Kristian B

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Microsoftskatten, forskellig opsamling

Re: Retten udtalte sig ikke om softwarelicensens fortolkning

Vedr. Du overser, at retten derved også besvarede det spørgsmål jeg søgte svar på: "Er der en ubetinget refusionsret ?" Svaret var et klart nej, for jeg fik ikke refusion. Ydermere gjorde retten mig den tjeneste at sige at hvis en læg forbruger, uden forudgående kontakt til Lenovo...
Kommentar til Microsoftskatten, forskellig opsamling

Retten udtalte sig ikke om softwarelicensens fortolkning

Kære Poul-Henning Først, tak for din brave kamp. Jeg har fulgt sagen tæt, og var selv til stede i Lyngby. Sidebemærkning: Du må endelig råbe højt mht. at modtage bidrag. Selvom jeg er "fattig studerende" skal du selvfølgelig have et symbolsk beløb fra mig. Angående sagen. Jeg lyttede,...
Kommentar til Nul kroner i kompensation til it-folket for multimedieskat

Hvad så når skatten falder?

I omtaler en skattestigning, her multimedieskatten, som arbejdsgiveren bør betale i form af højere løn. Men hvad så når skatten falder, er det så arbejdsgiverens krav, at de ansatte tilsvarende må falde i løn?
Kommentar til Programmeringssprog: Hvad blev der af PL/1

Topdanmark ligeså

Topdanmark bruger også PL/1 :) Tjek job-opslagene rundt omkring, der søges efter PL/1 udviklere, og det giver nok et hint om at det stadig bruges i stor stil.
Kommentar til Nu kan lærerne følge elevernes porno-surf

Re: Boot fra Live CD

Enhver normal systemadministrator har sat klienterne op med bios password, og sat indstillingerne i bios så den kun booter fra harddisken. Elever/brugere skal aldrig have lov til at boote fra diskette/CD/USB-nøgle osv.