Kåre Kjelstrøm

Hvem vogter vogterne?

Jeg har G4S, som bla. tilbyder at man selv kan tage billeder med sit nye kamera: http://www.g4s.dk/Privat/Tyverialarmer-og-priser/SmartAlarm/Nyhed-fotodetektor.aspx. Jeg har som nævnt ikke prøvet det selv, men gætter på at faciliteten aktiveres via iOS app'en. Selvom firmaet hævder ikke at kigge med kan billederne altså tages på arbitrære tidspunkter ...

31. januar 2013 kl. 08:13
Hjælp! Hvor er min CAT-scanner?

Spændende! Nu er temperaturniveauet jo kun et af mange indeklimamålepunkter man kunne være interesseret i (CO2, luftfugtighed, ...). Er det Ekahaus egne målere man benytter her så?

Jeg tænker iøvrigt umiddelbart at der må skulle mere end 400 AP'er til for at få en ordentlig opløsning når systemet senere skal anvendes til RTLS (men det er måske også kun de, der måler temperaturen)?

6. december 2012 kl. 14:48
Hjælp! Hvor er min CAT-scanner?

Tak, fikset :)

6. december 2012 kl. 10:40
Min digitale familiekalender

@Morten: I would never have guessed ;). Det er en cool løsning og helt klart mere konfigurerbar end den man kan få ved at downloade byggeklodser til en vanilla Android maskine.

@Henrik: Jeg har skam allerede sværtet mine kodefingre temmeligt groft med Android, men tænkte at det her måtte være så mainstream, at jeg ikke behøvede at kode det selv, men jeg er bestemt fristet :)

@Kenneth: Jeg har faktisk også et Samsung TV - det må jeg lige prøve. Det jeg savner mest lige nu er at tabletten skifter til at vise billeder, når jeg ikke bruger den OG at jeg kan sætte dæmpningen af lyset, som Morten beskriver sin løsning. Men Galaxy Tab har tilsyneladende en højeste setting på 30 minutter før den selv dæmper lyset og det er jo temmelig langt fra "ton lyset ned om natten".

24. oktober 2012 kl. 13:34
iPhone 5, mere evolution end revolution?

Præcis min pointe! Coolnessfaktoren ved en iPhone er helt klart udfordret og der skal mere til at være markedsledende end blot en større skærm og mindre chassis.

Det store spørgsmål er så hvad der sker nu og om denne trend kommer til at smitte af hele vejen rundt i Apples produktportefølje.

18. september 2012 kl. 10:08
Teleskejby .. Snart .. Open Source Telemedicin

Velbekomme :)

Vi har ikke været opmærksomme på OpenCare, men det ser spændende ud og virker umiddelbart ret så relateret, så det vil vi bestemt se på i den kommende fase!

29. juni 2012 kl. 23:03
Teleskejby .. Snart .. Open Source Telemedicin

Linjerne mellem BT udstyret og tabletenheden er krypteret med 56-bit nøgler (se fx. http://www.aandd.jp/products/medical/bluetooth/uc_321pbt.html). Forbindelsen fra tablet-enheden til webservice snitfladerne er krypteret med SSL (hvor nøglestørrelsen jo kan justeres).

29. juni 2012 kl. 13:19
Teleskejby .. Snart .. Open Source Telemedicin

Alright så, Aarhus Universitetshospital. Nu er begge navne repræsenteret her, så evt. personer der ikke er opdateret på det nye brand stadig kan finde artiklen :o

29. juni 2012 kl. 12:26
Teleskejby .. Snart .. Open Source Telemedicin

"... og systemet vil blive åbnet yderligere for integration med andre systemer" betyder netop integration med forskellige andre kliniske it-systemer. Aktuelt er systemet stand-alone pga. den ultrakorte projektperiode, men en produktionsmoden udgave skal netop sikre, at klinikerne bruger de it-systemer, der bedst løser bestemte faglige opgaver og ikke endnu et system.

29. juni 2012 kl. 12:13
Succes i Jylland: Patienter kan passes i hjemmet med open source-software og tablet

Jeg har været involveret i projektet og har forsøgt at samle svar på spørgsmålene ovenfor i følgende blogindlæg: http://www.version2.dk/blog/teleskejby-snart-open-source-telemedicin-46298

29. juni 2012 kl. 10:31
Den elendige jobansøgning

Fine råd Jette. Jeg føler mig heldigvis ikke ramt af din kritik, men kan bestemt bakke op om den.

26. april 2012 kl. 22:49
Den elendige jobansøgning

Hvorfor er det svineri at tage en telefonisk screening af 10 kandidater, hvis CV'er ser relevante ud for at finde ud af om der faktisk er substans bag ordene? Det har jeg meget svært ved at se og spillet er jo altså sådan, at kun 1 får jobbet, så uanset kan det jo ikke undgås at nogen må gå skuffede hjem.

25. april 2012 kl. 21:47
Den elendige jobansøgning

Det er selvfølgelig helt op til en selv hvor meget man vil gøre ud af at gøre sig attraktiv ifht. et nyt job. Der var faktisk et par stykker der efter telefon-screeningen vendte tilbage med en kort notits, hvor de lige ridsede deres forcer ifht jobbet op igen. Det virkede ikke påtrængende og havde altså også selvværd nok til ikke at føle de spildte min tid (!) Og nej, CV'et har også en markant betydning ifht. hvem jeg vælger at kalde til samtale så den perfekte ansøgning gør det ikke.

25. april 2012 kl. 18:09
Tjek din medicin på farten!

Hej Claus,

Tak for kommentarerne. For at scanne skal du sikre dig at der er lys nok på emnet - det kan være problemet. På min Samsung Nexus S er der ingen problemer med at scanne det vedhæftede billede.

Ifht. indlægssedlerne så er der tale om PDF filer og i modsætning til iOS har Android som bekendt ikke en native PDF reader installeret. Vi valgte derfor at anvende Googles PDF rendering og er dermed underlagt de restriktioner deres UI giver (f.eks. at man ikke kan pinch zoome). Det er ikke optimalt, men fungerer.

23. januar 2012 kl. 09:39
Tjek din medicin på farten!

Tak! Det synes vi også :)

Jeg mener ikke man generelt kan konkludere at det er nødvendigt at bruge capabilities på Android platformen for at lave interne checks. Vores tabs kunne muligvis implementeres på andre måder, men sådan blev det lige i denne omgang.

Android løsningen var helt sikkert mere omfattende at implementere end iOS versionen primært pga. platformens mangfoldighed, som du bestemt har ret i gør det mere omstændeligt at teste.

Ifht. API'ets åbenhed, så forstår jeg på Lægemiddelstyrelsen at de lige vil se tiden an for at vurdere hvor meget træk der kommer på de nye webservices inden de evt. gøres bredere tilgængelige. Men du kunne jo rette henvendelse til dem hvis du har et konkret projekt ;)

20. januar 2012 kl. 13:37
Tjek din medicin på farten!

Programmets tab bar efterligner iOS versionen og for at implementere dette har vi været nødsaget til at kræve adgang til at se kørende applikationer (de andre tabs i Medicintjek). Oplysningerne om hvad der kører udover Medicintjek anvendes ikke og gemmes ikke.

Og så var jeg lidt frisk med at love 1.5 support. Vi understøtter 2.1+ og desværre ikke tidligere versioner.

20. januar 2012 kl. 09:10
Tjek din medicin på farten!

Tak for dit feedback Filip. Jeg vender lige tilbage, men mener ligesom dig heller ikke der bør være nogen grund til GET_TASKS.

18. januar 2012 kl. 15:46
Det nye Klondike

Du har ret. Den første browser hed WorldWideWeb og var var CERN (Tim Berners Lee). Mosaic var, som du skriver, fra NCSA.

29. september 2011 kl. 20:25
Internet på ferien. Dit Valg: Dyrt eller gratis?

Det lyder som en underlig default indstilling! Er det Android 2.x du kører?

Jeg brugte "Wifi Analyzer" til at undersøge hvilke kanaler de forskellige net kørte på og det i Schweiz kørte faktisk på kanal 6, så der var problemet i hvert fald ikke at nummeret var for stort. I Paris var symptomerne faktisk værre end i Schweiz, idet jeg på Android enhederne slet ikke kunne se SSID'et, mens det fint dukkede op på iPad'en.

Jeg har lige checket netværksindstillingerne på min (lidt nyere) Nexus S og den har desværre ikke noget punkt der hedder Regulatorisk Domæne, mens det til gengæld er muligt at sætte en statisk IP med alt hvad dertil hører.

29. juli 2011 kl. 10:44
Internet på ferien. Dit Valg: Dyrt eller gratis?

Jeg må indrømme at udlejeren havde udstyret mig med et brugernavn og password som så virkede rigtig mange steder og jeg havde derfor ikke sat mig ind i termerne :-). Men tak for præciseringer!

28. juli 2011 kl. 14:11