Man kan også læse på Twitter, hvordan Peter Kruse selv er blevet snydt. Ved selv at kontakte en forkert bruger af Twitter tjenesten. Åbenbart har Peter Kruse fået lukket den konto han selv er blevet snydt af. Lidt sjovt når man tænker over det, er dog glad for at jeg fik nogle screenshots inden.
Hah! Pas på ikke at tabe sæben så :)Altså, den del der af det, har jeg da arbejdet lidt på at få på benene :)
Snart lanceres tjenesten Spor-Din-Politiker. Som via overvågning fra sociale medier og reklamer, spore politikerene. Her vil der blive lavet kort, som viser hvor og hvornår en politiker har været. Tjenesten vil tjene penge på at folk kan gamble på hvor en politiker tager hen. Pengene vil blive brugt på at bestikke folk hos NETS, så vi også har deres brug af Dankortet med.
OG DET ER KUN EN JOKE! Vil ikke bag træmmer, fordi en politiker føler sig lidt overvåget :)
Skal vi ikke lige bruge 5 sek på at mindes AntipiratGruppen (Johan Schlüter) der havde svindlet filmbranchen mfl. for millioner af kroner... Samt en bedragerisag i Frankrig, hvor der bla. blev svindlet med ophavsretten til musik og millioner af kroner...
Og self. er der et drop i antal af besøgene, som overnævnte også skriver, så omgår man det nemt, ellers har Netflix og HBO mv. jo gjort deres i at give kunderne en fin løsning.
Datatilsynet går kun efter små fisk, sådan har det altid været. De har jo ikke råd til andet... Men nogle gange tror man sq også at de sidder og hiver i en bestemt ting med fingeren oppe et andet sted, mens de stønner over hvor inkompetente de er.
Problemet er ikke blot på bibliotekerne, har set på skoler og i virksomheder at deres printere gemmer de sidste kopier og scanninger, som man så kan maile direkte fra printeren. På en erhvervsskole fandt jeg en klasse liste med elevers navne, email, cpr nummer og billeder af hver elev. Svaret jeg fik fra skolen var at det var en printer leverandør der stod for det. Og intet var sket 6 måneder efter... Datatilsynet gider man jo ikke engang bruge tid på.
Hvis netbutikkerne kun tog imod Swipp, ville der være sikkerhed for pengene.
Problemet ligger også mange år tilbage, kan huske tilbage i 2004, hvor der en kedelig aften blev scannet på 5900-5903. Og man fandt jo en del, de fleste uden kode. Dengang turde man efterlade en besked på enheden med fejlen, idag får man pletter på papiret.
Går man ud fra at MobilePay skal betale 0,50Kr pr. overførsel (de betaler vel også fraud gebyret?) og har 180 mio transaktioner. Men betaler self. ikke for egne kunders forbrug. Så 50 mio Kr blot på overførsler? Dertil udgifter til drift mv. En dag kommer den regning vel også ud til brugeren? Men igen kun tanke tal, de rigtige beløb får vi jo aldrig af nogen... Svindel har man jo også kun hørt om på MobilePay, Swipp er jo noget mere sikker for begge brugere af løsningen.
Siden dag 1 hvor NemID kom frem, har de ikke kunne give informationer nedbrud. Ringer man ind får man blot håbløse svar og som virksomhed kræver de penge for et standard svar, som ikke løser noget, da der jo er tale om nedbrud. En automatisk status side, kræver da kun få linjer kode og 10 mio kr.....
Nu har 3/Oister en roaming aftale med Telia, som også dækker TT-networks. Her kan du opleve GSM. GSM er jo trods alt den mest udbredte af dem alle...
Hvis man nu har fundet er par fejl mere hos Infoba, skal man så bare holde kæft eller sælge/udnytte hullerne? For det er jo bevist at det ikke kan betale sig at være flink... Havde Henrik nu blot delt sin viden på et af de mange forums og en mor så var gået et skridt videre med at se om hendes barn Bobby Tables gik på stedet. Hvor var vi så stået? Infoba var jo nok mere ude at sk*de end de er nu!
Fandt selv for 12-13 år siden en fejl hos et firma i Nørresundby, deres tak var et par flasker rødvin. Den blev fundet ud af kedsomhed/nysgerrighed og gav dem besked om det og det ligner jo meget Henriks sag, blot uden tåberne... Måske er var fordi det ikke var et IT firma som fik ødelagt deres stolthed, at jeg fik et par flasker vin som tak.
Rammstein sagde det vist bedst "We're all living in America".
Vil godt vide hvis man finder sådan en GPS tracker på sin bil. Tilfalder den så mig? Kan jo ikke vide om den har sat der siden man købte bilen? For der står jo vel ikke navn på den? :)
Fase 1. Collect underpants. Fase 2. ....... Fase 3. Profit!
Det er jo gamle nyheder. For ca. 10år siden var det Axis cams og systemer der var oppe. Selv i dag kan en nem google søgning give cams alle steder.
Det er jo også smart når man tænker på tyveri mv.
Tror ikke jeg kommer til at bruge den digitale kvittering. Oplevelsen efter at have set en kunde i Harald Nyborg mangle sin digitale kvittering kan betyde dyrt! Kunden havde nogle dage forinden købt et tv som ikke virkede. Men kvitteringen var ikke dukket op på ekvittering's hjemmeside eller app. Så hun kunne ikke bytte den. Prøvede selv da jeg testede det, hvor HN aldrig virkede og Bilka holdte op med at virke efter 1-2 gange. Heldigvis har jeg fået det analoge papir med hver gang. Fortrækker også at tjekke papiret efter hver handel at jeg ikke er blevet snydt.
@Hans Jørgensen: Bare du har kortnr, udløbsdato og kontroltal, kan du tilmelde kortet.
Må jeg så ikke have en RaspberryPi med webcam til at sidde i for- og bagruden, der scanner nummerplader og gemmer det, samt hastigheden. Samt tager den info fra Skat omkring den scannede bil, derefter tjekker den på tinglysningen efter info og henter hvis der er noget.
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Side
- …
- 10
- Næste side
Ken Poulsen