Erik Martino Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Datamuseum.dk: Alt skal væk

Danmarks Tekniske Museum

Jeg tænker at teknisk museum måske kunne være en mulighed.

Re: Mistede muligheder.

Måske skulle man, ligesom efterretningstjenester, have fysisk afskærmede rum og net, hvor data kun kan komme ind men ikke ud. Her kunne forskere mere uhindret kan arbejde med følsomme data, uden risiko for at det slipper ud.
Kommentar til Tiktok brød Google-regler: Indsamlede brugerdata via MAC-adresser

Re: Ulovligt?

Det antyder at der er et retssystem, så ja det er nok ikke det rigtige ord at bruge her.
Kommentar til Microsoft advarer om ny Java-baseret ransomware

Re: Java?

Scannere kender allerede JRE og regner den som ikke skadelig da den er brugt i mange sammenhænge og firmaer er afhængige af den. De er måske ikke så gode til Java byte code.

Re: IE6 én gang til

Forskellen til dengang er at EUs konkurrenceregler håndhæves mere fast end dengang. Men der er en risiko for at Mozilla på et tidspunkt kaster håndklædet i ringen og begynder at bruge chromium kode i deres browser og monokulturen er fuldendt.
Kommentar til Læk: Apple skifter til USB-C for iPhones i 2019

En glædens dag

Det vil helt sikkert mindske antallet af dongles I apple miljøet. Jeg har en Android telefon og en macbook pro med USB C . Det fungerer rigtig godt sammen. Kablet vender altid korrekt og behøver ingen dongles. :). Glæd jer. Mac laderen kan bruges til telefonen. Omvendt er telefonladeren dog ikk...
Kommentar til Microsoft bygger end-to-end-kryptering ind i Skype med Signal-protokol

Re: Sølvpapirshatten.......

Det er måske ikke beskeden der er krypteret, systemet skal jo kunne sende beskeden hen til den rigtige modtager. Metadata er for det meste den mest følsomme del af en besked da den indeholder oplysninger om afsender og modtager og er den der er nemmest at analysere på i masseovervågning.

Lokkede udbydere

Den høje udbudspris kan have lokket de andre til ikke at prioritere en skarp pris. Hvad årsagen til KMDs lavere pris er kan man jo gisne om.

Airgap

Jeg tror desværre medarbejderes internet adfærd altid vil være usikker. Jeg tror at hvis man skal lave en teknologisk løsning vil det være noget med at medarbejdere har to computere. En airgapped som ikke kan gå på internettet og hårdhændet styret af en IT afdeling og så en mere BYO agtig til at ...

Hvorfor holde fast i Windows 7

Hvad er det der gør at virksomheder er så glade for Windows 7 at man har denne diskution?

Linux er for alle også Microsoft

Microsoft understøtter Linux i mange sammenhænge. C#/.net, Azure og der er en indbygget Ubuntu i Windows 10.
Kommentar til Apples iOS-markedsandel må vige for Androids fremturen

Re: Nul konkurrence

Der sker da en del på Windows siden specielt der at Laptops mere og mere får tablet egenskaber. På Android siden kommer VR og sammensmeltningen med Chromebooks. Med modeller der er en slags tablet laptop fusion. Innovationens død er stærkt overdrevne.

Re: Igen er der nogen som har drukket af natpotten!!!...

Hvorfor skulle det være mere sikkert personligt at aflevere den. Man kan få stjålet tasken undervejs. Eller tage fejl af adressen lige som posten.
Kommentar til Kommentar: Kære Skat, byg en sømpistol - ikke en tømrerrobot

The Long Tail

Det kan godt være at der er 500 forskellige slags tagkonstruktioner. Men hver konstruktionstype bliver jo ikke bygget lige meget. Man må kunne lægge et snit og sige, de her typer af tage er tilpas simple og findes i mange nok eksemplarer at det kan betale sig at bygge en tømrerobot. Tagejerne er...
Kommentar til Kommentar: Rodet strategi efterlader Windows Phone dødeligt såret

Udviklingsværktøj

En af problemerne som stadig plager Windows phone er det at udviklingsværktøjet kun findes på Windows, hvorimod Android findes til Mac, Windows og Linux. Det betyder at hvis man vil udvikle til iOS og Android er man tvunget til en Mac. Dermed har man faktisk ikke muligheden for at udvikle til Win...
Kommentar til Manglende regler om softwareopdatering gør it-produkter farlige

Re: tja eller man kan frigive kildekoden.

En anden mulighed er at have continuous delivery og automatiske tests af kompatibilitet så små fixes kan sendes ud med det samme.
Kommentar til Forsker: Det bliver nok bedre med Android

Root og APK fra ukendte kilder

Der er stor forskel på sikkerheden på Android alt efter om man installerer APK uden om playstore eller ej og om man rooter sin tlf eller ej. Det er derfor brugerne der undlader disse ting ikke oplever disse angreb.
Kommentar til Google erstatter proprietære Java APIs med open source i Android

Licensskifte

Det betyder vel også at licensen skifter fra apache til GPL med classpath exception. Vil det have nogen praktisk betydning? De færreste producenter retter vel i den del.

Krypteret metadata

Der er jo middelvejen, indholdet forbliver krypteret, men metadata ikke. Metadata omkring hvor forbindelsen kommer fra og hvor den går til er jo tit lige så interessant eller faktisk mere end selve indholdet. Når services påstår de har end to end kryptering har de jo typisk ikke kryptering på l...
Kommentar til Er højhastighedsinternet en landingsbane for cargo fly fra himlen?

Re: Centralisering

Jeg tror simpelthen ikke København er stor nok til at man bør satse på det. Men hvis man vil den vej, bør vi nok bygge en kattegatbro og få mere synergi mellem landsdelene.