Ejvind Andersen Christensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Min negativliste er det jeg ikke gider diskutere

I de fleste tilfælde løser problemet sig selv når blot man venter. Ellers må man jo vente lidt længere.

Problemet er nu under løsning på rette sted

Diskussionen lignede et personligt hævntog, og det giver jeg ikke deltage i. Problemet bliver nu behandlet der hvor det hører hjemme, og min negativliste er derfor slettet.

God ide med politiefterforskning

Ingen er automatisk ukvalificerede fordi de er slægtninge, og det forudsætter hr. Jönsson, men det kan give anledning til mistanke, og det bør man undgå, også selv om man kan blive nødt til at ansætte en mindre kvalificeret person.

Der savnes åbenbart en neutral test

Må jeg foreslå en Mensa-test.

Jeg har vel altid været en slags moderator

Forstået på den måde at jeg skyder ikke med spredehagl hvis jeg kan undgå det, og jeg beklager hvis jeg er kommet til at blande mig i en vendetta.

Jeg optræder med fulde navn - og intet andet

Gør blot opmærksom på risikoen ved udokumenterede udtalelser af mere personlig karakter. Nu venter jeg blot spændt på om Morten W. Jørgensen gætter rigtigt.

Medlem af SE ?

Den eneste Jens Jönsson jeg finder i KRAK bor Sjælsø Vænge 90, 3460 Birkerød Er du sikker på du er medlem af SE ? - eller dit fulde navn et andet ?

Medlem af SE

Det er vi sandelig mange der er - og har været det i mange år - og jeg har foreløbigt ikke fundet andre anledninger til bemærkninger end din kun svagt begrundede indsigelse. Men jeg må indrømme at dit navn vil være på min negativliste.

Når NOGEN VIL have ret

Jeg må være helt enig i, at enten fremfører i saglige indvendinger - ikke bare formodninger der måske kan være rigtige, men dette foreligger der ingen indikationer af - eller I holder inde. Og med hensyn til sprogbrugen har de fleste af kritikerne meget at lære.

Jeg må foreslå en analyse af

Hvad disse ganske injurierende personer egentligt har som baggrund og forbindelser til SE. Har de anparter, har de været ansøgere og/eller er det almindelig brødnid.

Vilde spekulationer

Der er flere som gør sig mange og hypotetiske antagelser. Jeg ser ingen reel baggrund og synes at sådanne spekulationer bør bringes til ophør, idet man ellers risikerer at gøre sig strafskyldige.

Hvis kommentatorerne havde viden om det de skriver

Så lad da dem kaste den første sten, men hidtil synes samtlige kommentarer at basere sig på generelle formodninger. Den kendte A.P. Møller overlod styret til sin søn, og det gik da ikke så galt - vel ?

Erfaringen viser at der er nogen arvelighed

Beklageligt for de der skal slide sig til alt, men det kan være noget med gener der gør forskellen. Ingen garanti, men det hjælper, og det vil da være tåbeligt på forhånd at dømme potentielle kandidater ude. Så vigtigt er dette job da heller ikke, men det vil vise sig. Derfor ingen grund til at t...
Kommentar til WWW-opfinder: Flere politikere bør lære at kode

Politikere skal ikke kunne ALT

Men de må lære at forstå, at det kan de heller ikke, og så i øvrigt rådføre sig med virkeligt kyndige folk inden de vedtager nye love og regler. Og det gælder på ALLE områder, ikke kun IT. Gentager ALLE områder. Som det er i øjeblikket er en stor del af Folkgetingets medlemmer universistetsuddann...
Kommentar til Ordblind it-studerende: Jeg føler mig mere hjemme i kode end i dansk

Det er vel som afasi-ramte

Taleevnen kan være stort set forsvundet, men ofte kan de hviske elle råbe ordene korrekt, eventuelt synge. Med andre ord er det et bestemt område af hjernen der er ramt. Mit spørgsmål må derfor være om problemet for ordblinde kan forklares og løses tilsvarende.
Kommentar til Danskerne er imod film-afgift på bredbånd

Udviklingen fortsætter

Nu vil man lægge afgift på bredbånd, tidligere var det kasettebånd, videobånd og hvad ved jeg. Til almindelig bekymring for alle disse bagstræbere vil jeg fortælle at de er bagefter - simpelthen bagefter. I fremtiden bliver alle lagringer måske foretaget i DNA og hvem ved måske det bliver muligt ...
Kommentar til Danske politikere vil stoppe Googles scanning af Gmail-billeder

Små slag

Hvis en computerreparatør finder ud af at ejeren lagrer børneporno, så vil en seriøs reparatør nægte at reparere computeren for ikke at gøre sig selv straf skyldig. Det samme gælder hvis man bliver bedt om at hjælpe med at overføre data til en ny computer. Så for ikke at gøre sig til medskyldig k...
Kommentar til Team med Aspergers og ADHD holder patientjournalen fejlfri

Man tror at Universitetsuddannelse er det samme som at kunne

Tilsvarende fejl gjorde min daværende arbejdsplads i 1969 da man ansatte en elev med superhøje karakterer, men hun var rent udsagt ugidelig og kunne ikke gennemskue sit arbejde. Men hendes uddannelsespapirer var altså gode, så hun blev ikke fyret.
Kommentar til "Dum" app bruges til at sprede israelske bombeadvarsler

Palæstina selvmål

Når Palæstinenserne affyrer rakketter mod Israel, så er det påregneligt at Israelerne skyder igen - hvad ellers ? Situationen svarer ganske nøje til et gammelt dansk ordsprog "Man skal ikke kaste med sten når man bor i et glashus" Og det viser sig gang på gang på gang, at...

Overvågning

Da jeg var barn var der mængder af gadespejle, og gik du en tur gennem gaden, så var din færde med sikkerhed registreret af utallige ældre kvinder der ikke kunne få tiden til at gå. Nu kigger de i computeren i stedet (samme sted som børn, børnebørn og oldebørn gør).