Kim Rasmussen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Microsoft fix - ødelægger andet?

Ja der har du måske fat i noget ang. certifikaterne. Synes ikke rigtigt deres KSP løser det.

Re: Microsoft fix - ødelægger andet?

Ja, jeg opleveret noget lignede, med samme opsætning. Har du fundet en løsning?

Re: Som forventet ?

Okay, nu har lige tjekket header igen på AOL mailen. Den har ikke noget dkim. Men den har jo været i gennem 2-3 AOL servere, så de må jo tillade den? Det er på Office 365 og de skulle jo netop tjekke inbound.

Re: Som forventet ?

De sidste to jeg har set til samme firma har haft aol.com og icloud.com i From. I de 2 tilfælde kan jeg ikke se man som modtager kan gøre ret meget "teknisk". Hvis sit domæne bliver misbrugt, så er vi enige.

Re: Som forventet ?

Problemet er jo at de ikke sendes fra falske adresser. De seneste CEO Fraud mails jeg har set, er sendt fra @aol.com bare med CEOens navn. Det kan jeg ikke umiddelbart se hvordan man kan undgå? Det bedste råd mod det er vel at have nogle procedurer for større overførsler.
Kommentar til Krypterede harddiske i retten

Retsikkerhed på fil niveau?

"financielle optegnelser, personlige billeder mv." De bliver måske beslaglagt ved ransagning, men må de også konfiskeres hvis de ligger på samme harddisk som noget "snavs"?
Kommentar til Office 365 Open udløser et lettelsens suk blandt Microsoft-partnere

På tide

Det har da så vidt jeg ved været ønsket lige siden de startede med BPOS.. TDC og ATEA har da også haft mulighed for det? Og jeg tror de fleste kunder, i hvert fald dem vi har, gerne vil have en samlet regning fra os, i stedet for delt op. Det giver vel også os partnere bedre mulighed for at tje...