Morten Nissen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Fjender på høje poster

Re: §230 er gået for vidt ...

Hvis man er i nummer to er man i nummer to uanset hvad man ellers laver. Punktum og basta
Kommentar til Datamuseum.dk: Alt skal væk

Jeg ved ikke...

Hvor tungt det er, men jeg er utroligt stærk og har meget bløde hænder. Jeg bruger gerne noget tid på at hjælpe med praktikken når i når dertil.
Kommentar til Rapport: TLS-overhaling kan blive et sikkerhedsproblem

Re: TLS 1.3

Målet med TLS1.3 er at sørge for at ingen, nogensinde kan se hvad der sker på den forbindelse Man kan vel i et lab, på enheden, undersøge hvad der er på vej ud af dimsen?
Kommentar til Oh-shit planen

Re: Hvad med os andre?

Der er en spinkel chance for at vi opfatter aggressionen mere vældig end den er. For fire år siden troede de fleste at trump ville blive forsøgt myrdet i hans periode. Siden troede mange at han ville blive væltet. Det er altså meget retorik og symbolpolitik. Jeg krydser fingre for at det ikke g...
Kommentar til Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Re: Antifa og BLM

Du er altså "anti-anti-facist" "anti" betyder som bekendt modstander af og vi kan derfor forkorte "anti-anti" bort. Det er nogenlunde samme logik der gør alle Inger Støjberg kritikkerne til barnebrudsfortalere. Jeg ved du kan gøre det bedre..
Kommentar til Blockchain 2008-2019, RIP

Kejserens nye klæer

Har jeg tænkt om blockchain i lang tid - og syntes du har en fin gennemgang. Dog skal man altid passe på at sætte lighedtegn mellem blockchain og cryptovalutaer - det ene er altså ikke det andet. (Og du bruger udtrykkene i flæng)
Kommentar til Verdens eneste R1000/s400 backup virker...

Bitarkivet

Er for fedt - havde ikke set det før. Kom til at gå i memory Lane mode med kkuug bladet. Øhh de glade 90'er. Ved et tilfælde faldt jeg over januar '99 udgaven af samme blad - hvor du (phk) har en lidt fræk udtale omkring en præmatur Linux ;)
Kommentar til Løsninger på problemer vi ikke burde have (længere)

Må mine unger

Hurtigt blive voksende så jeg får tid til den slags du laver her.
Kommentar til Varnish software kvalitet halveret ?

DR. Phil svar

Jeg ved udemærket godt hvad din holdning er til at andre folk skal udtale sig om hvad din holdning er. I dette indlæg vil jeg nok forbryde mig mod den regel. Havde din motivation været af en ren kommerciel interesse kunne jeg have forholdt mig til grundessens af den første del af dit spørgsmål. ...
Kommentar til Manglende Data

Hvori består fejlen?

Jeg hørte en halv radioudsendelse her til morgen på 24syv og fik indtrykket at fejlen var knap så teknisk og mere en overtolkning af hvad man kan bruge mastedata til. Derfor har jeg forsøgte at finde frem til en fejlbeskrivelse i dag - uden held. Er der mon nogen her der kan henvise og eller for...
Kommentar til Microsoft antyder nyt styresystem

Og hvis så

Det os er baseret på en bsd kerne - så er ms transformering komplet.
Kommentar til Scrum er fragile - ikke Agile

Nogle kommentar

Syntes generelt det er problematisk når man lader processen styre og at man ikke styre processen. Det gør sig gældende for scrum, prince2, itel osv . Hvis man ikke konstant overvejer hvordan metoden og justere der hvor man vurdere der er uhensigtsmæssigheder så taber vi. I forhold til om scrum e...

Få det nu fikset.

Jeg har før fået netværksudstyr hvor password var unikt og skrevet på en label på udstyret. (Og stadig skulle ændres ved første login) Det bør være standard for alt man kan logge på.
Kommentar til Microsoft giver adgang til sine softwarepatenter

Re: Et lille skridt i den rigtige retning

Godt set. Et kommercielt fortagen der plejer sine kommercielle interesser er da ellers næsten helt utænkeligt ;) Selv om man er brændt barn så må vi alt andet lige sige at microsoft post Balmer har flyttet sig meget meget mere end man kunne have forstillet sig for bare ganske få år siden.

Re: Får kortet udskiftet ..

Skriver danske bank også det i parantesen?

Hvad har man lært

Syntes jeg er mere interassant. Er det simpel manipulation af query parameter? Eller hvad hvordan kommer lækket til udtryk?
Kommentar til Blockchain-baseret handelsplads med Nordea i ryggen går i luften

Re: Det kan de da ikke..

Men ideen er go' nok: At lade nogen man stoler på garantere handlen. Men er det ikke en af de problemet som blockchain skulle løse? Hvis der er en 3. Part i systemet kunne det vel lige så godt være en helt almindelig relationel database.
Kommentar til Idag er det FreeBSD's fødselsdag (25 år!)

Re: Produktivitet vs commits

Jamen så er det ophøjet til en opfordring til et blogindlæg.
Kommentar til Idag er det FreeBSD's fødselsdag (25 år!)

Produktivitet vs commits

Eller loc for den sags skyld. Er det en fair måde at sammenligne? :) Ville egentligt gerne høre din reflektion over udviklingen af open source i de 25 år? Har du nogensinde vaklet i forhold til gpl vs bsd licensen? Hvad tror du er den primære årsag til at Linux har fået så stor en andel som det...
Kommentar til Sikkerhedsstyrelsen og Beredskabet meddeler...

Re: Seriously

Hvis det er en reference til pgp problemet - så er jeg på dit hold.