Thomas Riedel

Nyt lovforslag: Få nyt CPR-nummer, hvis det gamle bliver misbrugt

Man behøver jo ikke at få en ny bankkonto, hvis ens dankort bliver stjålet. På samme måde bør det heller ikke være nødvendigt at få nyt cpr nummer hvis ens sygesikringsbevis/pas/cprnummer bliver stjålet. I stedet skal sygesikringsbeviset udstyres med chip, pinkode og udløbsdato og gerne foto. Det vil spare samfundet for mange problemer

21. januar 2014 kl. 15:07
Nets bekræfter salgsplaner: Hvor havner NemID?

Hvergang markedskræfterne tager over og selskaber skal 'udvikles', sker der to ting: Ringere service og højere priser. Gid staten ville overtage NemId og Dankortet, og køre dem til rene kostpriser, så vil vi beholde de lave transaktionspriser, som vi har vænnet os til, og de vilde markedskræfter ville være tæmmet en smule...

29. august 2013 kl. 13:41
Odense-forsøg sikrer Danmark førerrollen inden for talegenkendelse

Genkender tæt ved 100% af det indtalte, og er gratis. Findes vistnok kun til iPhone

10. september 2012 kl. 13:49
Hvad skal Frederik lære som første programmeringssprog?

Hedder ikke java, javascript, c, c++ eller c# men pascal i form af delphi. Jeg kender ikke python, så det kan jeg ikke udtale mig om.

22. december 2011 kl. 21:53
Kør Linux i browseren: Franskmand emulerer Linux-kerne med Javascript

Yes, scriptet emulerer en pc med x486 processor, og ikke en linuxkerne. Stadig meget misvisende overskrift. Gad vide, om emulatoren også kan boote med Dos?

20. maj 2011 kl. 09:25
175.000 kr. på den gale konto ændrer ikke praksis hos netbank

For at man ikke skal bøvle med registreringsnumre for hver overførsel inden for samme bank, så er kontonummeret nok, så længe man er inden for samme bank. Det er ligesom, når man sender et brev. Du går ud fra, at det skal til et sted i Danmark, siger Erik Jakobsen.

Ja, men det er nok ikke for sjov, at manden har skrevet et registreringsnummer for overførslen.

3. februar 2010 kl. 12:13
Pinligt ringe support hos Dell Danmark udstillet på tv

Købte en XPS 16 som blev gloende varm samtidig med at blæseren larmede som en hårtørrer. Kostede mig 1000 kr og en bunke kvaler at benytte mig af min lovmæssige 14 dages returret.

3. februar 2010 kl. 12:04
Her er Microsofts ti største fiaskoer

Er vel nok den største ms-succes overhovedet, - her røg OS/2 for alvor i svinget.

Windows 1 og 2 og tildels 3 var elendige efterligninger af Mac

7. november 2009 kl. 23:41
CSC: Sådan løste vi opgaven med digital tinglysning

...at starte op med en ønske om at kunne køre over 99% af sagerne automatisk, når det formentlig havde været 100 gange enklere at lave et system der kan håndtere de måske 80-90% af sagerne, som er rene standardopgaver. Så kunne man starte med en kerne der funkede, og så bygge på efterhånden.

6. november 2009 kl. 14:36
Dansk spilsoftware får sprøjtet 27 millioner kroner i årerne

Ærgerlig udvikling, at de presses til at flytte til USA

3. november 2009 kl. 09:11
Snow Leopard OS X er godt nyt for Windows-elskere

Pinligt, hvis jeg har misset en pointe der.

Men jeg har nu også prøvet med en almindelig mus tilsluttet, er det alle Mac programmer der understøtter ctrl/højreklik?

31. august 2009 kl. 09:04
Snow Leopard OS X er godt nyt for Windows-elskere

Hej Bo Jeg er med på, at man kan højreklikke på Mac'en ved at holde to fingre på touchpaddet, - men kun under XP. Problemet var i Leopard, - Apple mener åbenbart at højreklik er noget overflødigt pjat.

31. august 2009 kl. 08:36
Snow Leopard OS X er godt nyt for Windows-elskere

Købte en Mac Book Pro for at køre både Leopard og XP. XP kørte ikke perfekt, og tastaturet dur ikke til en pc. Endnu værre var det at køre Leopard, - manglen på højre museklik gør operativsystemet til noget fladt og todimensionalt. Så jeg har solgt den igen. Er ellers ikke speciel Microsoft fan, - startede med Mac tilbage i 86.

29. august 2009 kl. 23:09
Hvordan kommer vi spam til livs?

Ide til Google/anden stor netaktør: Sælg frimærker, - som digitale unika, der sikrer at afsenderen har ofret et frimærke på sin post. Man kan så sætte en mingrænse for at modtage post, som er f.eks 0.1 eurocent eller mere eller mindre. (Over en periode, selvfølgelig). Vigtig post kunne man sætte et 10 cent frimærke på etc. Hvad skal Google/anden stor aktør så bruge alle de penge til, de får ind, - til at hjælpe 3. verdens lande med, selvfølgelig! Det skal være et nonprofit system, uden rabatordninger, storkundefordele eller lignende. Private kan sende mails for måske 1-10 € om året, store virksomheder vil bruge større summer, men der vil være en reklameværdi i at frankere ordentligt, så man kan vise, at man tænker socialt.

2. juli 2008 kl. 23:10