efter og at det kun er terror relat...
Kommentar til Bedre internet i togene på vej

Latterligt

...at det ikke bare er sket for mange år siden. Andre lande har jo kunnet finde ud af det. Jeg sad sidste uge og forsøgte at holde liv i en VPN forbindelse mellem Frederricia og Kbh. Det var en frustrerende oplevelse. Bitraten er for lav. Tænk at vi sender 18 mia ud af landet i ulandsbistand, me...
Kommentar til Forkert opdatering sendte rejsekort til tælling

Test dog!

Hvad med at lave et sted hvor den sidste nye Version ligger, og et test Team der tester Versionen. Det er jo bare at installere den på en enkelt stander, og testene kann jo automatiseres. Jeg synes, de er nogen idioter, der ikke har taget deres egne procedurer alvorligt! Træk tabet i deres løn!
Kommentar til Dansk Folkeparti skyder kamp for it-havarikommission i gang

Godt gået PHK!

Tidligere var det mest VS holdninger man fik fra PHK, men nu er han åbenbart skiftet til DF. De har ligesom også flere stemmer, så det er nok et klogt valg.

Skype kvalitet

Hvorfor er videokvaliteten så dårlig på Skype, selvom man måler over 7 MBS i hver ende? Jeg bruger Ookla til at måle.
Kommentar til Det danske bredbåndsmarked bliver gennemanalyseret i 2014

Mobile hotspot

4G nettet kan udvides betragteligt hvis du bruger en Huawei E589 mobilrouter. Søg på amazon.de på huawei e589u-12. Jeg har selv g4 hvor der egentlig kun er g2!
Kommentar til Blackberry Q10 er en god telefon - men en kikset smartphone

Curve tastaturet

...var bare suverænt. Jeg bruger stadig en gammel Curve og har endda een på lager. Man kan simpelthen ikke skrive en sms eller mail så hurtigt og fejlfrit på en iPhone. Dumt bare af BlackBerry, at deres nye tastaturer er dårligere! Ellers havde jeg da købt en mere moderne een.
Kommentar til Branchefolk: Danske it-systemer lider under dårlige test

Re: Danske it-systemer lider under lav kvalitet

ambitionsniveauet for f.eks. brugervenlighed, tilgængelighed, svartider og udviklingshastighed simpelthen er for lavt Brugerne har nu oftest et højt ambitionsniveau; løsningen er at fastholde (rimelige) krav i en beskrivelse, fremfor at forlade sig på udokumenterede 'ambitionsniveauer'.
Kommentar til Udviklere finder hul i DSB 1: Kommer gratis på nettet

Mere interesant...

var en artikel om, hvordan DSB kunne få deres WiFi i togene til at fungere. Er det teknik eller politik der bremser udviklingen? Jeg synes, det er beskæmmende for Danmark; vi vil jo være førende teknologiland og digitaliseret osv, men man kan ikke engang nyde togturen ved at sidde og arbejde. At...
Kommentar til 4 ud af 10 danske firma-bærbare sælges nu med SSD

Roterende

Jeg havde 3 alm. Harddidke der stod af på fire år, så det kan kun blive bedre. Nu har jeg SSD, Og det larmer og varmer langt mindre.
Kommentar til Danske teleselskaber tør ikke spærre for Skype: Frygter kundeoprør

Skype

Jeg havde lidt vsnskeligheder med Skype mellem to iPads - forbindelsen gik hele tiden. Men nu funker det. Bedre lyd end med telefon, og gratis. Det bedste er bare at køre lyd, uden billede.
Kommentar til Danske teleselskaber tør ikke spærre for Skype: Frygter kundeoprør

Skype

Jeg havde lidt vsnskeligheder med Skype mellem to iPads - forbindelsen gik hele tiden. Men nu funker det. Bedre lyd end med telefon, og gratis. Det bedste er bare at køre lyd, uden billede.

Udvikling

Det er tosset at man ser ned på udflagning af arbejdspladser, for det er netop udflagningen som udvikler de lande der får arbejdspladserne. Det er ikke Danida, der hjælper ulandene op, det er private virksomheder som skaber arbejdspladser.
Kommentar til Efter 6 års maratonudvikling: Ny Hitman er både agil og vandfald

Re: Mid-mortems = grooming?

1) der er ingen mid-mortem i Scrum 2) udtrykket lyder ad helvede til, somom projektet er på jeg vej til at dø 3) grooming er et uheldigt synonym for Backlog Refinement; grooming er associeret med pædofili, derfor bruger man det helst ikke i engelsk-modersmåls sammenhænge 4) Backlog Refinement ...
Kommentar til Telia sminker download-hastigheder: Vises i 100-dobbelt tempo

Telia 4G

Jeg har en Telia 4G router og bruger den et sted på Mols hvor TDC havde ringe båndbredde. Men 4G routeren fra Telia suser derudaf, det er mere end nok til at youtube, til online undervisning osv. Routeren er en Huawei E589, og den er perfekt til at koble printere, iPad, PC op på. En gang imellem ...
Kommentar til Analyse: Derfor får du Windows 8 smidt i nakken

Re: WRONG_CALL_ERROR

Ehm, for your information, så er vi alså nogle / en del entusiaster der ude som ikke kan fordrage windows 8 Mikkel, hvad er Windows 8 så til for? ;-) Et eksempel: hver 10. browser request i IE, bliver ikke fuldt rendered. Man skal lige reloade, så bliver det helt rendered. Er der så en set...
Kommentar til Analyse: Derfor får du Windows 8 smidt i nakken

Re: WRONG_CALL_ERROR

Jeg forstår udmærket, hvad du skriver, men derfor behøver det du skriver ikke give mening. Ehh, kan du blive enig med dig selv? Giver det mening eller giver det ikke mening? Der er ikke noget jeg hellere ville, end at Windows 8 fungerede. Jeg har betalt 1500 Euro for en laptop, og jeg har de...