Peter Andreasen

Jeg gravede i min spam-mappe og blev mødt med blinkende GIF'er!

Spammere prøver selvfølgelig at komme udenom automatiske filtre, men de har ikke derudover nogen interesse i, at det skal være svært at se, at der er tale om spam, da de mennesker, som er smarte nok til at identificere en spam mail, alligevel ikke er i målgruppen for det, de forsøger at sælge.

1. oktober 2015 kl. 15:52
Hvad skal TDC levere, når de leverer et kobberkabel?

Når I er en hel forening så har I mulighed for at bruge en leverandør som normalt kun leverer internet til erhverv. Min egen lille ejerforening i samme område har netop bestilt fibernet og glæder os til at slippe af med den gamle ADSL forbindelse.

24. november 2014 kl. 10:11
Ny kryptokrig? Kun et mindre tab - vores digitale privatliv

Hvis der ikke fandtes pædofile og terrorister, så ville man være nødt til at opfinde dem, idet de er utroligt nyttige, når man ønsker at indskrænke vores ret til privatliv.

29. oktober 2014 kl. 09:28
Linus: Jeg vil stadig gerne have Linux på desktoppen

Seriøst? Hvis MS lavede en MS Office til Linux, men Windows stadig var præinstalleret på alle PC'er, så ville flere (almindelige privatbrugere) skifte? Det tror jeg ikke.

3. september 2014 kl. 11:42
Linus: Jeg vil stadig gerne have Linux på desktoppen
  • det er fordi Windows er præinstalleret på i praksis alle pc'er. Det kræver en ekstra indsats at få Linux. I sammenligning med den forhindring er Libre- kontra MS office, font rendering og andre kæpheste uden betydning.
2. september 2014 kl. 10:12
USA advarede mod Huawei – og fyldte imens amerikansk udstyr med spionbagdøre

Så vidt jeg ved er SINE infrastrukturen (Politi og beredskaber) bygget af Dansk Beredskabskommunikation som ejes af Motorola. Bare en tanke.

14. maj 2014 kl. 14:04
Ekspert: Her er de mest oplagte NSA-aflytningsteknikker i Danmark

Mon ikke der allerede er en uundværlig og gratis app til smartphones der lader brugeren gøre al arbejdet selv. Skype, WhatsApp, Lookout på min telefon har så vidt jeg kan se adgang til alt

30. oktober 2013 kl. 09:47