John Jensen

315 danske hjemmesider filmer, hvordan du bruger dem: »Det er totalovervågning«

Michael Aggerholm. Både ja og nej. Det er ligegyldigt i forhold til hjemmesidens reelle formål, et der måske kræver personnummer. Men det er ikke ligegyldigt hvem der kan læse disse data, og her bliver det så lidt skummelt.

Det burde være et 100% uigendriveligt krav, at alle den type oplysninger som personnummer, konto nummer osv. er krypterede fra starten, og kun kan "læses" af de der skal bruge de oplysninger i netop den forbindelse man nu skal bruge det til.

Men ellers så jo du har ret, det er jo den virksomhed der skal bruge oplysningerne, men bare ikke alle i virksomheden,

30. november 2017 kl. 10:42
315 danske hjemmesider filmer, hvordan du bruger dem: »Det er totalovervågning«

Spørgsmålet er ikke, hvad de kan, det er, hvad de gør. Jeg har programmer der i bogstaveligste forstand optager hvert eneste klik, enhver bevægelse med musen, og rent bogstaveligt filmer enhver side der bliver besøgt, opfanger enhver form for skreven tekst om det så er som med Japansk, Kinesisk eller Thai osv. det kan alt sammen opfanges og gemmes. Men nej, jeg bruger det ikke, jeg har brugt det, da jeg testede mig selv, og skulle jeg igen få brug for det, så ville jeg gøre det igen. MEN KUN PÅ MIG SELV. Årsag til brugen, var da jeg lavede egne hjemmesider og derfor ville se hvordan de fungerede rundtomkring, dette via VPN så jeg kunne gå på fra de fleste steder i verden. De data, som tastetryk, musebevægelser og klik der blev indsamlet fyldte stort set ikke noget, selve skærmoptagelserne, som kunne slås fra, var det der tog de største datamængder logisk nok, men det kunne som skrevet slås fra.

Så jo det kan laves, og jo det fungerer, MEN det er trackerens (personen) mulige misbrug af dette der er foruroligende.

Tænk på, at kan det laves af lovlige virksomheder så kan det også laves af mere skumle og lyssky "virksomheder"

Det meste kan heldigvis stoppes med netop værktøjer som de Lars Bjerregaard omtaler uBlock Origin og Ghostery + NoScript osv.

Jeg brugte dog som skrevet dette på mig selv som tests, ingen kunne tilgå siden før jeg gav adgang. Hvorfor jeg brugte det, ??? FORDI JEG KUNNE! Og det er her det kan blive farligt, kan det bruges vil det blive brugt. (og så lige en lettelse, det ville ikke kunne aflurer NemID da alle former for krypterings algoritmer var og sikkert stadig er NoGo!

Så igen, en ting er hvad Det kongelige Teater gør, noget andet er hvad mere skumle typer gør. Så kan det bygges vil det blive brugt, og det kan også nedbrydes.

30. november 2017 kl. 09:47
Sikkerhedshul lod hackere spionere gennem støvsugerrobot

Det er ikke bare dig. Men men, alligevel er det en praktisk ting, der så desværre kan misbruges. Overvågning, jeps, den personlige overvågning, hvor man kan holde øje med hjemmet lige som med de stationære overvågningskameraer, holde et øje på kæledyrene, hvordan har de det, opfører de sig osv. De positive sider er mangfoldige, men så er der de negative sider som du selv er inde på. Overvågning (ikke den personlige) men virksomheder og kriminelle. Der er der en ekstrem grim risiko for at fordele kan forvandles til ulemper. For har andre adgang til enheden, så har de også de samme muligheder som ejeren, og så er det pludselig et godt redskab til at analyserer et eventuelt mål for det næste indbrud, eller som en af robotproducenterne havde planer om, jeg mener det var "rumba" der legede med planerne om at sælge brugernes indsamlede data, noget med "oversigtskortet" eller noget i den stil. Det blev så forpurret, ikke kun af forskellige myndigheder, men ikke mindst pres fra eventuelle forbrugergrupper. Men om de så alligevel siger et men gør noget andet, det ved man så reelt ikke en disse om. Så min gamle (30+år) Philips kan jeg stadig købe poser til og da det for mig er en hyggelig adspredelse at støvsuge og vaske op, tja, så har teknoligi nørden over dem alle gennem hele sit lange liv, fravalgt lige opvaskeren og støvsugeren fra, og en eventuel talende brødrister med kamera vil også blive fravalgt. Hvorfor toasteren, se dette klip fra en af mne absolutte favoritserier. "Does Anyone Want Any Toast? - Red Dwarf - BBC"

https://www.youtube.com/watch?v=LRq_SAuQDec

2. november 2017 kl. 11:51
Forbrugerrådet om Apple Pay: Kun dig der skal bestemme, hvordan du betaler

Hvad mon Apple ville sige til, at ingen forretninger ville accepterer Apple pay. Ville de accepterer at man kun kunne bruge b,c og d men ikke A... Bare en tanke?????

Jeg personligt bruger stadig et simpelt kort med en kode på hele 4 cifre. Ja jeg kan bruge flere andre løsninger, men ind til den dag jeg kan stå i køen lidt kortere tid hvis de der brugte mobilens mange muligheder de ikke mere står og fumler med den ene efter den anden løsning, enten fordi de ikke selv kan finde ud af det eller personaler (der bliver udskiftet igen og igen på grund af den lukrative løntilskudsordning, OG SOM DERFOR endnu ikke helt kender det lokale supermarkeds rutiner og opsætning, og når de endelig har lært det, så bliver de udskiftet med en ny medarbejder, der igen skal læres op. Samtidig med at det i Danmark ikke er et sjældent syn, at opleve teknikken ikke altid virker.

Eks. Jo jeg vil meget gerne bruge mobilen eller mit kontaktløse visa/DK kort (som reelt er det absolut hurtigste) ja, i flere storcentre er det er sted mellem klodset eller umuligt at betale med nogen af disse, og det gode gamle kort med den almindelige chip eller endnu ældre magnetstribe, ja så er det dem der virker. Og så lige, nej jeg savner ikke fluesmækkeren selv om den var det hurtigste alternativ til de mange SJUSKE-SVIGT der følger i kølvandet på de mange fejlslagne projekter Danmark om nogen er ramt af.

Jeg prøver dog jævnligt om de forskellige metoder virker, jeg kar dog muligheden for at gøre dette uden for de travle perioder, så jeg ikke forsinker de der i forvejen har travlt nok og ikke har brug for endnu en med endnu et eller flere fejlslagne betalings forsøg.

SÅ KÆRE Danmark..... Inden I overhovedet tager endnu en betalingsmetode i brug, så sørg venligst for at de eksisterende virker teknologisk PERFEKTE alle steder. Personale eller endnu værre kundefumlen kan selv den bedste teknologi ikke ændre på.

2. november 2017 kl. 11:08
Fortrolige firma-oplysninger lækkes gennem gratis oversættelsestjenester

Det er Baidu, de er på mange område ren klon af Google. Det fungerer lige så godt som Google, men er dog værre til at give andre adgang til alt.

27. september 2017 kl. 10:29
Fortrolige firma-oplysninger lækkes gennem gratis oversættelsestjenester

Peter Hansen Jo før og aller helst helt fra starten af den mindste overvejelse angående brugen af frit tilgængelige tjenester, som man ved indsamler disse data og, at ikke bare muligheden, men også bliver brugt.

Man skal være meget naiv hvis man tror at der ikke indsamles data og alle anvendelsesmuligheder vedrørende de indsamlede data kan og vil blive brugt.

Jeg tror ikke hverken Google eller Microsoft og andre af de helt store spillere vil udnytte deres indsamlede viden til at skade alt og alle. Deres eneste formål er, at tjene penge, hvilket også er helt ok, det er trods alt deres eksistensgrundlag.

Men at offentlige myndigheder bruger disse tjenester med dokumenter/tekster der har med borgernes personlige data at gøre, det er og bliver stærkt kritisabelt.

Og jo det offentlige har alle muligheder for at oversætte dokumenter og lignende med indkøbt software. Og endda vil den indkøbte software klare denne opgave langt bedre end de gratis tjenester, og jeg mener langt bedre.

Så nej, det offentlige skal ikke bruge disse tjenester til oversættelse af selv det mindste der på den svageste mistanke kan relaterer til enkeltpersoner eller grupper i befolkningen

25. september 2017 kl. 10:10
App på vej som erstatning for papkort til netbanken

Først som andre er inde på så er en App samlet set mere usikker end papkortet. "En kort verion af mit indlæg i bunden:-)" Når det drejer sig om IT så er den første regel man skal huske på inden for udvikling... Kan det bygges kan det også brydes, så kort kan det skrives/siges. Og som en anden også var inde på, vedkommende der vil have fat i ens kort eller app har lettere ved at få fat i appen(koder osv.) end i kortet hvor man trods alt skal være i nærheden af ofret.

Men alt det er ikke min største anke imod en app, NEJ det er derimod det som min overskrift antyder lidt. Jeg har to velfungerende smartphones, den ene udvikles der stort set ikke meget til mere, min trofaste HTC Desire, og min primære #1 deluxe pladsen, sådan, en "no nononsense" mobil der bare virker og har gjort det siden starten til trods for mine mange utilsigtede angreb på den.

Så er der den ca 3 år gamle Samsung, der sradig udvikles til, og som stadig bliver opdateret osv.

MEN MEN MEN, det er en Samsung og dermed med de indbyggede vederstyggeligheder Samsung på det tidspunkt formåede at ødelægge alt med.

Men heller ikke dette har min største anke. Det har derimod, uanset hvilken mobil enhed med nok så meget plads og som er nok så effektiv (for det er de) ja så er der også tilsvarende lokale "genier" her der og alle vegne, der mener at deres projekt selvfølgelig skal have en app tilknyttet, og selvfølgelig er lige netop deres app verdens ottende vidunder, noget vi på ingen måde kan eller skal leve uden.

Kort sagt, vores mobile enheder bliver fyldt med bloatware fra forhandler/producenter osv, alle nogen der lige skal have "DERES APP PÅ DIT APP-ARAT" man spørger ikke om det er ok nix det er der fra det øjeblik du åbner æsken til dit nye vidunder, tager den ud af æsken og trykker på "Tænd" mindre end 5 minutter efter står du med en "knap så"smartphone, med hele 4GB plads, men der er bare ikke 4GB fri, for 50%-75% er overtaget af BLOATWAREUDBREDERNE allerede fra det øjeblik du trykkede på "Tænd"

Også kommer Nets, el selskabet, den offentlige trafik, de lokale dit og dat den og den med dette og hint osv, osv. osv.

OG HVOR MEGET PLADS ER DER SÅ TILBAGE TIL DIG SELV "N-A-D-A" Intet, eller i bedstefald kun tæt på 1 GB som hurtigt er brugt.

Så derfor gider jeg ikke de mange apps, derforer min HTC Desire min primære mobil, jeg får aldrig at vide "der er snart ikke mere plads" for der er ingen der gider udvikle noget til den, der kommer ingen opdateringer, alt ånder fred og ro. Skal jeg noget andet, så bliver det den trælse Samsung eller min Lenovo tablet.

OK DET VAR ET LANGT INDLÆG, der kort sagde, der er for mange der vil for meget på min mobil.

17. maj 2017 kl. 08:32
SF: Det skal være ulovligt at overvåge kæresten via telefonens GPS

Hende "med de hvide tennissokker i sandalerne" var Trine Bramsen, og hun brillerer ikke bare med sin uvidenhed men også med sin totale mangel på vilje til at sætte sig ind i de redskaber hun arbejder med til daglig, og ikke mindst en ekstrem fordomsfuld indstilling til andre erhversgrupper og deres arbejdsforhold samt andres personlige måde at arbejde på rent internt. Hvad IT-Nørderne (jeg og andre) så skal gøre er dog at sætte os ind i vores "klienters" forhold, men det gør vi så også. Og intet er mere frustrerende end en bruger der lukker denne ud... "Jeg er ligeglad med hvordan det virker, det skal bare virke!" Og så er det at Jensen her smutter med en bemærkning om, "kald på mig når du er parat til at lytte og lære", de fleste fejl opstår på grund af brugerens mangel på vide, men fejlene fortsætter i det uendelige, indtil brugeren gidet lytte til IT-Nørden og lære at et tryk på tasten "Del" ikke betyder at man deler noget, ja det har jeg faktisk oplevet nogen gange gennem tiden, eller når man kan kigge ud af vinduet og gætte deres adgangskode, det lige som resten af kontoret har årstiderne som det kvartalsvise skift i adgangskode.

https://www.version2.dk/blog/opraab-til-it-noerderne-smid-tennissokkerne-og-tal-saa-vi-kan-forstaa-det-254054

Men læs den her, og få et billigt grin.

3. maj 2017 kl. 17:24
Hotelgæster låst ude: Hackede låsesystem på luksus-skihotel i Østrig for løsesum

Slettet, jeg kan se det er oplyst før.

31. januar 2017 kl. 16:17
Webshop langer ud efter Nets for nøl med Dankort-sikkerhed: »Useriøst«

Henning Hansen

Jeg vil gætte på at tæt på 100% af de der er i stand til at handle på nettet også har en mobil, og af de der ikke har en mobil så er det sandsynligvis tilsvarende tæt på 100% der enten ikke vil eller ikke helt har tjek på det med nethandel.

Og så bør man vel ikke holde igen med gode løsninger over for et massivt flertal på grund af meget få ikke lige er eller vil være med.

Man kunne så lade den enkelte kunde vælge, altså ikke som i norvegean, men noget den enkelte bruger fravælger i sin konto, de der så har fravalgt 3D Secure må selv stå med en del af ansvaret.

16. november 2016 kl. 10:43
Windows 7 og 8.1. mobbes ud: Windows 10 bliver enerådende på nye pc'er

"et af de tidligere produkter er den ydmyge el-pære, som der blev indgået et kartel om mellem ALLE vestlige producenter, så en pære max måtte holde i 1500 timer (i øst-blokken holdt/holder disse minimum 2500 timer) !"

Det er korrekt, det var "Phoebus kartellet", jeg mener dog at det kun var 1000 timer, og både Osram, GE og Philips var indblandet i dette , og kun på grund af Stasis paranoide trang til at registrerer og gemme alt kom det frem hvordan det hele hang sammen, og for den sags skyld stadig fungerer sådan.

Men læs mere om det her.https://en.wikipedia.org/wiki/Phoebus_cartel

13. august 2016 kl. 12:50
Samsung: Lad være med at installere Windows 10

Nu har Samsung helt som alle andre HW fabrikanter haft mere end rigeligt med tid til at få styr på deres drivere, men de har som sædvanligt sovet i timen.

Jeg har for flere år siden sagt fra over for Samsung produkter da de lider af alt for mange tåbeligheder i deres menusystemer, drivere osv.

Jeg har ellers tidligere været ret begejstret for Samsungs produkter. I dag har jeg stadig mit 42" TV som var født med en fejl i strømforsyningen. To underdimensionerede Lytter i strømforsyningen, som jeg så selv måtte skifte. På nogen lunde samme tid havde jeg også en Yousee boks, købt for 900 kr. hos Yousee, den begyndte også at svigte og forstyrre omgivelserne, og igen Lytten var stået af eller snarer den var ikke stået af, men var i så elendig forfatning at det var overraskende at den ikke futtede helt af, her har jeg dog ikke gjort noget ved det da jeg har en anden boks.

Så har jeg en HDD optager, tjaaaaaaa nærmere forklaring er vel overflødig, de var dig ikke strømforsyningen denne gang, men da jeg ikke lige skulle bruge den funktion så var det ikke så slemt. OG som om det ikke var nok, så mit surround anlæg til 7000 dengang, det var med indbygget DVD drev, og ikke om det ville afvikle selv en simpel video end ikke en mpg fil kunne den klarer, den begyndte at vide DVDerne, filerne osv. men så begyndte det at hakke og ikke bare et lille svigt, nix lange pauser mens det tog sig sammen til de næste sekunders film. Jeg har en Samsung smartphone, en jeg fik foræret. Jeg har sjældent set mere bloat og forceware på en mobil som på en samsung. OG SÅ LIGE, de mange ting med fejl var inden for den samme periode, og det var en periode hvor Samsug havde fået et hav af klager for at bygge med underdimensioneret hardware især strømforsyningerne.

Så aldrig mere Samsung. Og nu vil de så anbefale at man ikke opgraderer, de har haft rigelig med tid til at få orden på deres drivere, så det er hos Samsung problemet ligger.

Så når jeg udtaler mig negativt om Samsung så bygger det på erfaring

2. juni 2016 kl. 00:41
Mainframen fylder rundt: 50 år og stadig en grundpille

@Jesper Poulsen

Med W8 kommer det stort set kun an på brugeren.

8. april 2014 kl. 15:55
Mainframen fylder rundt: 50 år og stadig en grundpille

@Jesper Poulsen

Med 2012 kommer det stort set kun an på medarbejderne, der som oftes er årsagen til ustabile systemer.

8. april 2014 kl. 15:59
Gymnasieelev: »Jeg ved ikke, hvad Digital Post er, og jeg har aldrig hørt nogen tale om det«

@Emil Stahl Tag det helt roligt, det samme siger man om ældre og kvinder. Det er bare sådan at man har en tendens til at udtale sig generelt. Og så siger artiklen også kun at 4 ud af 5 altså 20% ikke ved hvad det er. Og det passer meget godt på de elever jeg har haft gennem tiden, og pudsigt nok også med de ældre og med kvinderne og næsten lige sådan med mændene.

De fleste har en grundlæggende forståelse omkring IT, men ikke den dybereliggende forståelse.

Og så må man jo samtidig erkende at man er uvidende om et emne indtil man ser eller hører om det, det er der ikke noget forkert i.

Og mange unge der får IT i hånden starter ikke med at søge efter offentlige services, forståeligt nok, de begynder at se på hvad det er de står med og installerer det der netop interesserer dem.

De ældre spørger af erfaring gennem et helt liv ind til hvad de kan bruge det til, og helst noget praktisk, men også gerne underholdning og tidsfordriv, altså modsat de yngre.

Man har en tendens til at sige at de unge er opvokset med IT og derfor ved alt om det, men det gør de fleste sjældent, men det kommer de fleste til.

Du derimod har fat i det helt rigtige, du kan noget og er ikke en af de 80% Ligesom jeg der er 61 heller ikke er en af de mange "ældre" der ikke forstår IT, jeg startede for mere end 36 år siden, og ser gerne at en som dig tager over :-)

8. april 2014 kl. 09:07
Den hollandske og britiske regering giver XP kunstigt åndedræt

Helt enig på en måde, det er derimod en oplagt mulighed for et seriøst firma at slå sig ned med det ene formål at lave software/drivere og sikkerheds optimering osv. og lave det globalt.

Med de mange XP licenser ville det være en oplagt succes.

Jeg har ikke programmeret i flere år så jeg er lidt rusten nu :-)

Men andre kunne passende lave en god forretning på det.

8. april 2014 kl. 08:42
Den hollandske og britiske regering giver XP kunstigt åndedræt

Selvfølgelig kunne man det. Men det er samme omgang som med år 2000 problemet, man kunne/ville ikke se at det var nødvendigt. Ikke fordi det ikke var til at se, men fordi det var en grim udsigt. Det der skulle enten udskiftes eller det der skulle ændres, var dengang store tunge systemer der kostede fra mange tusinde kroner til mange millioner kroner.

Nu er det så XP's tur, og her har man regnet med at MS alligevel ville fortsætte, men det gjorde MS ikke. Og så ville det som du skriver Morten hellere have udskiftet den hardware der ikke ville virke optimalt i dag, investerer i W7 eller W8, det ville i længden være meget billigere.

@Maciej Nu er det jo typisk kun klient maskiner der skal skiftes, de fleste servere har typisk Linux på og så ville jeg slet ikke føle mig tryg hvis selv en klientmaskine tilsluttet et Missilsystem kørte med XP :-)

Og har man hardware der er så gammel at XP er det sidste velfungerende system til det (jeg udelader bevidst Vista :-) så burde det have været udskiftet for længe siden.

Fejlen er at man siden 80erne har satset mere på direkte afkast til ejerne, aktie ejerene og andre og i stedet for som i gamle dage at lægge midler tilside til fornyelse har van valgt at udbetale "udbytte til ejerne", og så rammer hammeren pludselig.

8. april 2014 kl. 08:37
Bred afvisning: Cookieregler et flop

Det er da også en løsning. Fejlen ved al det hysteri omkring noget som ganske rigtigt er åbenlyst, her er jeg 100% enig med andre at det foregår og i stor stil endda, men fejlen er at det får diverse paranoide til at gå amok over "at det kan foregå", i stedet for at tage det roligt og tænke over det hele en gang til.

Det man her har lavet er en fløjtende ligegyldig ting der bare er mere til gene end gavn, så hellere oplysning til de der gerne vil have den viden.

Forestil jer at det er i den daglige trafik! Der er rødt lys. Når der er grønt må I godt kører (så længe der ikke er anden trafik på tværs). Men på fordi der er nogle der ikke kan finde ud af at stoppe for rødt og gult (hvis muligt) ja så opretter man bomme ved hver eneste lyskurv.

Og på trods af at I gerne vil videre så er I altså nød til at trykke på en knap så bommen går op, før I kan kører.

Og det sker hver eneste gang I kommer til de selv samme kryds hver dag.

Jeg ved godt jeg er ret skrap i mine kommentarer i dette emne. Men lige nu sidder jeg i Kina skriver kommentarer til denne artikel, så glem denne dumme lille paranoide boks i DK.

3. februar 2014 kl. 05:28
Bred afvisning: Cookieregler et flop

Hvad jeg mente med skrækhistorier er det du lige har beskrevet. En panisk overreaktion, godt nok bygget på fakta, men med det resultat at ALLE bliver spammet hver eneste gang de kommer på en side med .dk

Netop denne paranoide tilstand er mere til gene end til gavn, og det er 100% på grund af en oppisket stemning.

Det er i forvejen ulovligt at spionerer på andre så der er lovgivningen allerede på plads, men de paranoide har gjort livet til et helvede for ALLE frem for at bruge energi på de der bryder loven.

At tro det hjælper med disse male fanden på væggene argumenter er for naivt, tror man virkelig at en tåbelig lille boks forhindre dette, det gør det ikke!

De eneste der bliver generet af denne boks er alle andre end de "kriminelle" de gør netop som jeg beskrev tidligere, udnytter denne oplagte mulighed for at få brugerne til at accepterer diverse sikkerhedsbrud, ved at trykke OK.

Er der først trykket OK er vejen banet, hvilket den i forvejen ville være, nu tror brugerne bare at de trykker på en boks der udviser ansvar.

Tror man at det holder de der virkelig foretager disse ulovligheder incl. NSA, PET, kriminelle og andre, så tager man grueligt fejl.

Skræk historien opstår ved at skabe panik over for noget de ikke kan stoppe uden en en massiv overvågning og det er der ingen der ønsker, tro mig jeg ved det.

Oplysning er det bedste middel, og lade være med at lovgive efter laveste fællesnævner

Nogen gange må man bare accepterer at der er en sikkerhedsrisiko ved at færdes på nettet.

2. februar 2014 kl. 16:57
Bred afvisning: Cookieregler et flop

(med nørd mener jeg ikke den ÆGTE nørd, da jeg selv er en af dem, jeg mener de der har siddet og leget lidt med Ubuntu, Redhat, Debian oa. for det var de der gik til politikerne med deres sølvpapirshat på og fortalte de grimme historier)

Ja sådan startede det, de vidste nøjagtigt lige som os andre at en simpel Cookie kan holde styr på ens færden, men typisk inden for den session og netop den hjemmeside.

Det fik dem til at gå til politikerne og fortælle store grimme historier om disse fæle Cookies der nærmest springer ud af skærmen og æder brugerne.

Disse skrækhistorier blev så med bæven lyttet til i de mørke nattetimer, hvor de TOTALT UVIDENDE POLITIKERE lod sig skræmme til at vedtage endnu en STUPID lovgivning og i dette tilfælde på EU niveau.

Ja hvad så vi møder nu utallige tåbelige bokse vi SKAL svarer på, til trods for at en Cookie er langt det mindste sikkerhedsproblem.

Der er langt større problemer man kan komme ud for og langt farligere angreb en en skide småkage.

Det eneste man har opnået er som altid ved paniklovgivning at chikanerer de lovlydige brugere/borgere med endnu mere spam.

De der vil skade andre er da fløjtende ligeglade med love/regler og regulativer, de skøjter da fint hen over alt og alle. DET ER IKKE DEM DER BLIVER GENERET AF DETTE.

Ville jeg lave en skadelig hjemmeside, kunne jeg som flere herinde gøre det uden besvær.

OG HER KOMMER DET BEDSTE!!!!! Jeg kunne sætte en boks på siden der proklamerede at hjemmesiden bruger Cookies, og så leverer hele smører som der står på alle de andre sider.

DET vil få de helt almindelige brugere til at tro at DENNE side er helt OK for der står jo at den bruger Cookien og at brugeren skal accepterer det, og fælden klapper!

1. februar 2014 kl. 09:57