Thomas Jørgensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Suk

Sådan et land burde jo spinde guld og komme ud af fattigdom. Vi har alle et ansvar for, at de bliver udnyttet på den måde. Det er simpelthen for dårligt!

uhadada

Tyveri af super vigtige selvkørende forretningshemmeligheder.. ja, helt sikkert. Man prøver åbentbart stadig på at hype "selvkørende teknologi" og tillægge det værdier som det slet ikke har.

FORKERT!

Eller, det kommer jo an på hvad jeg faktisk mener med "forkert". Det er bare ikke helt rigtigt. aaah. Det må simpelthen stoppe! Hvordan kan man ved sine fulde fem betvivle betydningen af simple ord? Det er latterligt!!

Fælde?

Hvordan sikrer man sig imod, at "nogen" har ændret telefonens lås (eller udskiftet hele telefonen), så selv en velmenende forbryder tilsyneladende "ikke vil huske" sin kode? (altså selvom vedkommende bruger den korrekte kode til sin egen telefon).

Vupti, nu er alt er i orden

"KMD har nu rettet fejlen, så der fremover bliver taget back-up af alle Roskilde Kommunes filer." Sådan. Der var kun den ene fejl, og nu er ALLE data sikre. Hvem tror på det?
Kommentar til TDC udruller landsdækkende netværk til Internet of Things

Dyrt

Når sådan et kæmpestort firma skal lave en tjeneste, så skal de tjene masser af penge. Der skal være et simkort, en konto, afregning, lovlig og ulovlig logning osv. Mit bud er mindst 250kr/enhed/år.

It sovs..

Problemet er, at der er ikke mere IT i en Ejpad end der er i en fiskebowle der trænger til at blive renset.
Kommentar til Stjæl en Tesla på få timer med ondsindet wifi-netværk

Alt kan lade sig gøre

Det hander om, hvor problematisk det er. Eller om det ligefrem er farligt. Man kan jo bare bryde ind i hjemmet og tage nøglen. Skal der 2-faktor sikkerhed på bilnøgler? Vi lever i et samfund hvor det snart er mere strafbart at lure et password end det er at bryde ind i et hus. Men, skulle det...
Kommentar til Tesla: Den værst tænkelige kombination

Re: Men det er jo mere sikkert?

Hvis en teslabil er mere sikker pga størrelse og vægt, så kan det vel fortolkes som om at den smadrer vores billigere biler bedre i et sammenstød. Afgiften tvinger os jo til at købe små skodbiler!
Kommentar til Tesla: Den værst tænkelige kombination

Vågn dog op!

Man må i Danmark ikke snakke i mobiltelefon - men godt lege med at lade bilen styre selv. WTF? Hvad sker der lige? Hvad med dem det går ud over? Og, når der kommer en "opdatering" - hvordan kan vi være sikre på, at det så også er en forbedring? Burde softwaren ikke først godkendes af en...

Sende det med posten..

Lidt svage argumenter.. Selv med en middelmådig internetforbindelse på 10 Mbit, så tager det under 10 minutter at overføre HELE indholdet af en CD-rom. Iøvrigt kan der på bittesmå flashkort ligge tusind gange flere data end på en CD-rom!
Kommentar til Sådan blev 283 millioner kroner spildt på skrottet it-system

Antal kodelinier

At offentliggøre koden sker nok ikke.. Det er sikkert for pinligt. Men, hvor mange kodelinier kan man få for ~100 millioner kroner?
Kommentar til Mislykket software-installation udløste militært Airbus-styrt

Mystiskt

Pinligt. Og i min mening uforskammet at Boeing idag overfløj Paris Airshow med netop denne model, kun en måned efter styrtet.
Kommentar til Krypto-professor: Derfor døjer politiet med krypteret laptop i hackersag

2 nøgler

Man kunne jo forestille sig et krypteret system med indbygget snydefunktion.. Én nøgle låser op til de lysfølsomme data Én nøgle låser op til en samling ligegyldige, men lovlige data :)
Kommentar til Rejsekort trækker i land på app-løfte

Snævertsynet..

Idag kan man gå ombord på et fly ved at vise en datamatrix på sin mobiltelefon. Men man kan ikke forestille sig en smart løsning til at køre en tur i en forhistorisk bus. Jeg siger bare: Godt disse folk ikke laver systemer til fly... ;)
Kommentar til TDC har fjernet omstridt punkt om VoIP fra brugerbetingelserne

Naiv?

Selvfølgelig havde de da overvejelser om at indføre det. Er det ikke lidt som at blive snuppet med et skarpladt våben, og så bare påstå, at man ikke havde tænkt sig at affyre det? Ævl. -Thomas
Kommentar til Rigspolitiet: Kørekort-register hos CSC er blevet hacket

Tilgængelige data

Vi kan godt lige blive enige om, at hvis nogen kan tilgå sikre data, så er det fordi sikkerheden er for dårlig.. Istedet for at spilde tid på at lede efter "hackere", så anmeld CSC til politiet for utilstrækkelig datasikkerhed. Det er da for dårligt. -Thomas Jørgensen
Kommentar til It-sikkerhedschef: Jeg vil gerne betale for Google og Facebook

Anonym på facebook - hvorfor?

Det er vel selvmodsigende at være anonym på facebook, medmindre 1) Man har noget ret kritisk at skjule, fx. kriminalitet. 2) Man vil udelukkende udspionere andre folk. Bliv dog væk hvis du vil være anonym, og undersøg begrebet "sociale medier" :)
Kommentar til Solskin ødelagde radiokæde og afskar Anholt fra omverdenen

Så tillad roaming!

Heldigvis skete der så ikke noget alvorligt. Men det er da ufatteligt at man holder fast i, at man ikke må roame imellem danske mobilnet. Jeg ved godt man gjorde det i sin tid for netop at forbedre udbygningen af dækningsområderne, men det er oftere og oftere til gene og besvær. Hvad hvis lande...

Amatører?

Måske er jeg lidt naiv, men hvorfor fører overophedning af et serverrum til flere dages datatab? Jeg kunne forstå det hvis en virus eller andet ondsindet kode var på spil - men en simpel overophedning? Hvor er redundansen og backup'en?