Michael Christoffersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Overdrivelse fremmer forståelsen

Tvivler på at man kan nå at sætte sig ind i en opgave og lave et script og køre den på "10 minutter". Derudover er der noget der hedder test. Alt det tager jo også tid. Kun hvis du er 100% procent inde i arbejdsområdet, vil der være situationer hvor man hurtigt kan flikke et script...

Frihed under ansvar

Selvfølgelig er der data der skal have streng adgangskontrol. Men det er også vigtigt ikke at komplicere tingene. I mange systemer er det måske bedre at tænke i logning istedet for adgangskontrol.

Unge medarbejdere!

Man kan ikke stole på de unge nu om dage... Mærkelig overskrift.
Kommentar til Öresundskomitéen: Hele Øresund skal have gratis WiFi

Re: Hele Øresund skal have gratis WiF

Spørgsmålet er om ikke også wifi om nogle år forsvinder helt til fordel for 3G 4g eller 8G. Nej wifi skal ikke betales med skatteyderpenge.
Kommentar til Corydon: Ikke et lovkrav at myndigheder svarer på digital post

Nytårstorsk

Vi er sikkert for sent ude, men dette her tangerer da en nominering til årets nytårstorsk. Naturligvis skal offentlige myndigheder svare på digitale henvendelser. Under forudsætning at kommunikationen er sikker. Det behøver ikke i første omgang være en person der svarer. En elektronisk kvitterin...

Tak til de højere magter

Det er tankevækkende hvor mange gange man nu hører at tingene kunne være gået rigtig galt. Alt i mens vi almindelige borgere har levet et trygt liv.
Kommentar til Derfor kiksede Polsag: Krævede 100.000 SQL-kald i sekundet

Re: Det må have været virkelig dygtige folk ..

Ikke at forglemme, en komplet oversigt over hvem der skal citronmåne med de næste otte år ud i fremtiden...
Kommentar til SAP-chef skal i fængsel for stregkodefusk med Lego-æsker

Re: Wtf

Næ, dækningsbidraget er ikke højt nok. Han skulle nok gå ned i det lokale Lamborghini supermarked og fusket med deres prismærker i stedet.
Kommentar til Udenrigsministeriet har Europas bedste Sharepoint-intranet

Rettelse

Den seneste version er 2013, der blev frigivet i foråret. Sitecore er udviklet af firmaet sitecore. Det er udviklet på .net platformen. Det er naturligvis et definitions spørgsmål, men jeg vil ikke kalde det for "Microsoft baseret"
Kommentar til Udenrigsministeriet har Europas bedste Sharepoint-intranet

.

Slet

Re: Sharepoint (on Premise)

Jeg syntes stadig det lyder billigt til 45.000 brugere. Men i forhold til et budget på 50 mio, et par mio jo peanuts.

Et ciffer: Et sted mellem en og ni mio???

Det syns jeg lyder meget billigt. Mon ikke det skulle være 2 cifret? Eller er det pris per måned? (Pt koster sharepoint online ca. 70 kr per bruger per måned)
Kommentar til Danske politikere: "WHAT? IT-folk imod et nyt, smart IT-system?"

hvorfor?

Jeg savner stadig en god grund til at indføre evalg? Vi har fantastisk gode erfaringer med offentlige it projekter... bliver i bare ikke klogere?
Kommentar til Derfor gik e-valg galt i Holland

business case?

Hvad er egentlig business casen på at indføre valg? Hvad koster det at afholde et evalg? Indberegnet opbevaring af af maskinerne mellem hvert valg. Hvem vedligeholder maskinerne? Opdateringer? Reservedele etc. Skal maskinerne bare stå på et lager i 2 år, og så bare tændes? Skal de opbevares cent...
Kommentar til 36-årig formandskandidat stiller op trods kritik fra PROSA-toppen

Fagforbundet længe leve

Det lugter så langt væk af pamperi at noget kan være. De skulle skamme sig. Godt jeg ikke er medlem af den forening.

700.000 - fint hvis det holder...

Nu er det jo et offentligt IT projekt, så når nu de 800.000 kr, nåh nej 1.2 mio er brændt af, kommer der bare en ekstra bevilling. Og om 3 år har kommunen brugt 5 mio på projektet. Herefter bliver det skrottet fordi Google har lavet en meget bedre løsning. Jeg bruger selv Googles ruteplanner, men...

Re: Cloud priser

Undskyld - man skal huske at læse hele indlægget. Du har fuldstændig ret:-)

Re: Cloud priser

Jeg ved nu ærlig talt ikke om jeg synes godt om at politiets databaser kommer ud i skyen, og gemt på en server i USA. I øvrigt garanterer Amazon jo kun en oppetid på selve hardware/styresystemet. Af gode grunde kan de jo ikke garantere en oppetid på en specifik applikation. Hvor mange brugere sk...
Kommentar til Politiet dropper skandalesystemet Polsag

Re: re: Hvad er alle pengene gået til...

Mht storage og licenser mv, så er der vel ikke betalt for mere end højst nødvendigt? Jeg går da ikke udfra at man har betalt software licenser for samtlige 70.000 kommende brugere?... Det er vel først ved idriftssættelsen at der løber licensomkostninger på.
Kommentar til »Jeg ved ikke specielt meget om it, så jeg sagde bare: Hvad?!«

Re: Afhængig af befolkningstæthed

Næ, det er nu ret præcist. Specielt hvis du bruger en IPhone eller anden smartphone med GPS, så er vi nede på et par meters usikkerhed.