Peter Stricker

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Google ramt af globalt nedbrud

Re: Link til Googles status side

Googles status side for deres forskellige apps Chrome Remote Desktop fremgår ikke af oversigten, men den har været nede for mig i løbet af i dag.

Er logningen lovlig i Sverige?

Også Sverige har i nogen tid været i gang med at undersøge svenske sager for danske teledata-fejl ... ellers er det jo bekvemt, at man kan få data fra sine venner.
Kommentar til Kommune indstillet til bøde for persondatasvigt med 'store konsekvenser'

Re: 50000

bøder til virksomheder ikke rammer virksomhederne, men blot aktionærer Det er vel også lige præcis meningen, at bøden skal ramme ejerkredsen.
Kommentar til Regningen for Smittestop-app vokser med 1,4 millioner kroner

Re: Cirka 200.000 per fundet smitte

Dertil kommer, at de indledende udviklingsomkostninger for appen kan amortiseres udover alle de fremtidige smittede der findes, hvorfor prisen per liv vil falde over tid, givet at epidemien fortsaetter og sikkert forvaerres hen over jul og vintermaanederne, ligesom prisen per bruger ogsaa falde...
Kommentar til Digitaliseringsstyrelsen lancerer kørekort-app

Re: Synkroniserer med pas-registeret

Der er ingen danske registre, der har billeder af os. Jeg har for nylig været en tur i Danske Bank, hvor jeg ikke er kunde. På grund af hvidvaskloven skulle banken have identifikation af mig på grund af en bestyrelsespost. Kasseassistenten tog en fotokopi af mit kørekort, som herefter er gemt...
Kommentar til Ny tech-ambassadør: »USA og Kina kappes om at dominere vores fremtid«

Re: offentlige-private partnerskaber (OPP)

Mange af de værktøjer som vi tager for givet i dag er egentlig udviklet på amerikanske universiteter, og her tænker jeg på f.eks. Unix og C sproget. C++ ville sikkert ikke eksistere i dag havde det ikke været for C. Alle tre er udviklet på Bell Labs, mens det var en del af det private telefon...

Re: Ulovlige logningsregler kan IKKE opretholdes mens nye udarbe

Hvis regeringen bevi(d)st og vedvarende bryder loven, og folketinget er passive, hvad er der så at gøre? Stoppe logningen og afvente at regeringen anlægger og vinder (tvivlsomt) en retssag.
Kommentar til Data på folkeskoleelev er blevet spredt til servere over hele verden

Re: What

Jeg har aldrig været medlem af folkekirken. Men uanset din personlige overbevisning, så opfattes medlemskab af folkekirken som et religiøst tilhørsforhold, og derfor må det betragtes som en registrering, såfremt der er et felt der kan være udfyldt eller tomt. Med de registre, der fandtes i '...

Re: Digitalisering...

For er CPR-nr. da andet end et unik serie/løbenummer på dem der bliver født den pågældende dag Løbenummeret udgør kun tre af de ti cifre, der indgår i CPR nummeret. De første seks cifre angiver den dato, som du selv henviser til, og det sidste ciffer angive køn. Så jo, CPR-nr. er andet og me...
Kommentar til 8 jurister skaber kaos i IT verdenen

Re: API-design

et API er at sammenligne med en ide og ideér kan ikke patenteres i europa Sagen handler ikke om patenter, men copyright.
Kommentar til Regeringen fortsætter ulovlig masseovervågning af danskerne

Re: Jeg drømmer om en telebranche

Derfor gemmes den information ikke.Herefter forsvinder informationen fra vores net. Tak for et godt svar med uddybende forklaring.
Kommentar til Regeringen fortsætter ulovlig masseovervågning af danskerne

Re: Jeg drømmer om en telebranche

Vi er i sagens natur nødt til at vide, hvilke IP-adresser vores kunder bruger, så vi kan route deres trafik. Har I behov for at vide, hvilke IP adresser, den enkelte kunde har haft kontakt med? Og hvor længe har I i givet fald behov for at gemme denne viden?
Kommentar til Enige eksperter: Center for Cybersikkerhed bør flyttes ud af Forsvaret

Re: Problemet er FE ... ikke forsvaret ...

Fordi vi ikke selv var i stand til at indhente nødvendige oplysninger selv. Når det gælder oplysninger om egne borgeres handlinger indenfor landets grænser, så skyldes det nok ikke kun manglende evner, men også manglende hjemmel.
Kommentar til Enige eksperter: Center for Cybersikkerhed bør flyttes ud af Forsvaret

Re: Problemet er FE ... ikke forsvaret ...

Som du selv siger så har du ingen tillid til CFCS. Det lyder som om der ikke ville være nogen offentlig myndighed som du stoler på. Så fik du da godt nok lige skruet op for Toms mistillid. På Wikipedia (Kvantor) kan du læse lidt om forskellen på "der findes" og "for alle...

Re: Problemet er FE ... ikke forsvaret ...

lækagen af samarbejdet mellem Danmark og USA har givetvis haft både direkte og indirekte negative indvirkninger på Forsvarets evne til at passe på Danmark som nation Havde du hellere set, at ulovlighederne var fortsat i ubemærkethed?
Kommentar til Sundhedsdatastyrelsen har slettet alle sendte mails fra coronakrisen

Re: Hvordan rent teknisk?

Sagt med andre ord: vi har ingen backup... Jeg vil tro, at det er en mere korrekt beskrivelse af forholdene. Men det kan jeg ikke læse ud af artiklen.
Kommentar til Sundhedsdatastyrelsen har slettet alle sendte mails fra coronakrisen

Re: Hvordan rent teknisk?

Så deres backup af udgående post gælder KUN for elementer med interne modtagere? Al post udelukkende sendt til eksterne modtagere findes ikke i backup? Det er slet ikke sådan, jeg læser den passage, du citerer. Eftersom det tilsyneladende kun er sendt, og ikke modtaget, post der er blevet sl...
Kommentar til Myndigheder erkender fejl i Smittestop-appen

Re: Brugergræsefladen

Hvem kender andre apps som aktiveres med en RØD knap...... Det er da vist meget normalt. Men nu er jeg også rød-grøn farveblind, så du skal nok ikke tillægge mine observationer den store værdi.

Re: Arkivskuffernes genkomst NU

når nogen kopiere dem er der ingen spor Det er jo så faktisk den feature vi i Danmark har været bedst til at digitalisere.

Re: Lone er ikke Hacker

Igen, hun står ikke nævnt som en hacker noget sted i artiklen – der står at hun hacker. De fleste vil nok kunne se en vis sammenhæng mellem navneord og udsagnsord, hvor de fleste bogstaver går igen i begge ordene.