Thomas Christensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Velkommen til et nyt Version2 - med chance for at vinde eventbilletter

Fravalg!!

Hvis det er ikke bliver gjort noget med dette enorm tunge, at elementer er stor gør at siden virker tung, så er der overvejende stor sandsynlighed for version2 helet vil blive fravalgt.
Kommentar til Tim Wu: Google opprioriterer bevidst søgeresultater fra Google+

Muligt

Når man tænker hvordan Google har påtvunget alle youtube bruger google+, selv om det ikke giver nogen som helst værdi for youtube, er det da muligt at google også forsøger at spred Google+ på andre måder.

Glemmer anbefal vinkelen

En del var bliver jo købt på baggrund af anbefaling fra anden kunde, men hvis kunden så ikke kan finde varen på baggrund af personalisering er jo lidt lige meget. Det er jo også lidt problemet med google når folk skriver google it, for selv om det muligvis er blandt de første resultater hos folk...
Kommentar til Trustpilot-direktør: Vi er uperfekte, men nyttige

Trustpilot er ikke noget værd

Jeg kontaktede dem med dokumentation med en anmeldelse, som åbenlyst var lavet af ansat i samme firma, ikke fjerne. Eller pludselig ændring om at man ikke må linke, det vil sige jeg ikke kunne dokumenter over for andre, at det var direkte løgn, når firmaet påstod at de aldrig havde ændret deres ...
Kommentar til Trustpilot modtager kapitalindsprøjtning på en halv milliard

Re: Katten i sækken?

En firma som beviselige anmleder sig selv, jeg havde altså dokumention for at indst én anmeldes var fra firmaet selv, via en ansat, allige blev den ikke fjernet efter anmelde.se til trust pilot. Bare tag et nyt eksempel, så er det blevet forbudt at linke til dokumentation der støtter ens sag/a...
Kommentar til Windows 10 er stadig langt fra at være klar til dit skrivebord

Windows 8.1

Windows 8.1 er ikke særlige polerede, det gyselig system med hvor der bliver valgt en farve fra ikonet til at danne baggrund for "tiles". Det bare så mega grimt ind. At applikation søgning også nu ikke vise i tiles, fungere bare ikke.

Manlgende kontakter

Og så er der jo hele problemet med at en stor dele af det offentlige slet ikke kan modtage digital post fra en boger.
Kommentar til Google får os til at overvurdere vores egen viden

?

Jeg kan ikke se hvordan internetsøgning og tekst, relatere til de andre spørgsmål, og hvordan har man sikret sig at test personerne ikke rent faktisk vidst svarene på de andre spørgsmål.

Krav til virksomheder

Burde det ikke været et krav til virksomheder som benytter digital post, også at kunne modtage digital post.
Kommentar til Jelved vil forhindre Rigsarkivet i at gemme ulovlig database

Ulovlig data

Den database skal da også slettes, den er dømt ulovlig, at tillade at gemme den vil give staten et kæmpe smuthul i forhold til overholde lovgivning ensidige internationale konventioner.
Kommentar til Lidl indfører kontaktløse betalinger

Re: Sikkerhed

Det kan man da allerede. :-) Der er stor forskel på om butikker tilbyder den løsning, langt fra alle butikker har den funktion.
Kommentar til Snapchat-ballade afslører fundamentalt sikkerhedsproblem

Re: Man kan godt krypterer sikkert

Der findes allerede kryptering som fungerer og anvendes dagligt uden at andre end den ene part har nøglen. Hvilken? Det eneste jeg kender er minde om det er pgp hvor du har en privat og en offentlig nøgle men her skal den offentligt nøgle stadig udveksle.

Re: Politiet har ikke uanede ressourcer

Selvfølgelig skal politiet, uanset om det en it eller mordsag, undersøger alle kroge eller detaljer, ellers kan der riskeres at politiet overser det afgørende indicer som beviser det ikke var den mistænkte. Så det ret afgørende for retssamfundet.

Re: tortur argumentet om igen

"Jamen hvis nu du har en terrorist der ved hvor der er en bombe der er sat til at springe i luften om to timer så er det vel OK at torturere ham for at få at vide hvor det er så man kan redde en række uskyldige mennesker?" Det er jo svært at argumentere imod. Lige indtil der er en der...
Kommentar til Microsoft tilbagekalder Windows-opdatering

Kb numre?

Jeg synes ikke det er tydelig hvilket numre det drejer sig om?

Re: Hvor dumt

Mit kort var Verified by Visa fra dengang hvor man IKKE skulle bruge NemID. Men så skiftede jeg bank og kort og pludseligt kunne jeg ikke blive Verified by visa. Lige præcis den grund og har også gjort at jeg har fravalgt en virksomhed.

Kan ældre ikke

Kan ældre ikke misbruge tilliden?
Kommentar til Windows 8.1 Update giver problemer: ’Værre end Vista’

Re: Virkede for mig

Jeg var stor kritiker af den manglede start menu knap, og den ville jeg slet ikke kunne undvære, det vil man også kunne læse i nogle af min tidligere debat. Men faktummet er at nu har jeg i ca. 1,5 år haft Windows 8 og jeg har slet ikke savnede startmenuen. Det eneste der irriterede mig ved win...
Kommentar til Far - hvorfor underviser skolen ikke i programmering?

Re: Scratch i iPad???

Scratch i iPad??? Er der ikke en iPad-ejer blandt jer som kan teste om Scratch kører på iPad? Det gør det ikke, den siger "Error, flash not installed" Fandt dog et program i app store, der mindede lidt om det, men ikke helt det samme.

Utrolig mange gør systemr langsomer

Der en tendens til at vægte design over funktionalitet. Google gjorde gmail, langsommere for design skulle være vigtig, og nroaml funktion blev skjult. Bibliotek.dk fik nyt design, hvilket gør at der ligesom gmail skal klikkes 3 gange så mange for at samme funktionalitet, samtidig fjernde de fu...