Ib Højme

Corydon: Ikke et lovkrav at myndigheder svarer på digital post

Borgerne har bare at makke ret og følge loven, mens myndighederne kan gøre som de vil.

Og for det ikke skal være løgn, så er der myndigheder der har 'effektiviseret' service væk, fordi man skal bruge den digitale kommunikation. Så er det bare at håbe der ikke er sammenfald mellem dem og de myndigheder der er forsinkede.

31. december 2013 kl. 11:24
Dansk kritik af IBM: Lotus Notes er begravet i dårlig omtale

Jeg har gennem tiden brugt både Exchange og Lotus Notes på arbejdet. Overgangen fra Exchange til Lotus Notes var svær. Men nu efter adskillige år har jeg vel vænnet mig til sidst nævnte. Men som en alm. bruger (email & kalender) oplever jeg stadig Lotus Notes som tung, langsom, 'counter-intuitive' og værst af alt ustabil. To/tre gange om ugen stopper Lotus Notes pgr. af fejl. Og mht GUI, så er det jo en smags sag, men imho minder det mest om 'blast from the past'. Og jeg er glad for selv at kunne bestemme derhjemme, hvor jeg bruger alt andet end Windoze og lign - hvem sagde religionskrig - men det er jo en helt anden snak ;-)

7. januar 2012 kl. 13:51
Togpassagerer uden internet venter på bedre TDC-dækning

der har dårlig dækning. Jeg pendler mellem Vejle og Århus til daglig og der er rigtig mange steder hvor min 3 mobil roamer eller slet ingen dækning har. Måske fordi man sidder inde i en metalkasse, men det opleves alligevel som dårlig dækning.

21. juli 2011 kl. 11:35
Min kode er selvforklarende!

It was hard to code, it should be hard to understand ;-)

Men ellers holder jeg mig til beskrivende klasse/metode/variable navne, kommenter det væsentlige, kommenter hvis ændringer bryder med den oprindelige logik.

4. november 2008 kl. 12:51
Hjemmearbejdspladser kan spare milliarder i benzin

For at pudse glorien, så er vi fire der, for det meste, pendler mellem Vejle og Århus hver dag. Og et fremherskende syn er faktisk biler hvor der kun er en chauffør i. Vi er så heldigt at alle arbejder i samme område og har flekstid. Jeg kan anbefale ordningen, vi kører en uge ad gangen og det er utroligt rart ikke at skulle køre hverdag - plus det gode at befordringsgodtgørelsen faktisk dækker de fleste udgifter. Men det er nok en stakket frist med de brændstofpriser der er for tiden.

20. juni 2008 kl. 11:34
Råd vil have kontrol med private computere
  • og her taler jeg om hjemmekontrollen. Som andre har påpeget er det en umulighed med den mængde at hw/sw der findes. Men en løsning findes, nemlig den at der udarbejdes en positiv liste over tilladte hw/sw kombinationer - og naturligvis gøre det strafbart at have andre kombinationer !!! Samt at IT kun kan købes i sikre forretninger - hvem sagde hjemmebrænderier ;-)

Bemærk at ovenstående er skrevet i en 100% sarkastisk ånd.

2. april 2008 kl. 11:31